Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Brzo mršavljenje

Brzo mršavljenje

Brzo mršavljenje uz par dobrih savjeta je lako!

Brzo mršavljenje je svima na pameti i svatko od nas bi htio u par tjedana riješiti se viška kilograma. Ipak, takve dijete su uglavnom kratkoročne, a Vi želite nešto na dulje vrijeme? Ukoliko želite smršaviti zdravo i postepeno, donosimo par idealnih savjeta za tebe. Ne postoji magični recept preko kojega ćeš izgubiti 10 kila u tjedan dana. Ipak, uz dobru prehranu i malo tjelovježbe, tu brojku je moguće izgubiti u par mjeseci. Brzo mršavljenje Vas može dovesti samo do jedne točne. Ukoliko zaista želite reći zbogom višku kilograma koji se neće vratiti nakon 2 mjeseca, onda se odlučite za zdravo mršavljenje! Za zdravo mršavljenje nije potrebno izgladnjivanje i restrikcije! Sve što trebate napraviti je pripaziti kako se hranite i u kojim količinama, dodajte na to još tjelovježbu i neka Vaša transformacija počne! Zapamtite, kontinuirano i postepeno mršavljenje je bolje od svega ostalog te nećete vratiti te kile u nekom kratkom vremenskom periodu.

Brzo mršavljenje i prehrana. Što jesti ako želim skinuti kile?

Svi misle da brzo mršavljenje podrazumijeva i restriktivnu prehranu. No to nije tako. Nije “restriktivno” izbaciti gazirane sokove vodom ili nekim pićem s manje šećera. Nije teško ostaviti prženu i tešku hranu samo za taj jedan dan u tjednu. Brzo mršavljenje se sastoji od pravilne i zdrave prehrane u kojoj ne gladujete. Primjer jelovnika za jedan dan s 3 obroka: ujutro pojedite jogurt uz zobene pahuljice i još jednu jabuku. Za ručak si napravite salatu s piletinom ili tunom, no isto tako možete pojesti i obrok s rižom ili krumpirom ukoliko samo pripazite na unos ugljikohidrata. Za večeru možete prodinstati povrće s piletinom za ukusan i zdrav obrok. Poanta zdrave i uravnotežene prehrane je da tijelu dajemo sve što mu je potrebno. To ne uključuje samo salate i dijetalne namirnice, već i ulje, masnoće, ugljikohidrate i sve ostalo. Bitno je dobro rasporediti makronutrijente u obroku. Dakle pojedite za ručak više salate nego krumpira i onda ručak može biti gotovo bilošto.

Brzo mršavljenje i tjelovježba. Koja je uloga tjelovježbe?

Uloga tjelovježbe mogla bi se opisati kao katalizator promjene. Kada vježbamo, mi potrošimo zalihe glikogen, odnosno rezervnog šećera u mišićima pa je tu energiju potrebno nadomjestiti hranom. Ukoliko želimo postići brzo mršavljenje, potrebno je da budemo u kalorijskom deficitu. To znači da više energije u danu potrošimo nego što unesemo u svoje tijelo prehranom. Ukoliko vježbamo, taj kalorijski deficit je puno lakše postići jer dobar trening može potrošiti veliku količinu energije. Zato uvijek ukomponirajte treninge kada planirate smršaviti. To može biti trčanje ili boravak u prirodi, to može biti neki sport, može biti i teretana. Teretana će dati najbolje rezultate za brzo mršavljenje, a ukoliko ste čuli da će Vas teretana samo ojačati i da ćete postati mišićaviji, morate znati da se izgradnjom mišićne mase najbolje gube kile i masne naslage. U svakom slučaju, ukoliko je plan smršaviti treba krenuti već danas, makar malim korakom i stvoriti neke nove zdrave navike.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko