Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Voćna dijeta

Voćna dijeta

Voćna dijeta – voće kao čistač u našem tijelu

Različite dijete danas dovele su do situacije da ponekad ne znamo što odabrati. Neke dijete su prerestriktivne, druge ne daju dovoljno dobre rezultate. U moru dijeta možda se odlučite da jednu drugačiju vrstu dijete – voćna dijeta. Ova dijeta bazira se na unosu svježih namirnica i dodatku voća u svaki obrok. Voćna dijeta lako se održava, a pritom je i vrlo ukusna. Ovakva dijeta naročito se lako prakticira ljeti jer velike količine vode koje donosi voće dobro pašu kad udari ljetna žega. O ovoj dijeti donosimo u nastavku članka.

O pozitivnim učincima voća znamo mnogo, no ponovimo: voće je bogato mikronutrijentima koji su neophodni za naše zdravlje i pravilan rad cjelokupnog organizma. Velike količine vode i vlakana poboljšavaju rad naše probave i lakše odvode štetne stvari iz našeg organizma. Voće također ubrzava metabolizam pa će voćna dijeta ubrzati i razgradnju masnih naslaga u našem tijelu. Voće je također bogato i drugim nutrijentima: u bananama pronalazimo energiju kako bismo imali snage kroz dan dok je šumsko voće bogato antioksidansima.

Voćna dijeta – 4 kategorije voća

Izumitelj voćne dijete Jay Rob podijelio je voće u 4 kategorije. U prvu kategoriju spada slatko voće poput banana, grožđa, kruški i smokvi. Druga kategorija je poluslatko i citrusno voće gdje spadaju limun, naranča, mandarina, breskva, grejp, kiqi, nar, trešnje. Treća kategorija su samo lubenice i dinje, a četvrta kategorija se zove “voće za večeru” gdje spadaju: jagod, maline, kupine, ribizle, borovnice. Kad je voćna dijeta u pitanju, poanta je da ne kombinirate 2 voćke iz 2 različite kategorije nego se u jednom obroku opredijelite za jednu kategoriju. Dakle, ukoliko doručkujete banane, nemojte uz banane konzumirati breske ili lubenice. Također, voće za večeru konzumirajte samo tada.

Voćna dijeta – Što osim voća?

Kad je voćna dijeta u pitanju, ona ne brani unos proteina i zdravih namirnica van voća. Bitno je da tokom ove dijete imate barem 2 sata između obroka kako biste metodički naveli organizam na ritam gubljenja kila i apsopcije hrane. Kad je u pitanju meso, konzumirajte nemasno meso poput peradi (piletina, puretina), nemasna govedina, teletina i riba. Alkohol i prerađene ugljikohidrate koji se mogu naći primjerice u sokovima kompletno izbacite. Voćna dijeta također nalaže mali unos masti, no poželjno je u trenutcima kad se konzumiraju da dolaze iz zdravijih izvora. Primjer za to je korištenje maslinovog ulja umjesto suncokretovog. Pazite i na unos soli pošto sol veže vodu za organizam i usporava metabolizam.

Voćna dijeta – Uzorak plana zdravog obroka bogatog voćem

Voćna dijeta vašu prehranu možete obogatiti voćem na bilo koji mogući način, samo tako da ih dodate kao dodatak ili sastojak obrocima ili ih konzumirate odvojeno kao međuobrok. Preporučuje se da prosječna odrasla osoba dnevno konzumira 2 porcije voća. Standardna porcija je oko 150 g (5, 3 oz):
1 srednja jabuka, banana, naranča ili kruška; 2 male marelice, voće kivija ili šljive;
1 šalica voća narezanog na kockice ili konzervirano (bez dodanog šećera); Ili samo povremeno:
125 ml (½ šalice) voćnog soka (bez dodanog šećera); 30 g suhog voća.
Evo primjera zdravog obroka bogatog voćem za mršavljenje:
Doručak: 1 integralni engleski muffin s dvije žlice maslaca od kikirikija, 1 narančom, 1 velikom čašom nemasnog mlijeka i 1 šalicom crne kave ili biljnog čaja.
Kalorije 521; Ugljikohidrati 69 g; Masti 18 g; Proteini 27 g
Ručak: Sendvič s puretinom, 1 šalica juhe od povrća s niskim udjelom natrija. 170 g mesa purećih prsa, velika narezana rajčica, zelena salata i senf na dvije kriške cjelovitog pšeničnog kruha.
Kalorije 437; Ugljikohidrati 37 g; Masti 6 g; Bjelančevine 59 g
Međuobrok: 1 šalica izrezana na polovice jagoda.
Kalorije 48; Ugljikohidrati 11 g; Masti 0, 5 g; Proteini 1 g
Večera: 140 grama odreska od pečenice, 1 šalica pire krumpira, 1 šalica kuhanog špinata, 1 šalica zelenog graha i šalica biljnog čaja s kriškom limuna.
Kalorije 620; Ugljikohidrati 60 g; Masti 3 g; Proteini 14 g;
Ukupne kalorije 1626; Ugljikohidrati 177 g; Masti 27, 5 g; Proteini 101 g

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko