Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Bolnička dijeta iskustva

Bolnička dijeta iskustva

Dijeta s narančama ili bolnička dijeta jedna je od brzih dijeta koje su popularne u današnjem društvu. Za sve one koji moraju brzo izgubiti par kila i nemaju vremena za duge planove prehrane i treninge, bolnička dijeta dolazi kao glavni adut. Iskustva s ovom dijetom uglavnom su pozitivna. Ljudi završe dijetu s očekivanim rezultatima. Ipak, ne možemo očekivati 2 tjedna biti na restriktivnoj prehrani, vratiti se uobičajenim navikama i onda se čuditi što se kile vrate. Zato je bitno pridržavati se onih sitnih preporuka u zadnjem dijelu dijete koja bi zapravo trebala biti trajna. Bolnička dijeta iskustva donosimo u ovom članku:

Bolnička dijeta iskustva – “Obožavam naranče pa sam probao ovu dijetu i iznenadio se” – Nikola (35)

Moja iskustva s ovom dijetom su vrlo pozitivna. Dugi niz godina vodim borbu s kilama i nisam pretjerano fizički aktivan. Pošto obožavam naranče odlučio sam isprobati ovu dijetu. Prehrana se u početku čini teškom jer ne jedete toliko količinski, no brzo se naviknete. Uostalom motivacija je na početku bila jaka, a nakon 7 dana naviknuo sam se. Izgubio sam 7 kila u 15 dana i pridržavam se zadnje faze gdje ponedjeljkom jedem planirano. Ostatak tjedna normalno se hranim, no i dalje si ne dozvoljavam premasni obrok više od 2 puta mjesečno. Bolnička dijeta iskustva su vrlo pozitivna. Smatram da je ova dijeta idealna za brzi gubitak kilograma, a 2 tjedna strikne prehrane se može držati svatko. Važno je ostati dosljedan.

Bolnička dijeta iskustva – “Idealna dijeta pred godišnjicu mature” – Anamarija (30)

Bolnička dijeta pomogla mi je u pripremanju za desetu godišnjicu mature. Odlučila sam se za ovu dijetu jer nemam vremena hodati po teretanama i brojati kalorije. Htjela sam stati u manji konfekcijski broj jednostavno i ovo je bila prilika za mene. Izgubila sam 6 kilograma u dva tjedna dijete i osjećam se odlično. Bolnička dijeta iskustva čula sam da su uglavnom pozitivna pa sam i ja htjela isprobati ovu dijetu. Trenutno je moj muž da istoj dijeti i podržavam ga u tome. Naravno, dijeta nije za učestalo isprobavanje, odradit ću ju još jednom kroz godinu dana vjerojatno.

Bolnička dijeta iskustva – “Dijeta je vrlo dostupna i pristupačna” – Ana (22)

Moja borba s kilogramima potječe još iz srednje škole. Kao studentica u Zagrebu moj financijski status mi ne dopušta kupovinu skupih namirnica koje pripisuju neke dijete. Trebala mi je jeftina dijeta za koju ne moram utrošiti masne pare svakih par dana. Bolnička dijeta iskustva su uglavnom bila pozitivna što sam čula pa sam se okušala i sama u ovome. Izgubila sam 8 kilograma u dva tjedna i čini mi se da se kile ne vraćaju. Bolničku dijetu preporučila bi studentima koji vode borbu s kilama i često jedu nezdravo. Kad jednom krenete, kile samo idu dole. Bolnička dijeta iskustva moja su ta da sam vrlo zadovoljna ovom dijetom.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko