Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Vježbe za podlakticu

Vježbe za podlakticu

Vježbe za podlakticu su jednostavne!

U moru informacija o treninzima i prehrani rijetko kad se priča o treningu za podlaktice. Podlaktice ćemo vježbati usputno u mnogim fitness vježbama koje se fokusiraju na druge skupine mišića. Ipak, postoje i vježbe za podlakticu koje su specifično namijenjene rastu i razvoju tih mišića. Da biste vježbali podlaktice, potrebni su Vam rekviziti poput šipke ili bućica. Stanite u čučnju te prislonite laktove na koljena, zatim šipku podižete samo iz zgloba u pokrenu gore dolje i to ponovite 10 puta. Vježbe za podlakticu nisu toliko popularne jer možemo raditi na svojim mišićima podlaktice u drugim osnovnim vježbama. U pitanju je lat mašina, veslanje, mrtvo dizanje i slične vježbe. Ukoliko želite posebnu pozornosi dati podlakticama, onda potražite stručan savjet kod osobnih trenera koji će Vam pobliže moći objasniti što trebate napraviti. Ukoliko Vas zanima više o vježbama za podlakticu i općenito treningu, čitajte dalje i saznajte više kako možete svoje tijelo dovesti u željenu formu.

Vježbe za podlakticu nalaze se u drugim vježbama.

Ukoliko planirate upisati teretanu, onda ćete tamo brzo saznati da su vježbe za podlakticu manje bitne osim ako niste natjecatelj u body buildingu. Vježbat ćete podlaktice u većini vježbi koje se tiču Vaših ruku, kao i u vježbama u kojima dižete šipke i bućice. Vježbe za podlakticu možete raditi u gore navedenom obliku, no nemojte to raditi olako – radije se posavjetujte sa stručnom osobom koja Vam može dati posebne naputke namijenjene baš za Vas. Ipak je svatko od nas drukčiji i ne možemo svi raditi isto sve vježbe – nekima će teže ići jedan pokret, drugima drugi. Zato je bitno imati trenera kako bi Vam on mogao reći točno što u Vašem slučaju ne valja ili treba popravljati. Upišite teretanu i potražite savjet trenera tamo – odradite vježbe za podlaktice kako ste i naumili te saznajte više o manjim mišićnim skupinama i kako ih odraditi za vrijeme treninga. Podlaktice su samo jedne od takvih.

Vježbe za podlakticu kombinirajte s nogama.

Podlaktica sadrži vrlo male mišiće u odnosu na naše cijelo tijelo stoga je vježbe za podlakticu dobre kada se rade u kombinaciji s drugim velikim mišićnim skupinama. Najbolji primjer su noge koje iziskuju puno energije i napora tokom treninga. Vježbe za podlakticu ubacite u pauzama vježbi za nogu. Takva kombinacija je vrlo učinkovita ukoliko odrađujete treninge u paru. Kad je u pitanju izvedba vježbi, onda je najbolje potražiti savjet trenera koji Vam mogu reći točno što treba, a odmah i pokazati kako da to napravite. Ukoliko sami radite ove stvari, dobro pazite jer kod sportaša amatera koji rade samoinicijativno su češće ozljede radi nepravilnog izvođenja vježbe. To ne znači da ako sami radite da ćete se ubiti, ali naš savjet je da je bolje potražiti sugestiju nekog tko Vas može vidjeti kako radite vježbu nego uzimati sve informacije isključivo putem ovakvih članaka. Ukoliko ste ozbiljni u svom treningu, potražite savjet trenera.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko