Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Jaje dijeta

Jaje dijeta

Što je jaje dijeta

Jaje dijeta je o niskokaloričan, nisko-ugljikohidratan, visoko-proteinski plan osmišljen kako bi vam pomogao da brzo smršavite bez gubitka mišićne mase. Postoje različite verzije kada je jaje dijeta u pitanju, uključujući dijetu samo s jajima ili dijetu s kuhanim jajima. U svim varijantama plana, jesti ćete tri obroka dnevno bez grickalica i piti samo vodu ili napitke bez kalorija. Fleksibilniji oblici prehrane jajima uključuju hranu poput piletine s roštilja, ribe i povrća na pari, ali uklanjaju škrobnu hranu i šećer. Jaja su mali nuggets prehrane, koji osigurava proteine, kolin, vitamin D, lutein i još mnogo toga, ali dijeta s jajima, u cjelini, ima malo ugljikohidrata što vas može ostaviti gladnim. Također, jedenje iste hrane iznova (poput jaja za doručak) nekima može postati dosadno, što može dovesti do nepoštivanja propisa.

Budući da ne postoji jedna standardna dijeta s jajima, ono što jedete ovisit će o vrsti koju slijedite. Općenito, možete očekivati ​​da ćete jesti puno jaja, ostalih nemasnih proteina, povrća i malo voća. Sve verzije prehrane s jajima zahtijevaju da jedete uglavnom obroke na bazi jaja.

14-dnevna jaje dijeta

Ako odaberete ovu dvotjednu verziju programa jaje dijeta prehrane, svaki dan ćete jesti tri obroka. Grickalice nisu dopuštene, niti pića s kalorijama. Svaki dan pojedite jedan obrok s jajima. Preostali obroci mogu se graditi oko drugih izvora nemasnih proteina, poput piletine ili ribe. Kao dodatak proteinima na tanjuru možete dodati povrće s malo ugljikohidrata, poput brokule ili špinata. Agrumi su ponekad dozvoljeni. Ova se dijeta ponekad naziva “dijeta s kuhanim jajima” i zahtijeva da jaja jedete tvrdo kuhana, a ne poširana, kajgana ili pržena.

Ovo je varijacija 14-dnevne dijete s jajima i traje isto toliko vremena. U ovoj verziji prehrane jedete pola grejpa pri svakom obroku s jajetom ili nemasnim proteinima. Nije dozvoljeno nikakvo drugo voće kada je jaje dijeta na snazi. Postoji i verzija prehrane s jajima je mono dijeta. Mono dijeta su ekstremni, nezdravi programi mršavljenja gdje dulje vrijeme jedete samo jednu hranu. Ljudi koji sudjeluju u ovom programu dva tjedna jedu samo tvrdo kuhana jaja i vodu. Kao što možda možete zamisliti, vježbanje se na ovom planu ne preporučuje zbog ekstremnog umora koji ćete vjerojatno iskusiti.

Korisna jaje dijeta

Postoji i medicinski korisna jaje dijeta. Ova verzija prehrane s jajima zahtijeva da jedete jedno jaje i jedan komad kruha, tri puta dnevno. Također možete jesti koliko god voća i povrća želite. Dopuštena pića uključuju vodu, crnu kavu i druga pića bez kalorija. Jaja se mogu pripremiti na bilo koji način dok god se ne dodaju kalorije. To znači da za kuhanje jaja ne možete koristiti maslac ili ulje. Neki sljedbenici vjeruju da se ova verzija prehrane jajima koristi u medicinskim uvjetima za smanjenje tjelesne težine pacijenta prije operacije, ali nema dokaza koji podupiru tu glasinu. Iako neki bariatrijski liječnici stavljaju pacijente na dijetu prije operacije, to je obično tekuća dijeta (uključujući šejkove koji zamjenjuju obroke), a program nadgleda liječnik ili drugi medicinski stručnjak.

Ketogena jaje dijeta, koja se naziva i keto dijeta, zahtijeva da povećate unos masti kako biste svoje tijelo doveli u stanje ketoze. Ova inačica prehrane s jajima preporučuje da jedete jaja s maslacem i sirom kako bi vaše tijelo proizvodilo ketone. Najpopularniji omjer koji se promovira na internetu je jedno jaje na jednu žlicu masti (sir ili maslac).

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko