Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Masna jetra prehrana

Masna jetra prehrana

Masna jetra prehrana, pomoć kod masne jetre

Masna jetra postaje sve češći zdravstveni problem koji se pojavljuje u više od 10% stanovništva i može biti vrlo opasna po zdravlje ako se ne liječi na vrijeme. Zdrava prehrana je ključ uspješnog liječenja masne jetre. Jetra je drugi organ po veličini u našem tijelu i također najveća žlijezda, jedini je unutrašnji organ koji se može regenerirati bez obzira na obavljanje svoje funkcije. Jetra je glavni laboratorij našeg organizma i igra ključnu ulogu u metaboliziranju hrane koju unesemo u sebe. Masna jetra prehrana se bazira na namirnicama koje su pogodne za bolji rad jetre. Zdravija prehrana i svakodnevna fizička aktivnost mogu pomoći pri regeneraciji jetre. Kako nastaje masna jetra? Prvo je važno naglasiti kako postoji nekoliko vrsta bolesti jetre. NAMBI, nealkoholna masna bolest jetre, masna jetra poznata kao steatoza, nealkoholni steatohepatitis, i jetrena ciroza. Za sve navedene oblike jedan od glavnijih uzroka bolesti je današnji način života, u prijevodu loša ishrana. Masna jetra prehrana je jedan od načina kako se možemo boriti protiv masne jetre, a takva prehrana je bazirana upravo na zdravijim namirnicama koje su potrebne našem tijelu za bolje funkcioniranje.

Masna jetra prehrana, opće smjernice u prehrani

U svakom načinu prehrane bitno je da smo upoznati s nekim općim smjernicama koje nam mogu pomoći u rješavanju problema. Masna jetra prehrana ima sljedeće smjernice: Prehrana mora sadržavati visoki udio proteina u odnosu na kalorije, alkohol nije dozvoljen i poželjna je potpuna apstinencija, od iznimne je važnosti smanjiti kolesterol i trigliceride, ograničiti unos kave, ako ste pušač poželjno je da prestanete pušiti, ograničiti unos ulja i margarina. Tjelesna aktivnost je naravno poželjna, i uz promijenjenu prehranu ona povećava vašu mišićnu masu kao i inzulinsku osjetljivost. Poželjno je vježbati 30 minuta na dan. Koja je hrana povezana s masnom jetrom? Hranu koja brzo povisuje šećer u krvi, poput: Bijelog kruha i pekarskih proizvoda poput peciva, krafni, lisnatog tijesta, bijela riža, većina pakiranih žitarica, šećer u bilo kojem obliku. Masna jetra prehrana se treba sastojati od hrane koja sporo podiže razinu šećera u krvi, a navedena prehrana se sastoji od voća i povrća, graha i mahunarki. Prehrana za masnu jetru treba biti bogata vlaknima, nisko kalorična, s malo zasićenih masnoća, bogata voćem i povrćem. Potrebno je smanjiti količinu zasićenih masnoća i okrenuti se nezasićenim masnoćama poput ribe, maslinovog ulja i orašastih plodova. Također je bitno uključiti više integralnih žitarica u prehranu, kao i više začina, biljaka i vitamina koji se koriste za zdravlje jetre. Nisko ugljikohidratna prehrana pomaže jetri upotrebljavati uskladištenu mast. Također je važno naglasiti važnost tekućine koja pomaže bubrezima da izluče toksine koji se oslobađaju iz jetre.

Masna jetra prehrana, što konzumirati

Masna jetra prehrana se sastoji od hrane koju trebamo izbjegavati i hrane koju trebamo konzumirati. Hranu koju je svakako potrebno izbjegavati je sljedeća: Mesne prerađevine, meso koje je masnije, fermentirani sir i punomasni sir, razne grickalice, majonezu, punomasno vrhnje, svinjsku mast. Hrana koja je poželjna za konzumiranje je sljedeća: Riba, avokado, krto meso, voće i povrće, orašasti plodovi, maslinovo ulje. Povrće koje se preporučuje je tamnozeleno lisnato povrće poput kelja, brokule, špinata, šparoga. Kao i rajčica, cikla, krastavci, luk, konzumacija bilo kojeg povrća je dopuštena. Preporučeno voće je lubenica, papaja, grožđe, jabuke, kruške jagode itd. Svježe i sušeno voće je dobrodošlo. Masna jetra prehrana se sastoji od 5 obroka dnevno koji su pravilno raspoređeni tako da vi iz svakog obroka dobijete što vam je potrebno. Kako izgleda primjer jelovnika za masnu jetru? Doručak bi se trebao sastojati od voća, primjerice jedne banane i jedne breskve, kao i suhih žitarica s obranim mlijekom ili kravlji sir s jednom šnitom integralnog tosta ili kruha. Za međuobrok možete pojesti integralni kruh s margarinom ili marmeladom. Ručak mora biti najbogatiji obrok u danu i može se sastojati od: Povrtne juhe, pirjanog komada krtog mesa, integralne riže, zelene salate i za desert voćne salate ili jedne voćke. Međuobrok može biti bijela kava s obranim mlijekom ili jedna šalica jogurta sa svježim voćem. Za večeru možete pojesti kuhana pileća prsa s kuhanom brokulom uz integralno pecivo. Na internetu možete pronaći bezbroj primjera za ishranu kada imate masnu jetru, bitno je jedino da unosite dovoljno kvalitetnih namirnica i da ne osjećate glad.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko