Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Dukan dijeta jelovnik

Dukan dijeta jelovnik

Dukan dijeta brzi je odgovor na borbu s pretilosti i s viškom kilograma. Mnogi su se okušali u ovoj dijeti jer ne tjera ljude na gladovanje, a nije ni bazirana na teškim i čestim treninzima stoga je idealna za one koji imaju problema sa zglobovima ili ozljedama. Dukan dijeta jelovnik sastoji se od puno proteina, a dijeli se u 4 faze. Vaš jelovnik mijenja se u svakoj od ovih faza. Dok ste u početku na izrazito proteinskoj prehrani, pred kraj Vaša se prehrana normalizira, odnosno trebate jesti različite namirnice i imati raznovrsnu prehranu. Dukan dijeta jelovnik podijelit ćemo u 4 jelovnika iz 4 faza Dukan dijete:

Dukan dijeta jelovnik – faza 1

Prva faza u Dukan dijeti očekuje od Vas veliki unos proteina i znatno reducirani unos ugljikohidrata i masti. Namirnice koje u ovoj fazi trebate konzumirati su nemasno meso poput piletine, nemasne govedine, teletine i zečetine. Riba se također preporučuje, i to plava kao i bijela. Također trebate jesti jaja, nemasnu šunku i posni sir. Dukan dijeta jelovnik prve faze bazira se na proteinima koji nemaju visok udio masti – stoga izbjegavajte svinjetinu, punomasni sir i prženo meso.

Dukan dijeta jelovnik – faza 2

U drugoj fazi Dukan dijete ubacujete ugljikohidrate, no to ne znači da svaki ugljikohidrat sada može biti sastavni dio Vaše prehrane. Dukan dijeta jelovnik druge faze nalaže  ubacivanje povrća u jela svaki drugi dan. Dozvoljeno povrće uključuje: poriluk, kupus, rajčicu, šparoge, špinat, krastavce, gljive, celer, komorač, patliđan, papriku i zelenu salatu. S vremena na vrijeme dozvoljena je i mrkva, rotkvice i artičoke. VIsokokalorično povrće nije dozvoljeno, poput: krumpira, graha, leće. Voće je također u ovoj fazi još uvijek nedostupno.

Dukan dijeta jelovnik – faza 3 i faza 4

Faza 3 traje po 10 dana za svaki izgubljeni kilogram. U ovoj fazi Dukan dijeta jelovnik se obogaćuje – ubacuje se povrće svakodnevno, ali isto tako i voće. Voće treba biti ono s nižim udjelom ugljikohidrata poput bobičastog voća, jabuke, kruške, dinje, grejpa, kivija, nektarina i manga. Osim voća u ovoj fazi dopuštena Vam je i konzumacija kruha (u manjim količinama). Cilj je tijelo polako vratiti u normalu i spriječiti povratak izgubljenih kila. Dopušten je i jedan nagradni obrok u tjedan dana, a kako biste ga isbalansirali, i dalje jedan dan u tjednu treba rezervirati za proteine, kao u prvoj fazi.

Faza 4 predstavlja povratak u normalu, odnosno uključuju se sve namirnice poput: svinjetine, škroba, a i nagradnih obroka može biti 2 u tjednu. Preporuča se trening kako bi se postigao balans. Dukan dijeta jelovnik više nije nimalo restriktivan, no i dalje biste trebali jednom tjedno imati proteinski dan.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko