Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Niskokalorična dijeta

Niskokalorična dijeta

Koliko je učinkovita niskokalorična dijeta?

Niskokalorična dijeta strukturirani je plan prehrane koji ograničava dnevni unos kalorija, obično za mršavljenje. Kada slijedite niskokaloričnu dijetu obično znači da konzumirate oko 1. 200 do 1. 500 kalorija dnevno, što stvara kalorijski deficit koji može dovesti do gubitka kilograma. Niskokalorična prehrana može biti učinkovita, ali za rad i sigurnost treba puno discipline. No zbog svojih mogućih posljedica uvijek biste trebali zatražiti pomoć od registriranog nutricionista ili liječnika kako ne biste previše ograničavali kalorije ili propuštali esencijalne hranjive sastojke. Ako imate BMI preko 30 (što će vaš liječnik nazvati “pretilim”), vrlo niskokalorična prehrana može vam omogućiti prosječni ukupni gubitak kilograma od 12 kilograma tijekom 12 tjedana. Gubitak te količine kilograma može poboljšati zdravstvena stanja povezana s tjelesnom težinom, uključujući dijabetes, visoki krvni tlak i povišen kolesterol. No, dugoročno gledano, vrlo niskokalorična dijeta nije učinkovitija od normalnije dijete. Jednom kada siđete s dijete, morate promijeniti način života, obvezujući se na zdravu prehranu i redovitu tjelesnu aktivnost.

Koju hranu sadrži niskokalorična dijeta?

Iako ne postoji jedna službena niskokalorična dijeta, stručnjaci za prehranu kažu da ćete za održivi plan prehrane htjeti odabrati zdravu cjelovitu hranu koja je prirodno siromašna kalorijama. Trošiti kalorije možete na bilo koje načine i kad god vam to odgovara, no možda ćete otkriti da je lakše držati se niskokaloričnog plana kada rasporedite unos tijekom dana. Niskokalorična dijeta tipično zahtijeva brojanje kalorija zbog veće točnosti da ostajete na pravom putu. Da biste brojali kalorije, morat ćete znati koliko hrane jedete u svakom obroku. Korisnici niskokalorične dijete često preporučuju da se krene s kuhinjskom vagom i mjernim šalicama kako bi se izmjerile sve vaše porcije, barem dok se ne osjećate ugodno vizualno procjenjujući svoje porcije. Imajte na umu da vaši napici mogu sadržavati kalorije, pa morate izmjeriti i izbrojati ono što pijete. U današnje vrijeme brojanje kalorija je jednostavnije nego ikad. Za to vam pomažu pametni telefoni i aplikacije poput My Fitness Pal-a.

Koje smjernice sadrži niskokalorična dijeta?

Prije nego započnete s niskokaloričnom dijetom, uvijek je dobro obaviti fizički pregled, pogotovo ako imate zdravstveno stanje poput visokog krvnog tlaka ili visokog kolesterola. Također je važno priznati i potražiti pomoć ako imate bilo koji poremećaj hranjenja. Problemi se mogu istraživati ​​i rješavati kod registriranog nutricionista ili kvalificiranog terapeuta. Niskokalorična dijeta također preporučuje da izmjerite sastav tijela i odlučite o svojim ciljevima. Na primjer, možete zabilježiti svoj indeks tjelesne mase (BMI) i opseg struka, dvije mjere koje osim težine mogu pokazati vaš napredak. Zatim odredite dnevnu bazičnu dozu kalorija. Ovaj će korak za svakoga biti drugačiji, a s vremenom će se čak i promijeniti za vas. Jedan od načina određuje koliko kalorija trebate svakog dana da biste održali trenutnu težinu, a zatim smanjite taj broj za 200 do 700 kalorija. U redu je započeti polako sa samo malim smanjenjem kalorija. Na kraju, niskokalorična dijeta treba biti načina života – a ne brzo rješenje. Ako ste previše bujni u početku, možda ćete kasnije smatrati da je ograničenje kalorija preteško.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko