Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

Dijeta s jajima

Dijeta s jajima

Brza i jeftina dijeta – dijeta s jajima

Dijeta sa jajima je odličan izbor ako želite brzo doći do željene težine, koju ćete kasnije održavati pravilnom ishranom i zdravijim načinom života, dakle promjenom prehrambenih navika. Dijeta s jajima je prehrana bez uglikohidrata, dakle, rapidno smanjene kalorije koje tjeraju metabolizam da topi nakupljene masti u tijelu. Jaja su najjeftiniji proteini za ishranu, a jedno jaje sadrži sve što vam je potrebno za osjećaj sitosti. Jedno tvrdo kuhano jaje ima oko 78 kalorija. Pojedite dva komada za obrok i unijeli ste 156 kalorija. Tri ovakva obroka su jedva trećina kalorija su vaše dnevne potrebe. Razliku potrebnih kalorija nadomjestite voćem, povrćem, nemasnim mesom.

Siti i sa malo kalorija – dijeta s jajima

Jedno jaje je uz malo kalorija  i vrlo zasitno. Ono što dijetu s jajima čini brzom jesu njezini rezultati, i vreme trajanja, samo 7 dana, to može izdržati svatko. Jaja su puna hranjivih sastojaka: bogata su vitaminima B (B5,B12 i B2), vitaminom A, fosforom, selenom.  Sadrže i manje količine vitamina D,E,K, kao i manje količine kalcija i cinka. Ona su bogata i kolinom, koji pripada grupi B vitamina, a koji je zapravo hranjivi sastojak koju naše tijelo koristi u izgradnji stanica, drugim riječima jaje sadrži sve što je ljudskom tijelu potrebno. Ako su vam dovoljna dva jaja za doručak, bit će dovoljna i za ručak i za večeru, a uvijek možete dodati povrće ili voće do sitosti.

Je li to zdravo – dijeta s jajima

Dugo se zbog kolesterola smatralo da previše jaja u prehrani nije dobro za zdravlje, a zatim su istraživanja došla do potpuno suprotnih zaključaka. Dijetu s jajima uz razne znanstvene studije podržava i zdrava logika: Ako se iz jajeta izlegne novi, zdravi život, onda jaje kao namirnica ima sve sastojke potrebne i za zdrav ljudski život. Uostalom, jaja povećavaju razinu dobrog kolesterola u krvi, time smanjuju mogućnost pojave bolesti srca i krvnih žila. Može vas mučiti samo jednoličnost dijete s jajima, ali traje samo 7 dana, i uz to vam je dopušteno voće, povrće, a smijete zamijeniti poneki obrok jednim nemasnim, odmjerenim odreskom, ili komadom ribe.

Lakši na vagi za 7 dana – dijeta s jajima

Važno je jedino to da ovu dijetu s jajima ne provodite duže od 7 dana! Predloženi dnevni jelovnik:

DORUČAK: 2 kuhana jaja, kriška tosta, rajčica

UŽINA: jabuka

RUČAK: jaja pržena sa lukom, bijelo pileće meso i salata

UŽINA; naranča ili kuhano jaje

VEČERA: 2 kuhana jaja, tunjevina, salata

Ovaj predloženi jelovnik provodite 7 dana. Nema alkohola, bez šećera, to je zabranjeno, ali jaja su glavnaa, ali ne i jedina hrana. Preporučuje se rani doručak (pola sata nakon ustajanja), imajte na rasporedu svih 5 obroka po predloženom jelovniku, a razmak između obroka neka bude 3 sata. U dijeti s jajima večerati morate barem 3 sata prije spavanja. Poštujte ova pravila i možete izgubiti do 10 kilograma za samo 7 dana.

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko