Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Hrana za jetru

Hrana za jetru

Hrana za jetru, odabir namirnica

Jetra je najveći organ koji se nalazi u našem tijelu. Ona gotovo svakodnevno prerađuje većinu tvari i namirnica koje unosimo u organizam, i upravo je zato važno obratiti malo veću pozornost na odabir namirnica. Hrana za jetru se sastoji od namirnica koje potiču radi i zdravlje jetre. Zdravlje naše jetre je neophodno za kvalitetan život, stoga je vrlo važno znati kako ju zaštititi. Kvalitetna hrana za jetru se sastoji od određenih namirnica, a one su: Zobena kaša, ovo je hrana s puno vlakana i potiče zdravlje jetre. Najbolje je jesti ju za doručak jer potiče mršavljenje i skida masne naslage s područja trbuha što je pozitivno za jetru. Brokula, raznovrsno povrće je recept za zdravu jetru, brokula pomaže u prevenciji masne jetre i možete ju pripremiti na bilo koji način. Zeleni čaj, antioksidansi štite od nekih oblika raka i pogoduje za rad jetre. Kava, dvije do tri šalice kave mogu zaštititi jetru od alkohola i nezdravih namirnica. Voda, znamo kako je voda prirodni čistač našeg organizma. Špinat, špinat je bogat antioksidansima koji potiču pravilan rad jetre. Bademi, odličan izbor vitamina E koji štiti od masne jetre. Borovnice, pune polifenola one štite jetru od masnoća i snižavaju visok krvni tlak.

Hrana za jetru, neprijatelji jetre

Kako postoji hrana za jetru koja pogoduje njenom radu, isto tako postoji i hrana koja nije baš najbolji prijatelj jetre. Masna prehrana ne pomaže očuvanju zdravlja jetre, Pržena i masna hrana znači preveliki unos zasićenih masnoća koje otežavaju pravilno funkcioniranje jetre. Pretjerivanje u masnoj prehrani će dovesti do upale a kasnije i ciroze na jetri. Šećer također nije najbolji prijatelj jetre. Pripazite na unos šećera jer on može ugroziti zdravlje, jetra će višak šećera pretvoriti u masnoću koja se taloži u našem tijelu. Umjerenost u alkoholu je također bitna. Pretjerana konzumacija alkohola ugrožava rad jetre, uzrokuje stvaranje masne jetre i ciroze. Smanjite unos soli u organizam, pretjerani unos natrija može rezultirati fibrozom koja upućuje na nastajanje ciroze. Izbjegavajte suhomesnate proizvode, konzerviranu hranu i nemojte previše soliti jela koja kuhate. Hrana za jetru, tj. Hrana koja pogoduje radu jetre je itekako bitna kako bi naša jetra normalno funkcionirala i kako bi smanjili rizik za bilo kakva oboljenja.

Hrana za jetru, važnost zdrave jetre

Jetra je uvijek u međuigri s ostalim organima poput bubrega, štitnjače, gušterače, žući i donjim djelom našeg probavnog trakta. Upravo zato je bitna kvalitetna hrana za jetru tj. Zdrava prehrana koja će djelovati pozitivno na sve navedene unutrašnje organe. Za zdravlje naše jetre važna je također pravilna funkcija naših bubrega, a ovo traži prehranu s voćem i povrćem koje je bogato kalijem, npr. Banana, badem, rajčica, grožđe, šljiva i naravno veća količina vode. Tradicionalni načini za čišćenje jetre se ispijanje sokova od povrća poput cikle ili mrkve. Voćni sokovi su također dobrodošli, kao i smoothieji. Prejedanje i povećavana kilaža su današnji najveći neprijatelji jetre i dovode do njene smanjene funkcije. Neumjerenost u hranu i piću tjera jetru da radi prekovremeno radi konstantnog unosa hrane. Što se onda događa? Umorna jetra ne radi jednako učinkovito u detoksikaciji štetnih tvari iz našeg organizma, što dovodi naš organizam u pomalo nezahvalan položaj. Hrana za jetru je bazirana na svakodnevnim namirnicama, nikakve posebne dijete nisu potrebne kako bi očuvali zdravo funkcioniranje vaše jetre.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko