Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Dukan dijeta

Dukan dijeta

Dukan dijeta – Što ju čini drukčijom?

Mnogi ljudi žele brzo smršati. Međutim, brzo mršavljenje može biti teško za postići, a još teže održati. Dukan dijeta tvrdi da proizvodi brzi i trajni gubitak kilograma bez gladi. Međutim, možda se pitate bi li ova Dukan dijeta odgovarala vama. U ovom tekstu je detaljan pregled koji objašnjava sve što trebate znati u vezi Dukan dijeta. Dukan dijeta je dijeta za mršavljenje s visokim udjelom proteina i ugljikohidratima koja je podijeljena u četiri faze. Dr. Dukan nadahnut pretilim pacijentom koji je rekao da bi mogao prestati jesti bilo koju hranu sem mesa samo da smrša. Nakon što je vidio kako mnogi njegovi pacijenti doživljavaju impresivne rezultate mršavljenja, dr. Dukan je 2000 godine objavio knjigu Dukan Dijeta. Knjiga je na kraju objavljena u 32 zemlje i postala vrlo uspješna. Navodno je ljudima pomogao da postignu brz i lak gubitak kilograma bez gladi.

Dukan dijeta – Kako funkcionira?

Dukan dijeta započinje izračunavanjem vaše ciljne težine – koja se naziva vaša “prava” težina – na temelju vaše dobi, povijesti mršavljenja i drugih čimbenika. Koliko ćete ostati u svakoj fazi ovisi o tome koliko kilograma trebate izgubiti da biste dosegli svoju “pravu” težinu. Ovo su četiri faze Dukan dijeta: Faza napada (1–7 dana): Dukan dijeta, započinjete jedući neograničeni nemasni protein i 1, 5 žlice zobenih mekinja dnevno. Faza krstarenja (1–12 mjeseci): Zamijenite nemasni protein jedan dan s nemasnim proteinima i povrćem bez škroba, a uz to 2 žlice zobenih mekinja svaki dan. Kao što je gore navedeno, Dukan dijeta je podijeljena u dvije faze mršavljenja i dvije faze održavanja. Dukan dijeta u svakoj fazi ima svoj vlastiti način prehrane. Evo što smijete jesti tijekom svake.

Dukan dijeta – za koga je namjenjena?

Faza napada Dukan dijeta, bazira se na proteinskoj hrani i sa nešto kalorija kao dodatak, a to se odnosi na goveđe nemasno meso, divljač, svinjetina koja nije masna, piletina bez kožice, iznutrice, riba i morski plodovi, jaja i nemasni mliječni proizvodi, minimalno oko 2 litra vode dnevno, zobene mekine ne više od 9 gr dnevno, umjetna sladila kao zamjenu za šećer, kiseli krastavci i sok limuna ali u malim količinama te 5 ml ulja koje služi za podmazivanje posuđa u kojem se priprema hrana. Faza krstarenja, dijeta se u ovoj fazi izmjenjuje dva dana. Prvog dana dijete, ograničena je na hranu iz faze napada. U drugom danu Dukan dijeta, dozvoljeno je konzumirati hranu iz gore navedene prve faze i plus povrće svih vrsta, s tim da se i ovdje imaju neka ograničenja kao što je slučaj za mrkvu gdje je dozvoljeno jedna porcija dnevno, a isto važi i za ciklu. Onda zobene mekinje koje je obavezno uzimanje 12 gr na dnevnoj bazi. Faza konsolidacije U ovoj fazi Dukan dijeta se miješa sa hranom iz navedenih faza Napad i Krstarenje, a konkretna hrana su: Voće svih vrsta ali neko ima i ograničenje, na primjer bobičasto voće ne više od 100 gr po danu, a drugo voće dnevno jedan komad. Što se tiče kruha on treba biti od žitarica sa cijelim zrnom, male količine masnoća. Sirevi ne više od 40 gr po danu. Zatim škrob ne više po danu od 225 gr. Kada je konkretno meso u pitanju možete ga peći jednom do dva puta tjedno. Proteinski obrok: Jedan („čisti proteini“) dan u tjednu, gdje su dopuštene samo namirnice iz faze napada. Faza stabilizacije je završna faza prehrane Dukan dijeta. Generalno određena hrana nije zabranjena ali morate se držati nekih svojih principa i izvršiti osobno organizovanje kao temelj planiranja ishrane. Takođe u tom kontekstu ako imate izbor ne koristite se dizalom npr. nego krećite se stubama i što više fizičke aktivnosti. Dukan dijeta omogućuje hranu bogatu proteinima u prvoj fazi, a proteine s povrćem u drugoj fazi. U treću fazu dodaje ograničene dijelove ugljikohidrata i masti, a u posljednjoj fazi imaju labavije smjernice.

Dukan dijeta – plan ishrane

Evo primjera planova obroka za prve tri faze Dukan dijeta: Faza napada Doručak: Nemasni svježi sir s 1, 5 žlice (9 grama) zobenih mekinja i cimeta; Kava ili čaj s nemasnim mlijekom i zamjena za šećer; Voda. Ručak: Pečeno pile; Rezanci kuhani u bujonu, Dijetalna želatina; Ledeni čaj. Večera: Nemasni odrezak i škampi; Dijetalna želatina; Kava ili čaj s nemasnim mlijekom i zamjena za šećer; Voda. Faza krstarenja Doručak: Kajgana od 3 jaja; Narezana rajčica; Kava s nemasnim mlijekom i zamjena za šećer; Voda. Ručak: Piletina sa žara na miješanom zelenju s vinjegretom s malo masnoće; Grčki jogurt, sa 2 žlice (12 grama) zobenih mekinja i zamjena za šećer; Ledeni čaj. Večera: Pečeni file lososa na brokuli i cvjetača na pari; Dijetalna želatina; Kava bez kofeina s nemasnim mlijekom i zamjenom šećera; Voda. Faza konsolidacije Doručak: Omlet napravljen od tri jaja; 40 grama sira i špinata; Kava s nemasnim mlijekom i zamjenom šećera; Voda. Ručak: Sendvič s puretinom na dvije kriške integralnog kruha; 1/2 šalice (81 grama) svježeg sira s 2 žlice (12 grama) zobenih mekinja, cimeta i zamjene za šećer; Ledeni čaj. Večera: Pečena svinjetina; Tikvice s roštilja; 1 srednja jabuka; Kava bez kofeina s nemasnim mlijekom i zamjenom šećera; Voda. SAŽETAK: Obroci u Dukan dijeta uključuju puno mesa, povrća, zobenih mekinja, čaja i kave. Dukan dijeta omogućuje hranu bogatu proteinima u prvoj fazi, a proteine s povrćem u drugoj fazi Dukan dijeta. U treću fazu Dukan dijeta dodaju se ograničeni dijelovi ugljikohidrata i masti.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko