Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Brzo mrsavljenje za 5 dana

Brzo mrsavljenje za 5 dana

Brzo mrsavljenje za 5 dana, brzo skidanje kila

Jedno od često postavljenih pitanja u doba ljeta je kako brzo smršaviti. Odgovor na to pitanje donosi dobre i isto tako loše vijesti. Krenimo s dobrim vijestima, a one su da je brzo mrsavljenje za 5 dana moguće. U jednom tjednu, i manje od tjedna moguće je izgubiti do 5 kilograma. Mršavljenje pomoću brzih dijeta definitivno pali, ali važno je naglasiti da njihovo prakticiranje nije preporučljivo za dulji vremenski period. Koliko kilograma ćete zapravo izgubiti u procesu brzo mrsavljenje za 5 dana ovisi naravno o određenim faktorima, neke možete kontrolirati a neke ne. U početku to izgleda ovako, što ste deblji to ćete u početku lakše mršavjeti. Proces gubitka kilograma kreće od toga da se prvo gubi voda, a zatim mast. Morate biti svjesni da to što ćete vi izgubiti u 5 dana nije mast nego voda, i kada izgubite višak vode proces mršavljenja kreće biti malo teži jer se radi o gubitku sala koje je dosta tvrdoglavo. Naravno uz odgovarajuću prehranu i vježbanje rezultati su zagarantirani. Brzo skidanje kila pomoću brzih i rigoroznih dijeta ne zahtijevaju vježbanje, i upravo ovo je njihov minus kao i zabrana određenih namirnica. Budite svjesni da su brze dijete u redu ako želite kratkoročno izgubiti par kila i ako želite možda pomoću njih prijeći na drugu dijetu, no dugoročno gledano one su nezdrave i riskirate povratak kilaže koju ste izgubili.

Brzo mrsavljenje za 5 dana, plan mršavljenja

Naveli smo kako brzo mrsavljenje za 5 dana ima dobre i loše vijesti. Loša vijest je da morate jesti malo kalorija kako bi bolje mršavjeli. Ako želite izgubiti oko 5 kilograma u tjedan dana morate paziti na unos kalorija. Mnoge dijete se upravo zato baziraju na brojanju kalorija, jer unos kalorija ne smije premašiti onoliko koliko potrošite u danu. Navedenih 5 dana jedite 800 kalorija na dan i vježbajte tri puta u navedenim danima koristeći utege, težinu vlastitog tijela i gumene trake s otporom. 800 kalorija je jako malo hrane za ženu i pogotovo muškarca, preporučuje je da je jedan obrok s više kalorija a ostali manji obroci da su raspoređeni prema unosu. Također je bitno naglasiti da unos proteina mora biti visok, zapravo većina kalorija će doći upravo iz proteina a onda iz voća i povrća s kojim ćete slagati plan prehrane. Proteini pomažu u osjećaju sitosti, i pomažu u održavanju mišićne mase. Konzumirajte nemasne proteine i hranu koja sadrži visok postotak vode poput voća i povrća i juhe. Pijte nezaslađenu kavu i zeleni čaj koji će vam pomoći u borbi protiv gladi. Još jedna loša vijest koja je povezana za brzo mrsavljenje za 5 dana je glad. Možete si napraviti plan prehrane koji se sastoji od samo 3 obroka, ili od 5 manjih obroka, ali glad će biti prisutna jer režimi brzih dijeta se uvelike razlikuju od vašeg svakodnevnog menija. Plan prehrane većinom izgleda ovako: Doručak se sastoji od voća po izboru. Ručak se sastoji od jedne pureće ili pileće hrenovke i jednog kuhanog jajeta. Večera se sastoji od posnog sira. Međuobroci mogu biti nemasni jogurt ili šaka orašastih plodova. Ovakva dijeta se ne smije ponavljati više tjedana za redom, potrebna je pauza od tjedan dana.

Brzo mrsavljenje za 5 dana, privremeni ili trajni rezultati

Mnogi se odluče za brzi način skidanja kilaže kada se bliži neki važni događaj i kada žele izgledati što bolje. Brzo mrsavljenje za 5 dana vam može donijeti rezultate od gubitka do čak 5 kg, no da li znate što nakon? Da li su vaši rezultati samo privremeni ili želite da budu trajni? Naglasili smo kako je navedenu brzu dijetu poželjno uzeti samo kao privremeni način mršavljenja. Ako želite nastaviti mršavjeti onda svakako preporučujemo da se postepeno prebacite na neku manju rigoroznu dijetu koja će vaš organizam postepeno upoznati s drugim namirnicama. Neizbježno je da ćete vratiti par kilograma, ipak se vaš organizam opet prilagođava prehrani koju poznaje, ali kako bi smanjili rizik od toga da opet natučete kile jedite umjereno. Brzo mrsavljenje za 5 dana vam može donijeti željene rezultate, no bitno je da ste upoznati s manama i prednostima brze dijete. Najzdraviji pristup mršavljenju i dalje ostaje pravilan plan i program zdrave prehrane i fizička aktivnost.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko