Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Vježbe zagrijavanja

Vježbe zagrijavanja

Vježbe zagrijavanja su početak svakog treninga koje se ne propuštaju!

Naše tijelo ne može od nas dobiti instant signal da ćemo se sada uznojiti, trenirati, dizati utege i trčati. Premda ne možemo poslati nekakav instant signal, možemo pripremiti svoje tijelo na tjelovježbu. Takve vježbe zovu se vježbe zagrijavanja, a pomoći će Vam da trenirate u punoj snazi te ukloniti rizik od ozljeda. Ukoliko počnete trening odmah s konkretnim vježbama, puno su veće šanse za upale mišića i istegnuća. Vježbe zagrijavanja šalju signal tijelu da ga čeka pravi trening. Da biste se zagrijali za trening, postoji više stvari koje možete napraviti. To nisu kompleksne vježbe niti ništa posebno – u pitanju je blagi kardio i istezanje koji u kombinaciji spremaju Vas za daljnji trening. U članku govorimo više o vježbama za zagrijavanje i istezanju te Vam pomažemo da upotpunite svoj trening s pravilnim vježbama za zagrijavanje. Ukoliko planirate početi trenirati, trebali biste znati koja je uloga zagrijavanja i pripremanja za trening.

Vježbe zagrijavanja su vrlo jednostavne! Evo kako se možete pripremiti za trening:

Vježbe zagrijavanja moraju biti takve da protegnu mišiće i lagano ih zagriju. To možete najbolje postići na traci za trčanje. Poznato je da mnogi ne idu u teretanu najviše zato što misle da će tamo puno trčati na traci, a to jednostavno ne vole. Vježbe zagrijavanja na traci ne očekuju od Vas da protrčite 2 kilometra prije treninga. Sve što je potrebno je zagrijati se na traci za trčanje 5-10 minuta. Nije potrebno trčati na traci, već je dovoljno brzo hodanje. Stanite na traku i podignite brzinu na 5. 5-6, ovisno o Vašoj visini. Osim trake za trčanje možete iskoristiti i orbitrek ili steper za isti efekt. Naravno, ponovo napominjemo da nije potrebno izbaciti sve iz sebe i vježbati kao lud za zagrijavanje, već samo lagano zagrijati svoje tijelo za daljnji trening. Kada su nam mišići zagrijani, onda su također i opušteniji i elastičniji, upravo zato kažemo da sa zagrijavanjem smanjujemo rizik od ozljeda.

Vježbe zagrijavanja i istezanje su prava kombinacija prije treninga!

Osim kardio dijela, potrebno je istegnuti se prije treninga. Dok se sa kardio dijelom treninga de facto zagrijemo, istezanje služi kako bismo dodatno prevenirali ikakav rizik od ozljeda. Bitno je napomenuti da istezanje nije glavni dio zagrijavanja, već samo dodatna garancija, a isto tako pomaže i u održavanju fleksibilnosti mišića koju teretana obično smanji. Vježbe zagrijavanja su dakle bitan dio svakog treninga koje ćete odraditi na samom početku, a pomoći će pripremiti Vas za trening koji slijedi te smanjiti rizik od ozljeda. Vježbe zagrijavanja odrađuju se na kardio mašinama, bila to traka za trčanje ili orbitrek. Pronađite ono što Vama najviše odgovara i nikada nemojte preskočiti zagrijavanje kada trenirate. Ukoliko trenirate da biste izgubili kile, zagrijavanje je i dalje bitno, a isto vrijedi i za vježbače koji nastoje povećati svoju mišićnu masu. Dakle, zagrijavanje je neizostavan dio svačijeg treninga i nikako ga nemojte zapostavljati. Ugrijte se i tek onda krenite s treningom.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko