Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Dijeta 10 kg

Dijeta 10 kg

Dijeta 10 kg i stvaranje prehrane od niskokalorične hrane

Vjerojatno ste vidjeli pomodne dijete i režime vježbanja kako iskaču na internetu, a sve se odnose na​​ograničenja i kažnjavanja, ali istina je da ne trebate tako živjeti da biste mršavjeli. Uvođenjem održivih promjena u život, kojih se zapravo možete držati, imat ćete puno veće šanse zadržati težinu nakon što jednom nestane.

Dijeta 10 kg je idealan način da sigurno i održivo mršavite. Sve što trebate je svoju prehranu bazirati na niskokaloričnoj hrani. Pokrijte polovicu tanjura pri svakom obroku povrćem bez škroba. Povrće bi trebalo činiti glavninu vaše prehrane, jer je niskokalorično i sadrži puno esencijalnih hranjivih sastojaka, koji su bitni za zdravlje. Mnogi stručnjaci preporučuju najmanje 4 porcije povrća dnevno, ali ako želite smršavjeti, morat ćete jesti više od toga. Ne škrobno povrće uključuje karfiol, brokulu, mrkvu, tikvice, zelene salate, šparoge itd.

Nadalje, kako bi dijeta 10 kg bila učinkovita u svaki obrok uključite porciju nemasnih proteina. Nemasni proteini uključuju piletinu i jaja, bijelu ribu (poput lososa i tune), neke dijelove govedine i mahunarke. Proteini su važni za mršavljenje jer njihovo jedenje pomaže vašem tijelu da izgradi vitke mišiće i pojačava vaš metabolizam. Zamijenite rafinirane ugljikohidrate cjelovitim žitaricama, koje sadrže puno vlakana.

Dijeta 10 kg uz smanjenje unosa „tekućih“ kalorija

Dijeta 10 kg vam, osim što ukazuje na promjene vezane za krutu hranu, ukazuje i na promjene koje se tiču tekućina koje konzumirate. Kako bi dijeta 10 kg imala učinka prestanite piti gazirana pića, voćne sokove, većinu alkohola i druga visokokalorična pića. Jedan od najjednostavnijih načina za smanjenje količine kalorija koje konzumirate u danu je započeti s tekućinama, jer ljudi često zaborave ili ne znaju koliko kalorija sadrže njihova omiljena pića.

Da biste brzo izgubili kilograme, morat ćete ukloniti ova pića iz svakodnevnog života. Pijte 8 do 13 čaša vode tijekom dana. Voda je izvrsno piće koje će vam pomoći da smršavite jer vas ispunjava, smanjujući osjećaj gladi, ali i nema skrivenih kalorija. Suprotno uvriježenom mišljenju, zadržavanje vode dolazi iz nepijenja dovoljno vode, a ne od previše pijenja. Popijte šalicu niskokaloričnog pića sa dodatnim okusom. Ako vam je teško piti samo vodu, možete piti i druge tekućine, ali pripazite da su niskokalorične i imaju malo šećera ili ugljikohidrata. Kava i čajevi su izvrstan izbor jer su uglavnom voda. Ako vam se te opcije ne sviđaju, konzumirajte naprimjer limunadu.

Dijeta 10 kg i vođenje dnevnika prehrane

Kako bi mogli pratiti rezultate koje vam omogućuje dijeta 10 kg, vodite dnevnik hrane koju konzumirate, kako biste pratili unos kalorija. Dijetetičari mogu biti skupi i teško ih je pronaći, ali možete koristiti internetsku uslugu ili aplikaciju za pametne telefone da biste besplatno iskoristili iste pogodnosti. Te vam aplikacije omogućuju unos onoga što ste jeli i koliko, a zatim će često pružiti količinu kalorija i drugih hranjivih sastojaka koje ste konzumirali tijekom dana.

Pomoću ovih podataka možete pratiti prehranu i postaviti pametnije ciljeve za mršavljenje. Dok bilježite hranu, pogledajte u koje doba dana najviše jedete, vrste hrane iz koje dobivate najviše kalorija i razgradnju hranjivih sastojaka hrane koju najviše jedete. Te su informacije ključne za preispitivanje vašeg plana prehrane. Neke izvrsne aplikacije koje treba provjeriti su MyFitnessPlan, My Food Diary i MyPlate. Sve su dostupne besplatno u Apple App Storeu i na Google Playu. Dijeta 10 kg će vam biti lakša, tj. lakše ćete ju prakticirati ukoliko budete pravilno vodili dnevnik prehrane.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko