Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

dijeta 3 dana 6 kg

Dijeta 3 dana 6 kg

Dijeta 3 dana 6 kg – trodnevna dijeta

Trodnevna dijeta – dijeta 3 dana 6 kg

Ima više vrsta trodnevnih dijeta, ali čini se da su sve programirane prema istom predlošku. Prve varijante trodnevne dijete nastale su krajem osamdesetih, a zvale su se vojnička dijeta, mornarička dijeta, dijeta Clevelandske klinike ili jednostavno – Dijeta 3 dana 6 kg – trodnevna dijeta.

Sve obećavaju gubitak na težini od 3 – 6 kg u prosjeku.

Ako se dijeta 3 dana 6 kg striktno provodi, postiže se željeni učinak, ali pošto je ovo niskokalorična dijeta ne smije se provoditi duže od tri dana, a ni prečesto. Potrebno je uz propisani jelovnik piti puno vode, a kavu, čaj i sokove treba konzumirati nezaslađene. Također bi trebalo uzimati i vitaminske dodatke.

Dijeta 3 dana 6 kg skida kile, ali se kilaža može vratiti, ako ne pripazite na prehrano nakon dijete.

Ipak, ne gubite nadu. Ovaj plan dijeta 3 dana 6 kg osmišljen je kako bi vam pomogao da izgubite masnoću, a ne dragocjene mišiće ili tekućinu.

Dijeta 3 dana 6 kg – Dijeta u zadnji čas

Dijeta u zadnji čas – dijeta 3 dana 6 kg

Dijeta 3 dana 6 kg je popularna zato što kratko traje pa je idealna za osobe koje zbog životnog ritma i obveza ne mogu izdržati neku dugotrajnu i zahtjevnu dijetu.

Dijeta 3 dana 6 kg se može provesti recimo za vikend, petak – subota – nedjelja i radni tjedan započinjete s normalnom prehranom. Ovu dijetu primjenjujete kada na brzinu želite skinuti tih 5-6kg, jer trebate stati u svečanu odjeću za neku svečanu zgodu, jer nemate novaca za novu, a i sviđa vam se ono što imate.

Dijeta 3 dana 6 kg je izvrsna ako se spremate na ljetovanje i želite stati u prošlogodišnji bikini, a ne da iz njega kipite na sve strane. Dijeta 3 dana 6 kg možete provoditi povremeno, ali ne prečesto i zato jer ćete se nakon nje jednostavno bolje osjećati.

Dijeta 3 dana 6 kg – Pravila trodnevne dijete

Pravila trodnevne dijete – dijeta 3 dana 6 kg

Dijeta 3 dana 6 kg se provodi uvijek po tri dana, između kojih se pravi pauza od najmanje tri dana. Zaboravite na alkohol, grickalice, šećer i zaslađivače. Četvrtog dana se klonite nezdrave hrane, ali i prejedanja zdravom hranom. Jedite umjereno do 1500 kcal dnevno.

Tijekom dijete nema užine, ali možete “razvući” dijeta 3 dana 6 kg tako što ćete više puta podijeliti količinu hrane sa vašeg jelovnika za taj dan.

Ova dijeta 3 dana 6 kg dozvoljava vam piti nezaslađene kavu i čaj u umjerenim količinama. Koristite začine bez kalorija; sol, papar, limunov sok.

Kikiriki maslac možete zamijeniti bademovim, sojinim, suncokretovim maslacem, humusom ili bundevinim maslacem. Meso pecite ili grilajte. Sladoled možete zamijeniti bademovim mlijekom.

Uzimajući u obzir sam naziv dijete, dijeta 3 dana 6 kg i da želite izgubiti 6 kilograma za 3 dana, trebat ćete smanjiti prehranu ili sagorjeti 14000 kalorija svaki dan tijekom 3 dana.

Dijeta 3 dana 6 kg – trodnevni jelovnik

Što smijete jesti? – dijeta 3 dana 6 kg

Pokušajte lako postići težinu koju ste održavali kao mlada odrasla osoba. Težite gubitku kilograma, a ovaj trodnevni jelovnik će vam uveliko biti od pomoći da ostvarite svoj cilj.

Trodnevni jelovnik:

Prvi dan – dijeta 3 dana 6 kg:

Doručak – pola grejpa, jedan tost, dvije žlice maslaca od kikirikija, kava ili čaj

Ručak – pola šalice tune, tost, kava ili čaj

Večera – dva komada mesa (bilo kojeg, ali najzdraviji izbor su piletina i puretina), šalica mahuna i šalica sladoleda od vanilije.

Drugi dan – dijeta 3 dana 6 kg:

Doručak – jaje, tost, pola banane

Ručak – šalica svježeg sira, tvrdo kuhano jaje, 5 slanih krekera

Večera – dvije hrenovke, šalica brokule, pola šalice mrkve, pola banane i šalica sladoleda od vanilije

Treći dan -dijeta 3 dana 6 kg:

Doručak – 5 slanih krekera, kriška sira i mala jabuka

Ručak – tvrdo kuhano jaje i tost

Večera – šalica tune, pola banane i šalica sladoleda od vanilije

Dijeta 3 dana 6 kg ćete se riješiti viška vode u tijelu i tako izgubiti kilograme. Vježbajte!

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko