Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

Dijeta bez ugljikohidrata

Dijeta bez ugljikohidrata

Dijeta bez ugljikohidrata spada u dijete za brzo mršavljenje i zato spada u najpopularnije dijete među svim dijetama. Ako idete na neku svečanost i želite obući lijepu i luksuznu haljinu u koju već dugo ne stanete, a imate dovoljno vremena do predstojeće svečanosti da pokušate nekom dijetom stesati višak kilograma, dijeta bez ugljikohidrata je idealna i sigurno ćete zablistati u svojoj haljini. Nećete gladovati, izbacujete samo ugljikohidrate da bi vaše tijelo počelo sagorijevati višak masnoća. Dijetu je lako provoditi, nema vaganja niti određivanja kalorija i nisu nužni neki posebni jelovnici, jer morate maknuti samo i isključivo ugljikohidrate.

Što je sve zabranjeno – dijeta bez ugljikohidrata

Zabranjene su sve vrste ugljikohidrata: tjestenina, kruh, krumpir, riža, krušne mrvice, brašno, grah, grašak, leća, kikiriki, bademi, lješnjak, hrenovke. Zaprške i pohanu hranu također treba izbjegavati. Dijeta bez ugljikohidrata uključuje još neke zabrane, zabranjen je unos mlijeka i svih vrsta mliječnih proizvoda:, jogurt, kiselo mlijeko, kefir, vrhnje za kuhanje, sve vrste sireva, maslac, margarin, razni mliječni i voćni pudinzi, vrhnje za šlag, šlag, nikakvi kolači, slastice, čokolada, šećer, grickalice ni u kojem obliku (slane ili slatke), sladoled, čokolada. Također su zabranjene sve vrste voća jer sadrže voćne šećere..Ne razmišljajte o zabranama, uživajte u dopuštenom.

Preporučene namirnice – dijeta bez ugljikohidrata

Preporučena hrana za vrijeme dijete bez ugljikohidrata ima dovoljno namirnica da možete bezbolno izdržati cijelu dijetu. Dopuštene su sve vrste mesa koje možete pripremati na sve načine osim pohanja, sve vrste ribe (morske i slatkovodne), pa čak i konzerviranu ribu, ali također izbjegavajte pohanje, sve vrste salata i tu imate ogroman izbor, nije dopuštena jedino krumpir salata, zatim na jelovniku imate dopuštenje i za jaja pripremljena na sve načine i sve vrste povrća koje možete koristiti kao salatu, povrtnu juhu ili prilog od povrća. Važan je unos tekućina u tijelo za vrijeme dijete bez ugljikohidrata. običnu vodu, mineralnu vodu, tonik, sve vrste čajeva bez šećera.

Važne napomene – dijeta bez ugljikohidrata

Ne zaboravite na vitamine minerale i ostale dodatke prehrani. Dijeta bez ugljikohidrata zahtijeva redovit unos vitaminA (šumeće tablete) i to odmah od prvog dana dijete. Trebate unijeti vitamine C i D, cink, kalcij i magnezij, mikroelementi su važni-. Vodite svoj dnevnik mršavljenja to može  biti poticajno i olakšati krizu ako naiđe. Priključite se nekoj grupi ili forumu ili pokrenite vlastitu grupu podrške za razmjenu iskustava i potporu kad nekome tko provodi dijetu bez ugljikohidrata. Nemojte varati, jer varate sebe. I nemojte odustati, nagrada na kraju dijete je neprocjenjiva, smanjena kilaža i dobar osjećaj u vlastitoj koži. Porast će vam samopouzdanje jer ćete se više sviđati drugima i sami sebi.

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko