Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Kako smrsaviti 10 kg za 20 dana

Kako smrsaviti 10 kg za 20 dana

Kako smrsaviti 10 kg za 20 dana, postizanje cilja

Postizanje cilja kada je u pitanju mršavljenje može biti veliki izazov, osobito ako nikada prije niste prakticirali razne dijete i neki oblik fizičkog treninga. Mršavljenje će od vas tražiti da idete korak po korak kako bi ste došli do željenog cilja. Ako napravite samo male promjene u svojoj rutini, sigurno već možete smršaviti 5 do 10 kilograma u manje od mjesec dana. Kako smrsaviti 10 kg za 20 dana? Koji pristup mršavljenju želite odabrati je na vama, da li možda želite brzu dijetu ili normalnu dijetu. Brze dijete svakako garantiraju brzi gubitak kilograma, no preporučuju se samo kao kratkoročno rješenje. Zdrave dijete se baziraju na zdravoj prehrani i fizičkoj aktivnosti i svakako su preporučljive u postizanju dugoročnog cilja mršavljenja. Također postoji i spoj kako smrsaviti 10 kg za 20 dana, a on je sljedeći. Brzom dijetom vi možete izgubiti i do 5 kg u tjedan dana, nakon čega se možete prebaciti na neku manju rigoroznu dijetu koja će postepeno u vaš organizam vratiti namirnice koje ste morali izbjegavati. Postoje razne kombinacije kako možete izgubiti višak kilograma, ali ona koja je svakako najučinkovitija je zdrava prehrana i tjelovježba.

Kako smrsaviti 10 kg za 20 dana, koraci u skidanju viška kilograma

Postoje osnovni koraci, osnovna pravila koja morate slijediti ako želite skinuti višak kilograma. Kako smrsaviti 10 kg za 20 dana nije lagani proces, zato vam donosimo sljedeće korake koji vam mogu pomoći u postizanju vašeg cilja. Tjelovježba bi svakako morala biti uključena u proces mršavljenja, 40 minuta kardio treninga bi se svakako trebalo naći u vašoj dnevnoj rutini. Unosite manje rafiniranih ugljikohidrata u svoje tijelo, ovo znači da morate izbjegavati visoko kaloričnu hranu koja ima manjak hranjivih sastojaka u sebi. Kalorija je riječ koja je dio svakoga mršavljenja, tako da brojanje kalorija je nešto što biste mogli razmotriti, postoje razne aplikacije koje vam računaju unos kalorija. Odabir zdravijih pića, izbacite zaslađena i alkoholna pića i fokusirajte se na ispijanje vode i biljnih čajeva kako bi ostali hidratizirani. Jedite sporije u manjim zalogajima uz konzumaciju vode, ovaj korak dokazano pomaže da dođe do brže sitosti. Povisite unos vlakana u prehrani pomoću voća, povrća, mahunarki i cjelovitih žitarica. Uvrstite doručak u svoje jutro, greška mnogih je što preskaču najglavniji obrok u danu ili za njega pojedu prazne kalorije poput pekare. Dobar odmor i dobar san, uskraćivanjem sna povećavate glad i hormone koje potiču apetit. Uključite povremeni post u rutinu prehrane, povremeni post je vremenski period u kojemu je dozvoljena konzumacija hrane, u prijevodu ograničava unos hrane u vaš organizam. Izbjegavajte razne umake i uvrstite više začina u vašu prehranu. Budite što više aktivni van posla, šetnja od samo 40 minuta dnevno može vam pomoći pri mršavljenju i podići vaše raspoloženje. Uz ove osnovne korake koje smo naveli, kako smrsaviti 10 kg za 20 dana je sasvim ostvariv cilj. Jednostavne izmjene u svakodnevnom životu su već veliki koraci.

Kako smrsaviti 10 kg za 20 dana, odabir metode mršavljenja

Postoje dva načina za kako smrsaviti 10 kg za 20 dana, način broj jedan je brza dijeta i način broj dva je zdravija prehrana i tjelovježba. Da li su dijete općenito zdrave? Odgovor je i da i ne. Pozitivnija stvar zdravijih dijeta je što vas potiču da jedete više zdrave hrane poput svježeg voća i povrća, krtog mesa, žitarica i da izbjegavate loše namirnice što podrazumijeva prerađenu hranu. Brze dijete u drugu ruku nemaju određena pravila prehrane, one su rigorozne i ne dozvoljavaju konzumaciju čak i nekog određenog voća i povrća. Kako izgleda plan prehrane kod navedenih dijeta? Brze dijete se baziraju na sedmodnevnom planu koji se najčešće sastoji samo od tri obroka dnevno s minimalnim unosom namirnica. Glad će vam biti neizbježan dio ovakvih dijeta. Zdravija dijeta se bazira na mjesečnim planovima prehrane i sastoji se od pet obroka dnevno koji su pažljivo posloženi kako ne biste osjetili glad tijekom dana. Naveli smo kako postoji i opcija kombiniranja navedenih dijeta kada s brze dijete prijeđete postepeno na zdraviju dijetu. Iako je ovo u redu opcija, ako ste primjerice brzom dijetom izgubili 5 kg riskirate barem povratak do 2 kg kada vam se organizam krene prilagođavati drugačijom prehranom koja nije više rigorozna. Kako smrsaviti 10 kg za 20 dana nije pitanje koje se mora postavljati nutricionistu ili osobnom treneru, na pitanje možete odgovoriti i sami ako u svoj život unesete određene promjene.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko