Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Bugarski iskorak

Bugarski iskorak

Bugarski iskorak – vježba za jake i oblikovane noge!

Znate li što je bugarski iskorak? Kako se razlikuje od klasičnog? Jeste li vidjeli u teretana one pojedince koji stenju kad izvode vježbu na klupici? Bugarski iskorak je vježba za donji dio tijela – točnije kvadricepse i zadnje lože te je poznata po tome da je zahtjevna jer traži koordirirano i vještinu pokreta i ravnotežu. Ovaj iskorak možete raditi i sa šipkom koja služi kao dodatan otpor. Ukomponirajte ovu vježbu u svoje treninge za jače mišiće nogu i za sveukupno zahtjevniji trening. Ovu vježbu obavljajte najbolje u teretani s potrebnim rekviziom, no isto tako možete isto to napraviti u svojem stambenom prostoru. Samo pronađite stolac ili kauč za koji se možete zahvatiti i vježbati. Kod ove vježbe pazite da su Vam leđa ravna, a koljeno da ide pod kutem od 90 stupnjeva. Ovom vježbom jačate mišiće noge, gluteus, no isto tako rade i leđa i trbuh u nešto manjoj mjeri.

Bugarski iskorak neka bude dio Vašeg redovitog treninga.

Često znamo čuti kako muškarci zapostavljaju noge u teretani te vježbaju češće prsa ramena i ruke. Vježbati noge nije samo nisko na listi prioriteta radi nekih estetskih razloga – vježbati noge znači i ulaganje više napora nego što ulažemo kad radimo prsa, leđa ili nešto treće. Mišići nogu su veliki stoga troše više energije i osjećamo se puno iscrpljeniji nakon takvih vježbi. Bugarski iskorak će Vas isto pošteno umoriti, a ova vježba je teža nego što se čini na prvi pogled. Ipak, ona će Vam pomoći u oblikovanju mišića noge i općenitom jačanju donjeg dijela tijela i eksplozivnosti. Bugarski iskorak najbolje je raditi sa šipkom koja će Vam držati ravnotežu te pružati dodatan otpor kako bi ste utrošili više snage i energije. U teretani ovu vježbu obavljajte uz trenera ukoliko ju nikada prije niste radili kako biste dobili konkretne savjete za Vaš slučaj. Netko radi ove vježbe neispravno i zato su potrebni stručnjaci kako bi Vas uputili na pravo izvođenje vježbi.

Bugarski iskorak samo je jedna od vježbi za noge.

Bugarski iskorak možete ukomponirati u svoj trening, no ovo nije jedina vježba za jačanje mišića nogu. Svakako se raspitajte i o mrtvom dizanju. Ova vježba je savršena i favorit velikog dijela entuzijasta zato što jača noge i cijelo tijelo. Pravilno izvođenje ove vježbe je ključ pa ćemo ponovo napomenuti da ju radite uz pratnju trenera ili stručne osobe. Mnogi rade vježbe u teretani na neispravan način. Razlog tomu je uglavnom nedostatak informacija. Te informacije pružaju oni koji se bave ovim poslom te znaju najbolje kako da postignete najviše iz pojedine vježbe. Bugarski iskorak se također može raditi neispravno stoga zamolite dežurne trenere u teretani za savjet. Nema nikakvog srama u tome jer je to njihov posao. Ukoliko ste ozbiljni s treningom i želite postići najviše, savjet stručnih trenera je obavezan. Ne prepuštajte sve prilici i potražite savjet kod onih koji se bave vježbama i treningom. Oblikujte svoje tijelo i noge pravilno.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko