Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Koliko kalorija izgubiti za 1 kg

Koliko kalorija izgubiti za 1 kg

Koliko kalorija izgubiti za 1 kg i da li je brzo mršavljenje zdravo

Sve vas koje zanima koliko kalorija izgubiti za 1 kg prvo bi trebali znati da li je brzo mršavljenje zdravo. Iako je brz gubitak kilograma primamljiva ideja, gubitak kilograma u kratkom vremenu vjerojatno će rezultirati gubitak mišića ili vode, a ne gubitak masnog tkiva. Za razliku od zdravog, održivog mršavljenja, to znači da ćete vjerojatno vratiti težinu natrag nakon što nastavite s normalnim prehrambenim obrascima. Brz gubitak kilograma može biti neodrživ.

To je zato što kada je tijelo u ekstremnom energetskom deficitu, programirano je da izgubit mišiće prije masnoće. Gubitak masnoće je puno sporiji proces, a da bi bio uspješan, potrebna su dugoročna održiva poboljšanja u svakodnevnoj prehrani, kao i vježbanje. Brz gubitak kilograma također može rezultirati usporavanje metabolizma, a to je ono što svakako ne želite postići. Ostale nuspojave brzog mršavljenja mogu uključivati neravnotežu elektrolita, pothranjenost, dehidraciju, umor, razdražljivost, glavobolje, zatvor, vrtoglavicu, neredovite menstruacije i gubitak mišića. Sve navedeno je važno znati prije nego što saznate koliko kalorija izgubiti za 1 kg.

Koliko kalorija izgubiti za 1 kg i koja je preporuka za tjedni gubitak kg

Sada kada znate da je brzo mršavljenje nezdravo, trebate znati i koliko je preporučeno mršavjeti tjedno, prije nego saznate koliko kalorija izgubiti za 1 kg. Iako odgovor, o tome koliko je preporučeno mršavjeti tjedno, ovisi o osobi, njezinoj težini i trenutnoj razini aktivnosti, postoji smjernica za sigurnu količinu kilograma koja se treba izgubit u tjedan dana. Preporuča se gubitak između 0, 5 i 1 kg tjedno. Gubitak više od toga često nije održiv.

U prvih nekoliko tjedana gubitak kilograma je obično veći, jer se često gubi višak tekućine. Također je važno imati na umu da ako ne primijetite promjenu u težini, ali osjećate se mršavije, to može značiti da ste dobili mišićnu masu. Otprilike jedan kilogram tjedno je sigurna količina za izgubiti za većinu ljudi. Međutim, ti se čimbenici razlikuju, a ako se gradi mišićna masa, to može dati lažno očitovanje, jer je mišić teži od masti pa vaga može sugerirati manji gubitak masnih naslaga, nego što se zapravo gubi. U sljedećem poglavlju ćete saznati koliko kalorija izgubiti za 1 kg.

Koliko kalorija izgubiti za 1 kg masti

Koliko kalorija izgubiti za 1 kg masti je jedna od najvećih enigmi za ljude koji žele izgubit masne naslage. Opće je pravilo da morate izgubiti energetski deficit od oko 7 000 kalorija ili 29. 400 kJ da biste izgubili jedan kilogram masti. Kalorijski deficit je stanje u kojem sagorijevate više kalorija nego što ih potrošite.

To znači, da biste izgubili jedan kilogram, razlika između vašeg bazalnog metabolizma i dnevnog unosa energije treba biti 7000 kalorija tijekom tjedna. U jednom kilogramu masti ima 7. 700 kalorija pa ako biste željeli smršavjeti brzinom od jednog kilograma tjedno, trebali biste smanjiti ukupni unos kalorija za 7. 700 kalorija, odnosno 1. 100 kalorija dnevno.

Ako se smanjenje od 1. 100 kalorija svaki dan čini neostvarivim, probajte sa gubitkom 0, 5 kilograma tjedno i tada ćete tjedno morati ostvariti energetski deficit od 3. 500 kalorija, što je približno 500 kalorija dnevno. Osim što trebate svoj plan prehrane prilagoditi svojem cilju, trebate početi i sa fizičkom aktivnosti, jer ćete na taj način lakše ostvariti potrebni kalorijski deficit. Sada kada znate koliko kalorija izgubiti za 1 kg masti, krenite mršavjeti zdravo i održivo.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko