Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Dijeta sa rižom

Dijeta sa rižom

Dijeta sa rižom, dijetni program za sve ljude koji se bore sa visokim krvnim tlakom, no pomaže svima koji žele smršaviti

Cijeli ljudski život je vješto balansiranje između optimalnog zdravlja i povremenog ili kroničnog obolijevanja koje može biti uz klasično liječenje zahtijevati i poseban režim prehrane. Problem visokog tlaka je postao globalni zdravstveni problem. Dijeta sa rižom, dijetni program za sve ljude koji se bore sa visokim krvnim tlakom, no pomaže svima koji žele smršaviti, a osnovna namirnica u ovoj dijet je smeđa riža, nadopunjuju je neke druge škrobne namirnice, kruh od cjelovitog zrna, svježi kravlji sir, salate i voće ili svježe cijeđeni sokova od voća ili povrća ili čak kombinirano. Sol smanjiti na minimum jer sol povećava krvni tlak. Dijeta sa rižom je najstarija medicinska dijeta i osmislio ju je fiziolog u potrazi za što učinkovitijem liječenjem krvnog tlaka. Uz ovu dijetu niste gladni iako ona spada u redukcijske dijete, jer su škrobovi zasitni, a bjelančevine iz mliječnih proizvoda dostatne. Poznato je da narodi Istoka kojima je riža temeljna namirnica u prehrani skoro da i ne poznaju visoki krvni tlak.

Dijeta sa rižom, U istom obroku smijete miješati više škrobova, ali ako želite izbjeći nadutost, nikako u istom obroku ne miješajte voće i povrće

Ljudi stalno započinju neke dijete i brzo odustaju od njih, jer zbog jednolične i dosadne prehrane jednostavno ne izdrže, a i zbog osjećaja gladi. Dijeta sa rižom, u istom obroku smijete miješati više škrobova, ali ako želite izbjeći nadutost, nikako u istom obroku ne miješajte voće i povrće, iako se dijetne preporuke čine vrlo ograničavajuće ipak vaš plan prehrane možete sastaviti na raznolik način, a da ne prekrišite postavljena pravila. Tako vam doručak mogu biti rižine pahuljice s nemasnim mlijekom, voćna kaša, kriška kruha od cjelovitog zrnja, s maslacem, medom ili margarinom, kava od cikorije i tako dalje, budite maštoviti. Dijeta sa rižom vas ne spriječava da i ručak bude svaki dan drugačiji svježe kuhana šalica riže uz miješanu salatu od sezonskog povrća začinjenu mrvljenim svježim sirom, ostali škrobovi koje možete kombinirati ili mijenjati mogu biti heljda, kuhani kukuruz, bob, grah i tako dalje. Za večeru izaberite ili voće ili povrće, nikako zajedno ako ne želite neugodnu nadutost.

Dijeta sa rižom, škrobovi su žedni, pijte najmanje dvije litre vode, svježe iscijeđene sokove od voća ili povrća, nema alkohola, umjesto kave cikorija

Svaka dijeta je i detoksikacijski proces čišćenja organizma, a taj proces morate pomoći pojačanim unosom tekućina u vaše tijelo. Dijeta sa rižom, škrobovi su žedni, pijte najmanje dvije litre vode, svježe iscijeđene sokove od voća ili povrća, nema alkohola, umjesto kave nezaslađena cikorija, nezaslađeni neka vam budu i čajevi, eventualni ustupak može biti žličica meda u čaju. Zaboravite industrijske sokove koji su puni umjetnih dodataka, aroma i šećera, a klonite se i gaziranih pića, radije običnu vodu blago zakiselite jabučnim octom ili limunom. Pošto ova dijeta ograničava unos soli koja povećava krvni tlak, mudrim izborom drugih začina poboljšajte okus svojih obroka dok ste na programu. Dijeta sa rižom, učinite je ukusnijom s bosiljkom, mažuranom, vlascem, divljim lukom, češnjakom ako ga volite, timijanom, kurkumom, paprikom, curyjem, đumbirom, grubonasjeckanimorašastimplodovima, omiljenim sjemenkama ili chija sjemenkama. Možete napraviti sami svoju omiljenu smjesu začina, a ako koristite biljnu sol herbamare, koristite je vrlo štedljivo i dozirano.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko