Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Dijeta 10 kg u 2 tjedna

Dijeta 10 kg u 2 tjedna

Dijeta 10 kg u 2 tjedna, dijeta za čišćenja organizma

Sve više ljudi za vrijeme ljeta gleda najjednostavnije načine kako brzo i efikasno skinuti višak kilograma. Da li je moguće? Brzo skidanje kilograma je itekako moguće, mnoge brze dijete to i potvrđuju, no na pitanje da li su brze dijete efektivne i zdrave odgovor je drugačiji. Kratkoročno gledano brze dijete su odlične, ali dugoročno primjenjivanje određene dijete može naškoditi vašem organizmu. Najbolji način za skidanje suvišnih kilograma je svakako zdravija prehrana i tjelovježba. Postoji više dijeta koje stoje pod nazivom Dijeta 10 kg u 2 tjedna, a mi ćemo vam detaljno opisati obje. Prva dijeta se bazira na čišćenju vašeg organizma i poznatija je pod nazivom dijeta za čišćenje organizma. Što možete jesti? Navedena dijeta se sastoji od mješavine vode, soka od limuna, javorovog sirupa i papra. Ako ne jedete ništa i nekoliko puta dnevno umjesto obroka popijete samo navedenu mješavinu vi rapidno gubite kilograme. Naravno, postoji i opcija gdje možete jesti, ali režim prehrane je jednako strog kao i na ostalim brzim dijetama. U ovoj dijeti ne postoje preporuke vježbanja i zato je popularna kod onih koji žele brzo izgubiti kilograme bez previše truda. Ovakva vrsta dijete je ekstremno nezdrava jer ne dobivate dovoljno hranjivih sastojaka. Morate biti svjesni da dijeta 10 kg u 2 tjedna se ne može striktno bazirati samo na napicima.

Dijeta 10 kg u 2 tjedna, dijeta od 14 dana

Ovom dijetom moguće je smršaviti do 10 kilograma u 14 dana, tj. Ovo je dijeta 10 kg u 2 tjedna. Uvjeti su da se striktno poštuje pravila prehrane. Dijeta se provodi dva tjedna nakon čega je poželjno da se postepeno vratite normalnoj prehrani. Primjer plana prehrane dijeta 10 kg u 2 tjedna: Prvi dan za doručak konzumirate samo crnu kavu bez šećera. Ručak, jedan odrezak sa zelenom salatom i voćem po izboru. Večera, kuhana šunka. Drugi dan za doručak konzumirate crnu kavu i pecivo. Ručak, dva kuhana jaja sa špinatom i malo soli. Večera, veći odrezak sa zelenom salatom i sirovim celerom. Treći dan za doručak konzumirate crnu kavu bez šećera i pecivo. Ručak, dva kuhana jaja i salata od rajčice. Večera, kuhana šunka sa zelenom salatom i limunom. Četvrti dan za doručak konzumirate crnu kavu bez šećera i pecivo. Ručak, jedno kuhano jaje sa sirovom naribanom mrkvom i švicarskim sirom. Večera, voće po izboru i bezmasni jogurt. Peti dan za doručak konzumirate naribanu mrkvu s limunom i crnu kavu. Ručak, kuhana riba i jedna rajčica. Večera, odrezak na žaru i zelena salata. Šesti dan za doručak konzumirate crnu kavu i pecivo. Ručak, piletina na žaru. Večera, dva kuhana jaja i svježa mrkva. Sedmi dan za doručak konzumirate čaj s limunom. Ručak, odrezak na žaru s voćem prema izboru. Večera, prema izboru. Osmog dana dijeta se opet ponavlja i traje još cijeli tjedan nakon čega je dopušteno opet normalno jesti. Neizostavan dio ove dijete je i unos tekućine koji mora biti od 2 do 3, 5l dnevno.

Dijeta 10 kg u 2 tjedna, zdravo mršavljenje

Moramo naravno navesti i zdravije pristupanje procesu mršavljenja a to je zdravija prehrana i tjelovježba. Zdravim tipom mršavljenja možemo gubiti do 1 kg u tjedan dana, što je velika razlika naspram brzih dijeta koje u tjedan dana obećavaju gubitak od već 5 kilograma. Dijeta 10 kg u 2 tjedna nije moguća putem zdravije metode mršavljenja, da biste izgubili 10 kilograma na zdraviji način potrebna su vam dva mjeseca. Jojo efekt je česta „nuspojava“ brzih i kratkoročnih dijeta, zato je važno naglasiti da pomoću zdravijih dijeta i tjelovježbi vi sprječavate mogućnost povratak izgubljenih kilograma. Brze dijete se baziraju na gubitku vode iz tijela a ne sala, usporava vam metabolizam i potiče vaš apetit. Zdrave dijete suprotno tome rade na gubitku sala, zato i traju mjesecima. Isto tako rade na ubrzavanju vašeg metabolizma i dže vas sitima s 5 raspoređenih obroka dnevno. Što oba načina dijeta imaju zajedničko? Osim cilja gubljenja kilograma, obje dijete izbacuju prerađenu hranu, šećere i alkohol s menija. Dijeta 10 kg u 2 tjedna dolazi u mnogo oblika, razlike su prvenstveno u planu prehrane. Kratkoročni ili dugoročni rezultati mršavljenja je izbor koji je na vama samima.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko