Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Dijeta 9 kg u 14 dana

Dijeta 9 kg u 14 dana

Dijeta 9 kg u 14 dana? Mogu li doista smršavjeti toliko?

Danas su nutricionističke teme popularnije nego ikad. Svi više sjedimo i manje se krećemo, a onda kroz prehranu i trening želimo izgledati u svom najboljem izdanju. Postoje milijuni ljudi koji su svoj život posvetili isključivo time da drugima pomognu smršavjeti i zdravije živjeti. Dijeta 9 kg u 14 dana zvuči nevjerojatno, no u 14 dana je vrlo lako skinuti 4-5 kg (ovisi o više faktora), a 9 kg u to vrijeme je također moguće, no uz više naprezanja i restriktivniju prehranu. Ono što prvo savjetujemo prije svega je da ne ciljate na gubitak od punih 9 kilograma u tom periodu. Ukoliko želite izgubiti kile koje se neće vratiti, onda Vam je potreban duži vremenski period. Dakle dijeta 9 kg u 14 dana je moguća, o njoj pričamo u nastavku teksta. Ipak, ukoliko ne vidite pomak od 9 kg niže na vagi, niste prekršili dijetu. Nastavite s dijetom i nakon 14 dana za dodatan uspjeh.

Dijeta 9 kg u 14 dana počinje zdravim odlukama.

Ukoliko Vam je cilj smršaviti, ali smršaviti zdravo – onda morate stvoriti neke nove zdrave navike. Nikada nije pametno napraviti sve odjednom, no ukoliko Vam se žuri izgubiti kile i želite da dijeta 9 kg u 14 dana, napravite ovo: izbacite sve dodatne šećere i izvore ugljikohidrata koje Vam stvaraju kalorijski suficit. Dakle: grickalice, čokolada, gazirani sokovi, kolači i slično. Osim toga, i ovo je vrlo bitno – nemojte se izgladnjivati! Ukoliko ste gladni, uvijek postoje zdrave namirnice koje možete jesti. Zamijenite pizze navečer sa zdravim i ukusnim salatama. Mislite da su salate dosadne? Jeste li ikada probali sami složiti salatu s namirnicama koje volite? Ubacite svjež krastavac, paradajz i zelenu salatu, iscjedite u to limun i dobar tek. Ne znate što biste jeli ujutro? Uvijek pronađite jedan izvor proteina te ostatak obroka obogatite nekakvim povrćem koje nije visokokalorično (dakle ne krumpir, grah i slično). Dijeta 9 kg u 14 dana počinje zdravim odlukama, neka Vaša bude ta da pazite da postižete kalorijski deficit

DIjeta 9 kg u 14 dana uz obaveznu tjelovježbu!

Naravno, svaka dobra dijeta uključuje tjelovježbu. Kile ćemo izgubiti jedino ukoliko postignemo kalorijski deficit, odnosno jedino ako više trošimo energije nego što unosimo. Da biste potrošili tu ektra energiju, posjet teretani je odlična opcija. Uvijek potražite savjete trenera koji rade u teretanama, a ukoliko želite personalizirane planove prehrane i slično, možete i unajmiti koga za privatne sate. Dijeta 9 kg u 14 dana naravno ne uključuje trenera, ona uključuje Vaš angažman oko kvalitetne prehrane i tjelovježbe. Kada potrošite puno energije u jednom danu, stvarate uvjete za veći kalorijski deficit, a onda samime time i za gubljenje kila. Nemojte vježbati svaki dan, imajte minimalno 2 dana u tjednu odmor, a svakako odradite barem 3 treninga tjedno. Izbor treninga je na Vama, možete se opredijeliti za neki sport ili neki drugi oblik rekreacije. Dijeta 9 kg u 14 dana znači dobru i pravilnu ishranu, a kalorijski deficit nemojte ganjati izgladnjivanjem – radije se dobro iznojite na treningu!

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko