Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

Dukan dijeta

Dukan dijeta

Razvoj prehrambene industrije u zadnjih 80 godina rezultirao je činjenicom da se danas hrana može brzo i jeftino nabaviti u gotovom obliku. Restorani brze hrane i lanci danas ostvaruju masovne profite zahvaljujući društvenom fenomenu brze hrane. Negativna posljedica ovog fenomena je veći udio pretilih ljudi. Pretilost utječe na razvoj kardiovaskularnih bolesti i vodeći je uzrok smrti u SAD-u kao i u drugim zapadnim zemljama. Takva situacija dala je maha razvoju nutricionizma. Dijete danas možete naći posvude, a svaka ima svoju posebnost. Dukan dijeta, s 30 godina iskustva, izmišljena je u Francuskoj 80-ih godina prošlog stoljeća, a danas je vrlo popularan izbor kod ljudi koji se bore s pretilosti. Kako funkcionira ova dijeta donosimo u članku.

Dukan dijeta – Što ju čini drukčijom?

Dukan dijeta bazirana je na visokom unosu proteina u organizam. Naš organizam energiju dobiva iz tri izvora: ugljikohidrata, masti i bjelančevina (proteina). Ugljikohidrati su prvi na meti u našem tijelu jer su bogat izvor energije i tijelo treba potrošiti vrlo malo energije kako bi iz namirnica izvadilo ugljikohidrate. Kada izbacite ugljikohidrate iz prehrane, Vaše tijelo traži druge izvore. Proteini, uz to što daju tijelu energiju, imaju bitnije svojstvo koje nemaju niti masti niti ugljikohidrati, a to je izgradnja biološkog tkiva poput mišića. Dukan dijeta potiče tijelo da energiju vadi iz proteina. U procesu dobivanja energije, odnosno rastavljanja proteina na aminokiseline, tijelo utroši puno više energije nego kad rastavlja ugljikohidrate ili masti. Zbog toga Vaše tijelo gubi na masi i to vrlo brzo.

Dukan dijeta – Kako funkcionira?

Dukan dijeta funkcionira u četiri faze. U prvoj fazi, zvanoj faza napada u svoje tijelo unosite određene proteine, dok ugljikohidrate i masti strogo izbjegavate. Premda se čini teško, ova faza traje maksimalno deset dana, a ovisi o tome koliko kila trebate izgubiti. U drugoj, ključnoj fazi, postepeno ubacujete povrće u prehranu, samo ono preporučeno. Vaše tijelo postepeno vraćate u normalu nakon stroge proteinske discipline. Treća faza, zvana konsolidacijskom fazom dopušta Vam još veći asortiman povrća, kao i određeno voće. Dukan dijeta u ovom trenu je već puno podnošljivija. Četvra faza, faza stabilizacije je faza u kojoj se vraćate kompletno regularnoj prehrani i trebate je se držati do daljnjeg. U ovoj fazi još uvijek imate jedan proteinski dan, no ostatak tjedna trebate imati punopravnu, zdravu prehranu. To uključuje povrće, voće, meso, kao i kruh, rižu, krumpir i ostale namirnice bogate škrobom. Dukan dijeta naučit će Vas kako gubiti kile zdravo i efikasno.

Dukan dijeta – za koga je Dukan dijeta namjenjena?

Mali unos ugljikohidrata, osobito u početku dijete može predstavljati problem ljudima koji su pod velikim fizičkim naporom kroz tjedan. Zbog toga ova dijeta, za razliku od većine ostalih, ne obvezuje Vas na treninge. Ipak, u četvrtoj fazi, kad u svoju prehranu ubacujete ugljikohidrate, Dukan dijeta također Vas obvezuje za kretanje kako biste potrošili dodatnu energiju, no to vrijedi za sve dijete. Dukan dijeta odlična je za one koji trebaju smršaviti brzo i zdravo, a nemaju vremena za ekstenzivne posjete teretanama.

Naruči proizvode odmah

DODAJ PROIZVODE

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

  Free Shipping

  Provjeren proizvod za skidanje kila

  Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

  Recenzije

  Što kažu zadovoljni korisnici?

  "Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

  Marijana L.

  Zagreb

  "Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

  Kristijan M.

  Novi Vinodolski

  "Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

  Dina P.

  Pokupsko