Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Juha za mršavljenje

Juha za mršavljenje

Juha za mršavljenje, zovu je još i čarobna juha ili juha Oprah Winfrey, jer ju je ona prva lansirala u svijet

Metoda mršavljenja koju još zovu i “dijeta bez dijete”, ali garantira skidanje do 5 kilograma tjedno, je bazirana na sezonskom voću i povrću i ne bi je trebalo provoditi duže od mjesec dana. Juha za mršavljenje, zovu je još i čarobna juha ili juha Oprah Winfrey, jer ju je ona prva lansirala u svijet i od tada je nalazimo u sastavu mnogih dijeta za mršavljenje kao dodatak jelovniku dok ste na programu mršavljenja ili pak kao temelj i okosnicu preporučene dijete. Poznato je da se Oprah Winfrey cijeli odrasli život borila s kilogramima i bila na bezbroj manje ili više uspješnih dijeta, a kada je otkrila čarobnu juhu posvetila joj je cijelu jednu svoju emisiju i tako je pronijela svijetom. U emisiji je prikazala tjedni učinak čarobne juhe i izgubljenih 5 kilograma na sebi. Juha za mršavljenje je jednostavna za pripremu i vrlo ukusna i većina dijetalaca je povremeno koriste za brzo skidanje par kilograma.

Juha za mršavljenje, tajna uspješnog mršavljenja sa čarobnom juhom je u sastavu namirnica, načinu pripreme i učestalošću konzumacije

Sve preporučene namirnice za čarobnu juhu su diuretici i uz pojačano izlučivanje tekućina iz tijela odlična je i za čišćenje crijeva i cijelog probavnog trakta, a na kraju dobijete detoksikaciju cijelog organizma. Juha za mršavljenje, tajna uspješnog mršavljenja sa čarobnom juhom je u sastavu namirnica, načinu pripreme i učestalošću konzumacije: manja glavica kupusa ili polovica veće glavice, 4 – 6 glavica luka, 2 – 4 paprike, cijela vezica korjenastog povrća za juhu, korjen celera, list peršina i celera, 4 – 5 zrelih rajčica ili konzervu pelata ili sjeckanih rajčica, sol, papar i ostali začini po želji, a dopušta se i povrtna i goveđa kocka za juhu. Preporuka je najviše tri puta tjedno cijeli dan provesti na čarobnoj juhi. Juha za mršavljenje tada, te dane jede za tri glavna obroka, a u međuobrocima jedite sezonsko voće. Već i tjedan dana dijete u koju ste na meni uvrstili čarobnu juhu daje čarobne rezultate, zato je i zovu čarobna juha.

Juha za mršavljenje, ako ste skloni naoticanju malih zglobova, nogu i skočnih zglobova, tijelo vam previše zadržava vodu

Čarobna juha može biti i odlična prevencija od bolesti koje se manifestiraju kroz oticanje ipodbuhlost. Uvijek je u pitanju višak vode u tijelu kojeg tijelo ne uspijava izbaciti, ako i vaše tijelo zadržava vodu, isprobajte dijetu bez dijete, riješite se nakupljenih tekućina u tijelu bez dodatnog uzimanja diuretika, jer ionako uzimate previše lijekova. Juha za mršavljenje, ako ste skloni naoticanju malih zglobova, nogu i skočnih zglobova, tijelo vam previše zadržava vodu, ovo možete povremeno prakticirati baš za izbacivanje viška vode iz tijela i odmah ćete biti i na vagi lakši. Nabrojane namirnice su vam u trgovačkim centrima dostupne cijele godine, pa čarobnu juhu možete pripremiti čim primijetite povratak naoticanja vaših nogu i šaka. Ne trebate klistir za čišćenje crijeva, čarobna juha je najbolji čistač i čuvar vaših crijeva. Juha za mršavljenje čuva vaše zdravlje, ako je koristite povremeno, a ako je uvrstite u program za mršavljenje, postat će čuvarica vaše vitkosti.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko