Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Dukan dijeta kalkulator

Dukan dijeta kalkulator

Razvoj brze hrane tokom 20. stoljeća promijenilo je naše prehrambene navike. Dostupnost jeftinoj, brzo pripremljenoj hrani lijepo je komplimentiralo moderni život gdje oba roditelja rade i nema tko skuhati ručak. Ipak, takva prehrana dala je prostora razvoju mnogih kardiovaskularnih bolesti koje se javljaju radi loše prehrane. Brza hrana danas pokreće jedan dio ekonomije svake države na svijetu, no došla je uz opasnost za zdravlje stanovništva. zbog toga, razvile su se mnoge dijete koje ljudima pružaju rješenje u borbi s pretilosti i bolestima krvožilnog sustava. Dukan dijeta jedna je od najpopularnijih dijeta danas, a Dukan dijeta kalkulator izračunat će Vam plan dijete ovisno o tome koliko kilograma planirate izgubiti.

Dukan dijeta kalkulator – Faze Dukan dijete

Dukan dijeta sastoji se od četiri faze: prva faza, zvana faza napada traži od Vas čisto proteinsku prehranu punu mesa i ribe, bez ugljikohidrata. Ona traje ovisno o tome koliko kila želite izgubiti. U principu traje od par dana do 10 dana. U tom periodu ćete izgubiti najveći dio na kilaži, pošto će tijelo izgubiti mnogo vode. U drugoj fazi, postepeno ubacujete povrće u svoju prehranu dok i dalje brzim tempom gubite kile. U ovoj fazi izgubit ćete ostatak kila koje ste isplanirali izgubiti. Dukan dijeta kalkulator izračunat će Vam koliko Vam treba u određenoj fazi.

Dukan dijeta kalkulator – Što s ostale dvije faze Dukan dijete?

Druge dvije faze Dukan dijete nalažu da se postepeno vraćate u cjelokupnu, raznovrsnu prehranu. U ovim fazama, Vaše tijelo postepeno se vraća u normanu, bez ketoziranja i napada na organizam. Dukan dijeta kalkulator u ovim fazama nije toliko bitan koliko u prve dvije jer se određuje po osjećaju više nego po potrebi. Kalkulator će Vam najviše koristiti u određivanju koliko traju prve dvije faze u kojoj se planirano gubi na kilaži onoliko koliko ste naumili.

Dukan dijeta kalkulator – izračunajte koliko kila trebate izgubiti

Uz Dukan dijeta kalkulator i savjete nutricionista izračunat ćete koliko će trajati Vaše faze. Primjerice: ukoliko planirate izgubiti 7 kilograma, Dukan dijeta kalkulator izračunat će koliko dana morate biti u prvoj fazi. Ukoliko trebate izgubiti veliki broj kilograma, naravno, prva faza trajat će duže. Prednosti ove dijete su u tome što ćete unaprijed imati strukturiranu cijelu dijetu. Dok s ostalim dijetama sve ide po osjećaju i ljudi često počnu zanemarivati dijetu nakon inicijalnog gubitka kila, Dukan dijeta obvezuje Vas na neko vrijeme od samog starta. Takav pristup, uz kalkulator, ljudima daje veći osjećaj obveze prema dijeti i zbog toga je efikasna.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko