Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Dijetalna hrana

Dijetalna hrana

Dijetalna hrana, zdrava prehrana

Kvalitetno mršavljenje je sigurno rezultat zdrave prehrane. Dijetalna hrana ne mora biti skupa i nedostižna kako upravo većina nas misli. Većini nas je svakako lakše se hraniti nezdravo radi današnjeg ubrzanog načina života, ali to nažalost vodi do viška tjelesne težine i nezadovoljstva. Znamo kako većina dijeta nije zdrava, mnoge od njih su bazirane na gladovanju koje nikako ne bi smjelo biti prisutno. Dijetalna hrana se sastoji većinom od par obroka dnevno, i naravno radi posla i obaveza mnogi nemaju vremena jednostavno jesti po pet puta dnevno, no za zdravo mršavljenje je itekako bitno imati dobar plan zdrave prehrane koji uključuje raznolike namirnice. Odlučnost da se želite bolje hraniti je prvi korak koji vodi zdravijoj prehrani. Koje su prednosti zdravog načina prehrane? Kada se odlučite zdravije hraniti bitno je da nikada niste gladni. Konzumirat ćete tri glavna obroka i dva međuobroka dnevno i tako pomoći svome metabolizmu da radi brže i energija će vam se ravnomjernije rasporediti tijekom dana. Dijetalno u prehrani ne znači bezukusno ili gladovanje, baš suprotno. Što se zdravije hranite to će vam organizam u starijoj životnoj dobi biti zahvalniji. Naravno, prije bilo kakve ozbiljne promjene u vašoj prehrani najbolje je posavjetovati se s nutricionistom ili liječnikom, osobito ako ste kronični bolesnik.

Dijetalna hrana, važnost obroka

Svi smo naučeni konzumirati barem tri obroka dnevno: doručak, ručak i večeru. Počnimo s doručkom, obrokom koji bi vam trebao definirati dan i opskrbiti vas energijom. Greška mnogih je što preskaču doručak ili upravo za njega pojedu nešto što nikako ne pomaže organizmu. Doručak je bitno pojesti u razdoblju u sat vremena nakon što se probudite. Što pojesti? Zobene pahuljice su jeftine i možete ih spraviti na bilo koji način: Sa smrznutim povrćem, bananom, medom, običnim mlijekom s manjim udjelom masnoće, orašastim plodovima, chia sjemenkama itd. Zobene pahuljice daju osjećaj sitosti i lagano se pripremaju. Pretragom interneta možete pronaći fenomenalne recepte za doručak sa zobenima. Ono što ih čini savršenom namirnicom je činjenica da su bogate vlaknima, i kompleksnim ugljikohidratima. Jaja i palenta su također savršen izbor za doručak. Ručak je najvažniji obrok u danu i mora se gledati na činjenicu da bude najraznovrsniji obrok. Primjerice možete pripraviti tunu pečenu u pećnici i uz nju kuhano povrće na pari koje ste začinili po želji uz salatu i rižu. Naravno, tunu možete zamijeniti s bilo kojom drugom ribom ili mesom, samo pripazite da meso nema veliki udio masnoće. Dijetalni način prehrane se sastoji od pripravljanja jela na malo oskudniji način, za primjer jela se ne prže i peku na klasične načine. Također je važno naglasiti da dijetalna hrana ne podrazumijeva samo “neukusne namirnice”, u popisu namirnica se nalaze gotovo svakodnevne namirnice osim onih koje su bogate šećerom, soli i raznim aditivima. Večera je zadnji obrok u danu i preporučuje se pojesti ju barem dva sata prije spavanja. Ona mora biti lagana. Posni sir s omiljenim voćem je kalorijski minimalan obrok a držat će vas sitima. Također možete i pojesti kakvu salatu od povrća prije spavanja, naravno bez ikakvih dresinga. Naveli smo kako se dijetalna hrana sastoji od više obroka, do pet dnevno. Prvi međuobrok dolazi između doručka i ručka i preporučuje se pojesti neko voće ili orašaste plodove. Drugi međuobrok je između ručka i večere i također se preporučuje pojesti voće ili popiti kakav jogurt. Djetalna hrana nije samo popis namirnica za konzumaciju, ono podrazumijeva i način pripreme hrane.

Dijetalna hrana, cheat meal

Dijetalna hrana će nekima predstaviti problem radi drugačijeg načina pripremanja jela i drugačijih namirnica. Razlog zašto mnogi odustanu od zdrave prehrane je prejaka želja za nezdravom hranom poput slatkog. Važno je naglasiti kako zdrava prehrana dopušta konzumaciju svega, ali pažljivo raspoređeno. Popularno zvani cheat meal je tajna uspjeha zdrave prehrane, ovo znači da si jednom tjednom možete priuštiti najdražu nezdravu namirnicu. Primjerice jednom tjedno si možete priuštiti desert na kraju ručka. Nužno je naglašavati da je zdrava prehrana važna za naše optimalno zdravlje, ona sprječava mnoge bolesti. Mnoge dijete imaju i mogućnost tzv. Cheat day gdje jedan cijeli dan u tjednu, pretežito nedjelju, možete jesti što god želite. Ovo više vrijedi za drugačiji tip prehrane koji je povezan s povećanom fizičkom aktivnošću. Dijetalna hrana i tjelovježba također idu ruku pod ruku ako želite što prije izgubiti recimo par kilograma, no potrebno je imati dobro razrađen plan prehrane i treninga. Internet pretraživanjem za dijetalnu prehranu možete pronaći svakakve recepte koji vam mogu pomoći da pripremite zdrave i ukusne obroke.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko