Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Vojna dijeta

Vojna dijeta

Kako vam vojna dijeta može pomoći kod skidanja kilograma!

Zasigurno ste jednom pokušali skinuti višak kilograma, no niste uspjeli u svojoj naumi. Ne brinite, niste jedini kome to nije uspjelo. Zbog današnjeg tempa života, teško je u sve druge poslove i obaveze uskladiti i nekakav plan prehrane i vježbanja. Većina današnjih ljudi, posebice onih uspješnih i oni koji rade više poslova, ne mogu pronaći vrijeme da si svako jutro naprave pripreme za ručak i večeru, te stoga uglavnom se odlučuju za brze opcije hrane, poput pekarskih proizvoda i hrane iz fast food lanca. Dugoročno je ovo veoma loše, ne samo za vaš vanjski izgled, već i za vaše zdravlje. Osim što će vam se nakupiti viška kilograma, vaš će metabolizam patiti jer ne dobiva bitne nutrijente koji su potrebni za normalni rad. Zbog toga je bitno da razbijete monotoniju i popravite si svoje zdravlje prije nego što bude prekasno. Jedno od popularnih dijeta vam je vojna dijeta koja je osmišljena da u samo tjedan dana skinete višak kila. U nastavku vam donosimo više informacija o tome kakva je vojna dijeta te kako ona funckionira.

Kakva je vojna dijeta?

Iako se vojna dijeta, ona vam zapravo nema nikakve veze s vojnom prehranom. Ona je dobila naziv prema način pridržavanja i prakticiranja dijete, koja se uvelike bazira na samokontroli i disciplini koja je potrebna kako biste uspješno mogli izvesti ovu dijetu. No, prije započnete bilo kakvu novu dijetu, morate uvijek obavezno provjeriti kakva je dijeta i kako izgleda njen plan prehrane. Svaka dijeta nosi svoj neki element rizika, stoga morate uvijek dobro promisliti i vidjeti da li vam to odgovara. Kod dijeta, kao što je to vojna dijeta, koje se baziraju na smanjenu unosa kalorija morate uvijek pripaziti, pogotovo ako ste dosada unosili puno više kalorija. To može biti veliki šok za organizam, stoga je preporučljivo da se pripremite unaprijed za to prije nego naglo skočite na ovu vrstu dijete. Iako ova dijeta je dobra za reduciranje tjelesne mase, ne znači da je i najzdravija opcija. Stoga je bitno da uvijek sagledate koristi i rizike kod svake dijete prije nego što ju započnete.

Od čega se sastoji vojna dijeta?

Vojna dijeta se prakticira samo tjedan dana, od koji tri dana se striktno držite propisanog režima, dok ostalih četiri dana radite takozvanu pauzu. Prva tri dana jedete manje od 1500 kalorija, odnosno prvi dan jedete 1400 kalorija, drugi dan 1200 kalorija, te treći dan jedete samo 1100 kalorija, dok kod perioda pauze jedete 1500 kalorija. Kao što možete i sami vidjeti, vojna dijeta se bazira na restriktivnom unosu kalorija tokom dana. No, iako konzumirate smanjeni unos kalorija, ne znači da jedete prave namirnice. U jelovniku se nalaze namirnice poput hrenovku, slanih krekera i sladoleda, što definitivno nisu najzdravije opcije namirnica. Ovdje se potiče unos zasićenih masti, šećera i soli, što kod zdravije dijete za mršavljenje ne bi inače bilo. Upravo zato ova dijeta nije najbolja za poboljšanja zdravlja dok pokušavate smršavjeti. No, zato je brza opcija jer kroz ovih tjedan dana restrikcije unosa kalorija možete skinuti i do nekoliko kilograma. Dobra je opcija ukoliko ste tokom stresnog perioda nakupili nekoliko kilograma te biste ih htjeli skinuti prije odlaska na godišnji ili slično. Bitno je samo da pripazite tokom prakticiranja ove dijete i da ju ne izvodite duže od tjedan dana.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko