Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Akupunktura za mršavljenje

Akupunktura za mršavljenje

Akupunktura za mršavljenje, zasebna metoda mršavljenja ili kao dopuna dijetama za mršavljenje

Akupunktura je drevna kineska metoda iscjeljivanja i ozbiljno je pridružene modernoj medicini. Na Zapadu se akupunkturom mogu baviti samo liječnici, jer ju specijalizirati mogu samo liječnici i liječnice koji su zvršili redovan studij medicine i dobro poznaju ljudsku anatomiju. Akupunktura za mršavljenje, zasebna metoda mršavljenja ili kao dopuna dijetama za mršavljenje, češće se ova metoda koristi kao dopuna dijetama da bi se ubrzao i poboljšao njihov ućinak pri skidanju viška kilograma. Sam program akupunkture ide u paketima od 7, 10 ili 14 tretmana, a tretmani ne traju dugo. Zadaća igala ubodenih u ciljane akupunkturne točke je da smanje osjećaj gladi i žudnju za hranom, te da vas energetski ojača da lakše podnesete dijetu i put do željene kilaže. Akupunktura za mršavljenje, broj tretmana ovisi o tome koliko kilograma želite skinuti, kojim tempom gubita višak tjelesne težine i kako podnosite odricanja koja svaka dijeta za mršavljenje nameće dok ste na programu mršavljenja.

Akupunktura za mršavljenje, strah od igala, akupresura, elektroakupunktura, laseropunktura, elektrostimulacija, farmakopunktura, homeopunktura

Akupunktura je vrlo učinkovita metoda, ali vrlo malo i vrlo rijetko je izbor metode za mršavljenje, jer se mnogo ljudi biji uboda igala koji jedva da osjetite. Akupunktura za mršavljenje, strah od igala, akupresura, elektroakupunktura, laseropunktura, elektrostimulacija, farmakopunktura, homeopunkturazato je akupresura dobar izbor za sve one koji se boje igala jer se akupresurom stimuliraju sve bitne akupunkturne točke prstima, ali vam može trebati više tretmana. Elektroakupunktura uključuje slabu struju koja teče kroz igle u izabrane točke koje se stimuliraju, a elektrostimulacija stimulira izabrane točke samo strujom, bez igala. Najbezbolnija je laseropunktura i ona se primjenjuje kod svih osoba koje se boje igala i kod male djece. Akupunktura za mršavljenje se može kombinirati sa ljekovitim supstancama koje se puštaju kroz igle u određene akupunkturne točke i tada se naziva farmakoterapija, a na sličan način se mogu u akupunkturne točke unositi i homepatski pripravci i tada se to naziva homeopunktura, a postignuti učinci su višestruki.

Akupunktura za mršavljenje, ušna akupunktura dovoljna za postizanje optimalnog skidanja kilaže i intradermalno implantiranje igala

Na akupunturnom tretmanu se čak ne morate niti skinuti, dovoljno je tretirati iglama samo ušnu školjku u ciljanim akupunkturnim točkama da bi se djelovalo na centre u mozgu koji utječu na usporenu probavu, osjećaj gladi, nervozu, stres, a čim smirite želučanu aktivnost i ubrzate metabolizam rezultati polako dolaze. Akupunktura za mršavljenje, ušna akupunktura dovoljna za postizanje optimalnog skidanja kilaže i intradermalno implantiranje igala, naravno ima i drugih mjesta i akupunkturnih točaka koje pospješuju mršavljenje, ali uho je na glavi, najbliže mozgu i put stimulirajućih energija je od uha do mozga najkraći i najbrži. Za sve one koji se boje svakodnevnog bockanja, takozvane trajne ili stalne igle se mogu učvrstiti na kožu flasterima ili na neki drugi način. Akupunktura za mršavljenje, intradermalne akupunkturne igle se mogu maskirati i kao vrsta ušnog nakita, no, ako se stvarno bojite igala i uboda uvijek možete izabrati stimuliranje određenih akupunkturnih točaka bez igala, izbor je veći nego što se čini.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko