Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Hrana koja deblja

Hrana koja deblja

Što je točno zdrava hrana, a koja hrana deblja? Naš organizam je vrlo komplesan i nije svatko od nas istog metabolizma. Nemamo svi jednak genetski kod pa da možemo davati tako univerzalne odgovore. To je ono što nutricionistički stručnjaci stalno moraju ponavljati. Hrana koja deblja također nije ista za svakoga. Ipak, postoje generalne činjenice  koje mogu biti polazišna točka. Tri su glavne sastavnice koje našem tijelu daju energiju: ugljikohidrati, bjelančevine i masti. Tijelo uvijek koristi prvo ugljikohidrate koji daju bogatu količinu energije i istodobro tijelo ne troši puno energije razgrađivajući hranu bogatu ugljikohidratima. Zato je hrana koja deblja uvijek bogata ugljikohidratima. Kako onda odabirati namirnice i hranu koju ćemo unjeti u organizam?

Hrana koja deblja – ugljikohidrati svuda

Hrana koja deblja je dakle bogata ugljikohidratima. Da. Kad Vam kažu da grickalice nisu zdrave to je zato jer su energetska bomba za naš organizam, a mi ih jedemo kao međuobrok. Zato takvu hranu treba generalno izbjegavati ukoliko planirate smršaviti. Osim grickalica, veliki izvor šećera (ugljikohidrata) su i prirodni sokovi. Osim što stvaraju ovisnost, sokova možete popiti lako u velikim količinama pa je i doziranje problem. Ugljikohidrata ima posvuda. Također ih ima u povrću, no to ne znači da ako jedete puno paprika i rajčica da će kile ići gore. Ugljikohidrati u povrću samo su dio sastava, ostalo je voda, vitamini i minerali koje itekako želite redovito unositi u organizam. Hrana koja deblja nije povrće, no nisu samo ugljikohidrati ti koji daju bogatu količinu energije.

Hrana koja deblja – masti

Masti se često povezuju s masnim naslagama u našem tijelu, no to nije striktno točna informacija. Masti daju još više energije od ugljikohidrata, no nećete ih naći toliko češto u svakoj namirnici. Masti, odnosno lipide najčešće unosite u organizam kroz meso i mesne proizvode, kao i s mliječnim proizvodima. Hrana koja deblja jest masna, no ugljikohidrati su i dalje veći kontributor stvaranju masnih naslaga u našem tijelu, a ne lipidi. Osim toga, bitno je znati da su masti, osobito zdrave masti koje pronalazimo u ribi itekako potrebne organizmu, a 30% dnevne energije koju potrošite dolazi od masti. Hrana koja deblja nije svaka koja sadrži lipide, no pretjerano uzimanje lipida također će Vas dovesti u kalorijski suficit (kalorijski suficit se događa kad unesete više energije u tijelo nego što potrošite).

Hrana koja deblja – proteini i energija?

Zadnji sastavnik onoga što unosimo u tijelo su proteini ili bjelančevine. One su energetski najslabije od ove tri karike, ali isto tako tijelo troši najviše energije kako bi razgradio proteine. Stoga veći unos proteina je sastavni dio skoro svake dijete. Hrana koja deblja nije hrana koja je bogata proteinima. Proteini dolaze zadnji na red u našem tijelu kad mu je potrebna energija, a to je zato što proteini, osim što mogu poslužiti za dobivanje energije služe neemu drugome – izgrađuju naše tijelo. Sportaši koji žele imati veću mišićnu masu uzimaju proteine kako bi izgradili mišiće.

Kad se zapitate koja hrana deblja uvijek imajte na umu da je to hrana bogata ugljikohidratima, odnosno hrana koja daje bombastične količine energije. Masti debljaju u velikim količinima, a proteini vas neće udebljati, osim ako ih uzimate puno kroz meso koje je bogato mastima, kako i proteinima.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko