Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

Dijeta u trudnoći

Dijeta u trudnoći

Kad kažu da trudnica jede za dvoje, to i nije laž. Žene trudnice u svoj organizam moraju unositi više hrane nego uobičajeno, ali isto tako pripaziti što jedu. Za razliku od nekih drugih dijeta koje uključuju one za mršavljenje ili one koje se bore s nekom bolešću, prehrana za trudnice drukčija je. DIjeta u trudnoći bazira se na bogatoj i raznovrsnoj prehrani uz očita izbjegavanja štetnih tvari za vlastiti organizam, kao i za nerođeno dijete. Neke žene se užasavaju činjenice da će dobiti kile u trudnoći, no to je zapravo pokazatelj dobre prehrane. Nakon poroda propisuje se drukčija prehrana koja će pomoći organizmu da se vrati na stadij prije trudnoće.

Dijeta u trudnoći – što jedu trudnice?

Trudnice trebaju imati bogatu i raznovrsnu prehranu punu svih hranjivih tvari od proteina, ugljikohidrata i masti do vitamina i namirnica bogatim određenim sastojkom. Kad je u pitanju meso, trudnice trebaju jesti proteine. Bitno je doduše da proteini dolaze iz kvalitetnijeg mesa. Zato se preporuča teletina i puretina. Kad je u pitanju povrće, trudnice trebaju jesti puno povrća uz poseban naglasak na raznovrsnost. Dok je kupus bogat vitaminom C, vrlo bitnim u našem organizmu tokom trudnoće ili ne, špinat je bogat željezom, mrkva vitaminom A, a rajčica kalijem. Raznovrsna prehrana s različitim mikronutrijentima osigurat će zdrav plod i zdrav razvoj djeteta. Voće također sadrži različite mikronutrijetne koji će pomoći tokom trudnoće. Dijeta u trudnoći uključuje i osnovne namirnice poput kruha, riže i krumpira koji daju energiju trudnici kako bi njen organizam kvalitetno sprovodio trudnoću. Energija naravno ne dolazi samo iz ugljikohidrata. Masti su također vitalne za razvoj ploda pa sekontrolirano uzimanje masti također preporučuje.

Dijeta u trudnoći – što treba izbjegavati?

Trudnice ipak moraju paziti po pitanju nekih namirnica. Premda nije u pitanju neka specifična namirnica koja bi u nekom drugom slučaju bila zdrava, potrebno je ipak ne pretjerivati s lošom brzom hranom ili previše ugljikohidrata ili masti. Ipak, najbitnije je izbjegavati alkohol. Alkohol je pun toksičnih tvari o kojima brine naša jetra, no u vrijeme trudnoće vrlo je bitno da trudnica ne konzumira alkohol koji može naštetiti plodu, pogotovo u živčanom sustavu. Dijeta u trudnoći strogo propisuje izbjegavanje bilokakvog alkohola. Druga stvar koja se mora izbjegavati, a nije hrana je – pušenje duhana. Duhanom unosimo puno štetnih tvari u naše tijelo koje bi moglo naštetiti razvoju zdravog dijeteta.

Dijeta u trudnoći – zaključak

DIjeta u trudnoći nije dijeta koja propisuje namirnice koje se jedu i koje se ne jedu. DIjeta u trudnoći zapravo je raznovrsna i zdrava prehrana koja je količinski podebljana radi veće potrošnje energije u tijelu majke. Trudnice mogu uživati u sladoledu, čokoladi i sličnim stvarima sve dok prate da dnevno unose dovoljno zdravih tvari koje se nalaze u različitim namirnicama koje jedemo svaki dan.

Naruči proizvode odmah

DODAJ PROIZVODE

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

  Free Shipping

  Provjeren proizvod za skidanje kila

  Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

  Recenzije

  Što kažu zadovoljni korisnici?

  "Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

  Marijana L.

  Zagreb

  "Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

  Kristijan M.

  Novi Vinodolski

  "Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

  Dina P.

  Pokupsko