Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

dijeta 9 kilograma

Dijeta 9 kilograma

Dijeta bez yo-yo efekta – dijeta 9 kilograma

Mnoštvo dijeta je more pokušaja i promašaja u nastojanju da skinete višak kilograma koji vam sve teže i teže pada. Ako nemate problema sa samodisciplinom, isprobajte dijetu 9 kilograma koju je dovoljno provoditi samo dva tjedna da se riješite prvih 9 kilograma viška. Ako želite skinuti više od 9 kilograma, ponovite ovu dijetu nakon dva tjedna pauze od prvog kruga dijete. A kako izbjeći povratak na staru kilažu? Normalna zdrava prehrana koja sadrži vlakna, bjelančevine, minerale, vitamine, ugljikohidrate i nezasićene masti jamac su očuvanja novostečene linije. Dakle, dijeta 9 kilograma skida višak kilograma, a stečene zdrave navike u prehrani vas čuvaju od yo-yo efekta. Nema povratka na staro.

Dijeta za zdrave osobe – dijeta 9 kilograma

Ovo je zahtjevna dijeta i preporučuje se samo zdravim osobama, zdravlje je uvijek na prvom mjestu. Prihvatite li ovu dijetu možete izgubiti i do 9 kg u samo 2 tjedna a da ostanete zdravi i snažni. samo je jedan uvjet, morate se striktno držati plana dijete, dakle, morate biti disciplinirani i poštovati pravila koja propisuje dijeta 9 kilograma. Pijte minimalno 2l tekućine dnevno (prvi izbor voda ali može i čaj bez šećera ili nezaslađena limunada). Alkohol je strogo zabranjen. Salatu možete začiniti octom ili s malo limuna i soli. I ako ste potpuno zdravi, možete se posavjetovati s liječnikom prije nego započnete dijetu 9 kilograma. Ova dijeta mijenja vaš metabolizam i pomaže zadržati dosegnutu kilažu.

Dijeta za osobe čvrstog karaktera – dijeta 9 kilograma

Ovo je proteinska dijeta, a temelj dijete 9 kilograma je meso. Odrezak smijete začiniti soli, paprom, začinima. Uzmite odrezak težine cca 250g. i neka bude od nemasnog ili malo masnog mesa (juneće, bijelo ili teleće meso). Voće i povrće možete jesti u neograničenim količinama (kada su u sklopu plana prehrane). Za vrijeme držanja dijete preporuča se dodatno uzimanje vitamina. Šećer i alkohol su zabranjeni. Držite se zadanih pravila i rezultat će vas oduševite. Nije teško izdržati 14 dana strogo propisanog jelovnika, ako je nagrada 9 kilograma manje na vagi i opravljeni metabolizam koji će pomoći da nastavite sa zdravim navikama.

Smršavite za samo 2 tjedna – dijeta 9 kilograma

Ponedjeljak – Doručak: crna kava bez šećera

Ručak: 2 kuhana jaja, špinat skuhan u slanoj vodi koliko želite

Večera: 1 veliki odrezak ili biftek pečen na 1-2 žlice ulja, zelena salata

Utorak – Doručak: crna kava bez šećera, 1 mala žemlja

Ručak: 1 veliki odrezak na žaru, zelena salata, za desert voće po želji

Večera: kuhana šunka koliko želite

Srijeda – Doručak : crna kava bez šećera, 1 mala žemlja

Ručak: 2 kuhana jaja, zelena salata, 1 rajčica

Večera: šunka (količina nije ograničena), zelena salata

Četvrtak – Doručak: kava bez šećera, 1 mala žemlja

Ručak: 1 kuhano jaje, kuhana repa ili mrkva, 10 dkg  svježeg sira

Večera: voće, jogurt koliko želite

Petak – Doručak: kava bez šećera, naribana svježa mrkva ili repa sa limunom

Ručak: kuhana riba, 1 rajčica

Večera: 1 veliki odrezak na žaru, zelena salata

Subota – Doručak: crna kava bez šećera, 1 mala žemlja

Ručak: pile na žaru

Večera: 2 kuhana jaja, svježa mrkva ili repa

Nedjelja – Doručak: Čaj sa limunom (bez šećera)

Ručak: 1 veliki odrezak pečen na 1-2 žlice ulja, salata po izboru, za desert voće po izboru

Večera: po želji izaberite nešto sa jelovnika

Slijedećih 7 dana ponovite isti jelovnik.

Naruči proizvode odmah

DODAJ PROIZVODE

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

  Free Shipping

  Provjeren proizvod za skidanje kila

  Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

  Recenzije

  Što kažu zadovoljni korisnici?

  "Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

  Marijana L.

  Zagreb

  "Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

  Kristijan M.

  Novi Vinodolski

  "Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

  Dina P.

  Pokupsko