Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

Dijeta 3 dana 6 kg

Dijeta 3 dana 6 kg

Trodnevna dijeta – dijeta 3 dana 6 kg

Ima više vrsta trodnevnih dijeta, ali čini se da su sve programirane prema istom predlošku. Prve varijante trodnevne dijete nastale su krajem osamdesetih, a zvale su se vojnička dijeta, mornarička dijeta, dijeta Clevelandske klinike ili jednostavno – trodnevna dijeta. Sve obećavaju gubitak na težini od 3 – 6 kg u prosjeku. Ako se dijeta striktno provodi, postiže se željeni učinak, ali pošto je ovo niskokalorična dijeta ne smije se provoditi duže od tri dana, a ni prečesto. Potrebno je uz propisani jelovnik piti puno vode, a kavu, čaj i sokove treba konzumirati nezaslađene. Također bi trebalo uzimati i vitaminske dodatke. Dijeta 3 dana 6 kg skida kile, ali se kilaža može vratiti, ako ne pripazite na prehrano nakon dijete.

Dijeta u zadnji čas – dijeta 3 dana 6 kg

Trodnevna dijeta je popularna zato što kratko traje pa je idealna za osobe koje zbog životnog ritma i obveza ne mogu izdržati neku dugotrajnu i zahtjevnu dijetu. Dijeta 3 dana 6 kg se može provesti recimo za vikend, petak – subota – nedjelja i radni tjedan započinjete s normalnom prehranom. Ovu dijetu primjenjujete kada na brzinu želite skinuti tih 5-6kg, jer trebate stati u svečanu odjeću za neku svečanu zgodu, jer nemate novaca za novu, a i sviđa vam se ono što imate. Dijeta 3 dana 6 kg je izvrsna ako se spremate na ljetovanje i želite stati u prošlogodišnji bikini, a ne da iz njega kipite na sve strane. Trodnevnu dijetu možete provoditi povremeno, ali ne prečesto i zato jer ćete se nakon nje jednostavno bolje osjećati.

Pravila trodnevne dijete – dijeta 3 dana 6 kg

Dijeta se provodi uvijek po tri dana, između kojih se pravi pauza od najmanje tri dana.  Zaboravite na alkohol, grickalice, šećer i zaslađivače. Četvrtog dana se klonite nezdrave hrane, ali i prejedanja zdravom hranom.  Jedite umjereno do 1500 kcal dnevno. Tijekom dijete nema užine, ali možete “razvući” dijetu tako što ćete više puta podijeliti količinu hrane sa vašeg jelovnika za taj dan. Možete piti nezaslađene kavu i čaj u umjerenim količinama. Koristite začine bez kalorija; sol, papar, limunov sok. Kikiriki maslac možete zamijeniti bademovim, sojinim, suncokretovim maslacem, humusom ili bundevinim maslacem. Meso pecite ili grilajte. Sladoled možete zamijeniti bademovim mlijekom..

Što smijete jesti? – dijeta 3 dana 6 kg

Trodnevni jelovnik:

Prvi dan:

Doručak – pola grejpa, jedan tost, dvije žlice maslaca od kikirikija, kava ili čaj

Ručak – pola šalice tune, tost, kava ili čaj

Večera – dva komada mesa (bilo kojeg, ali najzdraviji izbor su piletina i puretina), šalica mahuna i šalica sladoleda od vanilije.

Drugi dan:

Doručak – jaje, tost, pola banane

Ručak – šalica svježeg sira, tvrdo kuhano jaje, 5 slanih krekera

Večera – dvije hrenovke, šalica brokule, pola šalice mrkve, pola banane i šalica sladoleda od vanilije

Treći dan:

Doručak – 5 slanih krekera, kriška sira i mala jabuka

Ručak – tvrdo kuhano jaje i tost

Večera – šalica tune, pola banane i šalica sladoleda od vanilije

Dijetom 3 dana 6 kg  u tri dana ćete se riješiti viška vode u tijelu i tako izgubiti kilograme. Vježbajte!

Naruči proizvode odmah

DODAJ PROIZVODE

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

  Free Shipping

  Provjeren proizvod za skidanje kila

  Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

  Recenzije

  Što kažu zadovoljni korisnici?

  "Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

  Marijana L.

  Zagreb

  "Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

  Kristijan M.

  Novi Vinodolski

  "Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

  Dina P.

  Pokupsko