Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Zdrava dijeta

Zdrava dijeta

Zdrava dijeta, kako izgleda dijeta

Zdrava dijeta je jedino ona dijeta koja vas neće držati gladnima a u kojoj ćete kilograme topiti postepeno. Brze zdrave dijete koje nude naglo topljenje kilograma nikako nisu zdrave i većinom se baziraju na odricanju mnogih namirnica. Ne postoji čaroban štapić za mršavljenje, ali postoje određeni koraci koje možete poduzeti kako bi izgubili na težini na siguran način a da pritom ne narušavate svoje zdravlje. Konzumiranje rafiniranih ugljikohidrata, jednostavnih šećera i škroba je najveći razlog zašto većina ljudi danas ima višak kila. Ugljikohidrati koje ne izgorimo pomoću vježbanja ili kretanja se skladište kao mast i na kraju gomilaju u obliku sala. Zdrava dijeta koju čine zdrave i svježe namirnice uz svakodnevno vježbanje može učiniti čuda za vaše tijelo. Zdravo mršavljenje nikada ne može biti povezano s riječi „brzo“, tako da ako očekujete naglo i zdravo izgubiti par kilograma onda ne tražite zdrav način. Riječ dijeta se danas koristi u krive svrhe, tako mnogi od nas misle da moramo biti gladni i jesti hranu koja nije ukusna. Zdraviji oblik prehrane vam donosi više obroka dnevno s kvalitetnim namirnicama, tako da vaše tijelo dobiva više hrane dok vi gubite kilograme.

Zdrava dijeta, zdravo mršavljenje

Pojam zdravo mršavljenje se prije svega odnosi na zdrave prehrambene navike. Najglavnija navika koju morate usvojiti je svakako minimum od tri obroka dnevno, naglasak na kvalitetnih obroka. Mnogi od nas danas nemaju vremena kuhati svakodnevno, tako da smo naučili naše organizme da funkcioniraju na lošoj ishrani koja na kraju dana rezultira umorom i bezvoljnošću. Započnimo s doručkom, obrokom koji je najvažniji u našem danu. Doručak bi bilo poželjno pojesti sat vremena nakon buđenja i njegova poanta je unos hranjivih tvari u naš organizam. Primjer zdravog doručka: Zobene pahuljice u kombinaciji sa suhim voćem i mlijekom ili jaja na omlet, kuhana, ili na oko sa svježim povrćem. Prvi međuobrok se može sastojati od voćke ili šake orašastih plodova. Ručak bi trebao biti najraznovrsniji obrok u danu, i također najbogatiji. Primjer zdravog ručka; Riba ili krto meso pečeno u pećnici na papiru za pečenje začinjeno po želji, uz kuhano povrće s rižom i salatom po izboru. Drugi međuobrok se može sastojati od jogurta. Večeru bi bilo poželjno pojesti barem 4 sata prije spavanja i treba paziti da bude lagana. Primjer zdrave večere: Posni sir s dodatkom smrznutog povrća ili jednostavno svježe povrće u obliku salate. U salatu također možete dodati pileće ili pureće meso ili tunu. Zdrava dijeta se ne bazira na brojanju kalorija, već kvalitetnijim namirnicama koje nam pomažu u procesu mršavljenja. Koje su namirnice poželjne za konzumaciju? Ovakva dijeta se sastoji od kvalitetnog mesa, puno voća i povrća, žitarica, mliječnih proizvoda. Naglasak stoji na krtom mesu, svježe voće i povrće, kvalitetne žitarice i mliječni proizvodi koji ne sadržavaju veliku količinu masti. Osim što se zdrava dijeta bazira na većini poznatih namirnica, njihov način pripreme je također bitan. Kada pripremamo jelo, od velike je važnosti da sačuvamo njene nutritivne vrijednosti, što znači da se hrana termički obrađuje bez prženja ili pečenja s puno ulja ili masti.

Zdrava dijeta, korak po korak

Smisao cijele zdrave prehrane nije da odredite strogu dijetu s kojom ćete iz jelovnika izbaciti hranu koju volite samo kako bi smršavili. Cilj koji nudi zdrava dijeta je postizanje dobrog osjećaja, vitalnost, dodatna energija i bolje zdravlje. Do svega navedenog se dolazi korak po korak. Prvi korak bi bio da se pripremite za vaš uspjeh, budite svjesni da krećete na drugačiji način prehrane i dajte si vremena, budite svjesni da je i najmanja promjena u vašim prehrambenim navikama bitna. Drugi korak je vaša svjesnost da morate biti umjereni u zadanim ciljevima, nemojte si zabranjivati određenu hranu jer nije zdrava, baš suprotno jednom u tjednu si pojedite nešto „zabranjeno“. Isto tako krenite polako sa smanjivanjem porcija, postanite svjesni da jedete doslovno pet puta dnevno i da nije potrebno natrpavati se. Treći korak je stvaranje zdravih navika, slušajte svoje tijelo i kako reagira na hranu. Hranu koju jedete dobro prožvačite i nikada nemojte jesti ispred tv-a, kompjutora ili sl. Najzdravija navika koju morate usvojiti je svakako doručak. Četvrti korak je slaganje vašeg jelovnika, na internetu možete pronaći brojne primjere zdravih jelovnika. Upotpunite svoj jelovnik sa zelenjavom, raznobojnim voćem. Peti korak je uzimanje zdravih ugljikohidrata, masti, i umjereno s proteinima. Također nemojte zaboraviti na unos određenih vitamina. Šesti korak je ograničavanje unosa šećera i soli, ne morate kompletno izbaciti navedeno iz svoje prehrane, samo smanjite unos gdje možete. Zadnji korak je planiranje obroka, dan prije odlučite što ćete jesti sljedeći dan i sukladno tome uzimajte namirnice. Zdrava dijeta se bazira na uvođenju zdravih prehrambenih navika, i kao takva u jednu ruku ne zaslužuje ime dijeta. Današnje dijete vas izgladnjuju i čine nervoznima, dok navedena dijeta vam nudi suprotno.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko