Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Brza dijeta 5 dana 5 kg

Brza dijeta 5 dana 5 kg

Brza dijeta 5 dana 5 kg, jednostavna brza dijeta

U doba ljeta mnogi žele izgledati što bolje, tako da ne čudi činjenica da mnogi posežu za traženjem brzih dijeta koje mogu pomoći u gubitku viška kilograma. Brza dijeta 5 dana 5 kg je jednostavna brza dijeta, ali kako ju provesti i što možete očekivati? Brze dijete se često povezuju s jojo efektom, ovim efektom vi zapravo brzo vratite izgubljene kilograme nakon što krenete postepeno jače konzumirati hranu. Bez obzira na navedeno, brze dijete su i dalje vrlo popularne radi mogućnosti gubitka viška kilograma u samo tjedan dana. Ako se pridržavate dijete gubitak kilograma je zagarantiran. Važno je naglasiti da ćete biti gladni nakon 5 dana dijete, zato je od iznimne važnosti hrani nakon dijete pristupiti umjereno. Možda zvuči kontraproduktivno, ali kod brzih dijeta je bitno da pijete puno tekućine radi hidratacije jer gubite vodu iz organizma. Kada ste na brzoj dijeti preporučuje se biti što aktivniji, kao i da dobro spavate. Brza dijeta 5 dana 5 kg može vam pomoći u gubitku kilograma samo ako ste dovoljno motivirani i ako slijedite osnovna pravila vezano za nju.

Brza dijeta 5 dana 5 kg, brze dijete

Postoji više primjera kako se provodi brza dijeta 5 dana 5 kg, mi ćemo navesti one najpoznatije i najjednostavnije. Kod navedene dijete nema komplikacije oko prehrane, nema kompliciranih jelovnika s egzotičnim namirnicama, i upravo to je prednost navedene dijete. Brza dijeta 5 dana 5 kg traje 5 dana i svaki dan jedete isto. Primjer prve dijete: Prva dijeta je ono što bi nazvali rigorozna dijeta jer se sastoji od doručka koji je voće i ručka koji se sastoji od jedne hrenovke i jednog kuhanog jajeta. Dvije litre vode je obavezna kroz dan. Zaslađeni sokovi i mliječni proizvodi su zabranjeni za konzumaciju. Važno je naglasiti kako se dijeta ne smije provoditi uzastopno nekoliko puta bez pauze za vaš organizam. Drugi primjer dijete traje 7 dana i može se izgubiti od 6 do više kila. Prvi dan jedete samo voće, preporučeno ono voće s puno vode poput lubenice. Drugi dan jedete isključivo povrće pripremljeno kako želite, naravno uz preporuku da nije na ulju ili svinjskoj masti. Treći dan jedete i voće i povrće, možete kombinirati razne juhe koje će vam pomoću u hidrataciji. Četvrti dan jedete banane, nemasno mlijeko i juha od povrća. Peti dan jedete juhu i 200 g govedine i 6 svježih rajčica. Šesti dan uz juhu opet jedete govedinu i povrće po izboru. Sedmi dan govedinu ćete zamijeniti integralnom rižom s povrćem. Dijetu možete provoditi kroz nekoliko ciklusa, ali je potrebno preskočiti nekoliko dana između dvije dijete.

Brza dijeta 5 dana 5 kg, što morate znati o brzim dijetama

U teoriji brze dijete poput brza dijeta 5 dana 5 kg ne zvuči strašno i mnogima od nas je izvediva, no važno je naglasiti da postoje određeni razlozi zašto su brze dijete loše. Mnogi od nas imaju tendenciju preskočiti obroke i gladovati kako bi izgubili koju kilu, ali istina je da je ovo loše za naš organizam. Brze dijete su u redu ako nastavite proces gubljenja kilograma s nekom drugom dijetom koja je manje rigorozna, ali dugoročno gledano one su štetne za naš organizam. Kako? Brzim dijetama riskiramo razvijanje poremećaja u prehrani, oslabljujemo imunološki sustav, nemamo puno energije, gubimo mišiće uz masti, usporavamo rad našeg metabolizma i dovodimo se u promjene raspoloženja. Brza dijeta 5 dana 5 kg je super dijeta ako trebate brzo izgubiti kilograme radi nekog određenog događanja, ali nikako nemojte izgladnjivati svoj organizam s mišljenjem da onda sigurno u 10 dana možete izgubiti 10 kilograma i sl. Nakon primjene brze dijete preporučuje se umjereno vračanje normalnoj prehrani kako ne biste opteretili svoj organizam s većim unosom hrane.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko