Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Dukan dijeta iskustva

Dukan dijeta iskustva

21 stoljeće karakteristično je za razvoj prehrambene industrije. Ne mislimo samo na različita jela, namirnice i recepte koji se gomilaju u naše vrijeme i gdje svatko može naći prehranu za sebe, već pričamo i o nutricionističkoj revoluciji. Dijete su sastavni dio velikog broja stanovništa, radi li se o borbi s pretilosti, fizičkoj spremnosti ili jednostavnom odabiru zdravijeg života. Dukan dijeta jedna je od najpopularnijih dijeta danas. Dukan dijeta iskustva donosimo kroz tri različite priče vezane uz ovu dijetu. Dukan dijeta iskustva pozitivna su gotovo uvijek kod ljudi koji je se pridržavaju.

Dukan dijeta iskustva – “Iznenadila sam se koliko je efikasna” – Anita (28)

Vodim vrlo aktivan život kuća – posao – kuća . Radeći uredski posao, brzo sam shvatila da dobivam na kilaži, a također imam ostatak “posla” koji nisam obavila nakon poroda. Dukan dijeta iskustva potražila sam na internetu prije nego što sam se odlučila sprovesti ovu dijetu osobno. Prva faza bila je najteža, no izdrživa. Prvih 6 dana jela sam samo nemasno meso poput govedine, teletine i žečetine. Dodala sam u prehranu i nešto ribe (i plave i bijele) kako bi ipak napravila raznovrsniji unos proteina. Nutricionisti su me upozorili da pazim na dovoljan unos vode kako bi izbjegla simptome proteinske prehrane poput suhih ustiju. Kao velika ljubiteljica brze hrane, mislila sam da će biti teško, no najgore što se dogodilo je bilo moje loše raspoloženje nakon par dana proteinske prehrane. U konačnici sam izgubila 7 kila u 2 mjeseca što smatram najvećom pobjedom u borbi s kilama u svome životu. Dukan dijeta iskustva bila su pozitivna i kod mene i preporučam ovu dijetu svima koji nemaju vremena za fizičku aktivnost.

Dukan dijeta iskustva – “Najbolji dio je što ne moram u teretanu” – Lidija (37)

Moja iskustva s Dukan dijetom su puna hvale. Nakon prve faze unosa samo proteina, jedva sam dočekala uvrstiti i povrće u svoj jelovnik. Moje tijelo vapilo je za svježim povrćem kojeg imam u svom vrtu. Dukan dijeta iskustva uglavnom su pozitivna, a čula sam za nju preko svoje susjede koja je uz dijetu izgubila 12 kilograma. Kod dijeta najteže mi pada vježbanje jer nisam nikad bila sportski tip. Dukan dijeta najbolje je riješenje za takve poput mene, a uspjela sam skinuti 6 kilograma unutar 2 mjeseca. Nastavljam s dijetom i preporučam ju svakome.

Dukan dijeta iskustva – “Uz Dukan dijetu spasio sam svoje zdravlje” – Goran (40)

Moja borba s viškom kilograma prati me od adolescencije. Isprobao sam mnoge dijete i išao na raznorazne sportske programe, no kile bi se uvijek na kraju vratile. Mislio sam da takav životni stil jednostavno nije za mene i odlučio uživati u hrani. Ipak, kako sam se približavao četrdesetima, doktori su me upozorili da radi vlastitog zdravlja bih trebao izgubiti barem 15 kilograma. Dukan dijeta iskustva koja sam slušao navela su me da isprobam ovu dijetu. Nemotiviran, bilo je teško izdržati prvu fazu, no ono što me najviše motiviralo da nastavim jest brzi gubitak kilograma, već u prvom mjesecu izgubio sam 6 kilograma. Danas, s četrdeset godina, mogu komotno reći da sam zdrav. 16 kilograma lakši u godinu dana! Preporučam ovu dijetu svima koji vode borbu s debljinom. Uz malo odricanja brzo ćete vidjeti rezultate koji će Vas motivirati.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko