Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Vježbe za stomak

Vježbe za stomak

Koje su najbolje vježbe za stomak?

Kad je u pitanju trbuh, mnogi od nas zaziru od takvih vježbi. Nije potrebno ni pitati zašto; vježbe za stomak često iziskuju veliki napor od nas, a bolovi u leđima su mogući u gotovo svakoj takvoj vježbi. Kad je u pitanju vježbanje stomaka, onda se u većini vježbi može dogoditi da u nekom trenu leđa preuzmu “teret” vježbe kada nam trbuh zakaže. Zato kod ljudi sa slabim abdominalnim mišićima su takvi bolovi češći. Da bismo tako nešto izbjegli, tražimo vježbe u kojima ne osjećamo bolove. Vježbe za stomak mogu se izvoditi uz rekvizite i bez njih, a u svakom slučaju, svaka od vježbi poslužit će za jačanje Vaših abdominalnih mišića. Kada oni postanu jači, i bolovi će nastupati rjeđe. U ovom članku dat ćemo Vam par savjeta kako vježbati trbuh, a opisat ćemo i jednu vježbu pomoću koje možete izbjeći bolove u leđima. Bol u leđima je sasvim normalna, treba samo raditi oko toga.

Vježbe za stomak – primjer vježbe za početnike.

Vježbe za stomak mogu se raditi i bez rekvizita, ali ova vježba je najbolja uz pilates loptu. Ukoliko nemate nešto takvo, može Vam poslužiti i stolac. Bitno je da imate nešto kako biste noge mogli staviti na to dok izvodite vježbu. Legnite se na pod, noge dignite na loptu. Ruke stavite iza ušiju (ne sklapajte ruke skupa iza glave, već svaku stavite negdje iza uha). Zatim podižete gornji dio tijela kao da radite klasične trbušnjake. Stanite negdje kada ste pod kutem od 60 stupnjeva i zadržite se sekundu. Zatim se vratite u početni položaj i ponovite vježbu. Pazite i kako dišete. Udah ide kada se spuštate, a kad se podižete na najviše dijelu ispustite dah. Vježbe za stomak mogu biti svakakve, a ova će Vam pomoći da smanjite potencijalne bolove u leđima na minimum. Ukoliko bol u leđima i dalje postoji, odustanite i ne izvodite vježbu. Radite samo koliko Vam tijelo dopušta.

Vježbe za stomak samo su polazišna točka!

Ukoliko ste odlučili poraditi na svom stomaku i cijelu općenito, vjerojatno ste svjesni da vježbe za stomak ne mogu biti jedino što ćete raditi. Da biste dobili značajniji napredak potrebno je vježbati cijelo tijelo. Puno vježbi koje se izvode s ciljem jačanja leđa, nogu ili ruku zapravo istodobno rade i za Vaš stomak. Vježbe za stomak mogu biti i dio nekih vježbi za druge dijelove tijela. Ukoliko Vas zanima više o pojedinim vježbama, onda je dobra odluka upisati teretanu i saznati više od trenera koji će Vam te vježbe odmah moći i pokazati. Naravno, svaki program vježbi ne može dati najbolje rezultate ukoliko ne obratite pozornost i na Vašu prehranu. Trening i prehrana uvijek idu jedno uz drugo – odlučite napraviti promjenu u svom životu i uvrstite u njega neke nove zdrave navike. Promijenite rutinu s treninzima i kuhanjem zdravih obroka, a usput naučite nešto novo ne samo o tim stvarima, već i o sebi!

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko