Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Kako skinuti 10 kg

Kako skinuti 10 kg

Kako skinuti 10 kg, gubitak kilograma

Gubitak kilograma je nešto što varira od osobe do osobe i najviše ovisi o metabolizmu i uloženom trudu. Brzi metabolizam je glavni borac u skidanju suvišnih kilograma, zato je upravo prva važna stavka obratiti pozornost na njegov rad. Ako patite od sporijeg metabolizma, konzumacija namirnica s više vlakana mogu pomoći u njegovom ubrzanju. Najčešći odgovor na pitanje kako skinuti 10 kg i više su takozvane brze dijete, no iako im je prednost zaista brzi gubitak vode i zatim masnih naslaga, nedostaci su svakako brojniji. Nikada se ne bih trebali izgladnjivati kako bi što brže skinuli višak kilograma, ako već razmatrate dijetu radije se okrenite nešto zdravijoj prehrani i tjelovježbi. Zdrav način prehrane i vježbanje će imati sporiji učinak od rigoroznih dijeta i izgladnjivanja, no dugoročno gledano ovi načini su efikasniji ako trebate izgubiti višak kilograma. Razumni vremenski period za skidanje 10 kg bi bio 2 do 3 mjeseca. Par mjeseci nije puno za kako skinuti 10 kg, a dugoročno gledajući bit ćete zadovoljniji svojim uspjehom i tijelom.

Kako skinuti 10 kg, smjernice za gubitak 10 kg

Svi mi koji želimo skinuti višak kilograma moramo redovno vježbati i provesti oblik kalorijske restrikcije kako bi povećali šansu za gubitak neželjene težine. Da, postoji način kako skinuti 10 kg u recimo 2 tjedna, no zapitajte se da li je vrijedno izgladnjivati organizam i riskirati poremećaj u prehrani? Stručnjaci tvrde kako su brze dijete u redu za gubljenje do 5 kg. Postoji i zdrav način kako skinuti 10 kg a on se sastoji od zdrave prehrane i redovite tjelovježbe. Pogreška mnogih je što misle da se vježbanje za topljenje kilograma sastoji samo od kardio treninga, što je netočno. Kombinacija kardio treninga s treningom snage je jedini kvalitetan spoj treninga koji će vam pomoći u oblikovanju vašeg tijela. Naravno, u zdravom procesu mršavljenja mogu vam pomoći razni prirodni dodaci za prehranu koji potiču rad vašeg metabolizma i pojačavaju topljenje masnih naslaga. Neke od smjernica kako se zdravo hraniti u procesu mršavljenja su sljedeće: Unos visokoproteinskog doručka, smanjenje unosa procesuirane i brze hrane, redovno ispijanje do 2 l vode dnevno, konzumacija namirnica s puno vlakana poput voća i povrća, spavajte barem 7 h za kvalitetan odmor, konzumacija pet manjih obroka dnevno, izbacite alkohol i duhan iz svakodnevne navike, upoznajte se s integralnim proizvodima, koristite zdrave masnoće u pripremi jela. Unos vitamina i minerala je također jako bitan faktor ako redovito trenirate. Dodaci koje možete koristiti pri mršavljenju su sljedeći: Zeleni čaj, kofein, kapsaicin, laksativ, diuretici, L-karnitin, glukomanan. Prije odluke o većoj promjeni prehrane i načinu kako skinuti određenu kilažu obavezno se savjetujte s liječnikom.

Kako skinuti 10 kg, kalorijski deficit

Kalorijski deficit se spominje gotovo u svim dijetama i načinima prehrane, osobito kada se postavi pitanje kako skinuti 10 kg ili više. Ako želite gubitak od 5, 10, 15 kg važno je da si postavite cilj mršavljenja bez jojo efekta, ovo znači optimalni kalorijski deficit. Kako skinuti 10 kg na zdrav način preporučuje fokusiranje na kalorijski deficit između 300 i 500 kalorija. Zašto su kalorije toliko važne? Mnogi od nas unašaju više kalorija nego što potrošimo, i upravo onaj dio koji ne potrošimo se skladišti u salo i stvara problem prekomjerne kilaže. Optimalni i zdrav kalorijski unos štiti vaše mišiće koji oblikuju vašu figuru na kraju. Dijete sa smanjenim unosom kalorija su savršene za početnike koje žele izgubiti na težini, no one predstavljaju i veliki izazov. Od iznimne je važnosti pronaći plan prehrane koji je prilagođen vama, i ovdje je zapravo najbolje obratiti se nutricionistu koji vam može u razgovoru s vama složiti plan prehrane s namirnicama koje konzumirate gotovo svakodnevno.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko