Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Vježbe za noge kod kuće

Vježbe za noge kod kuće

Vježbe za noge kod kuće, za sve one koji ne žele ići u znojne teretane ili fitness centre, a žele imati i pokazati vitke i lijepe noge

Nekima je teško vježbati bez trenera i pomoćnih sprava, ali mnoge lijepe žene njeguju i održavaju svoje tijelo u top formi doma, vježbajući same, a iste ili slične vježbe primjenjuju gdje god se nađu. Vježbe za noge kod kuće, za sve one koji ne žele ići u znojne teretane ili fitness centre, a žele imati i pokazati vitke i lijepe noge, vježbajte redovito, najmanje tri puta tjedno i svaku vježbu ponovite najmanje deset puta. Vježbe možete izabrati po preporukama stručnjaka za tjelovježbu ili možete osmisliti svoj set vježbi koji vam odgovara i lijepo učvršćuje mišiće listova, bedara i stražnjice. Vježbe za noge kod kuće imaju puno prednosti, ne morate plaćati trenera, ne morate nikuda ići, a rezultate vježbanja možete provjeriti u svom ogledalu, na svojoj kućnoj vagi i opseg listova i bedara možete sami izmjeriti krojačkim metrom koji ima svako kućanstvo. Naglasak je na dosljednosti i redovitom vježbanju i rezultati će vas oduševiti.

Vježbe za noge kod kuće, iskorak naprijed, nazad, u stranu, čučanj, polučučanj, vježbe na jednoj nozi naizmjenično, vožnja bicikla u zraku

Svatko je drugačije građen i možda treba prilagoditi vježbe ciljevima koje želi postići. Vježbe za noge kod kuće, iskorak naprijed, nazad, u stranu, čučanj, polučučanj, vježbe na jednoj nozi naizmjenično, vožnja bicikla u zraku, kotrljanje boce s vodom pod stopalima dok gledate televiziju pokreće perifernu cirkulaciju i može biti dobra priprema za početak sustavnijeg i sedovitog vježbanja, s tim da zimi može voda u boci biti topla, a ljeti hladna. Zagrijte se jednostavnim iskoracima naprijed, nazad, lijevo i desno, svaki iskorak kasnije možete pretvoriti u istezanje. Čučanj s obje noge mogu napraviti i ponavljati skoro svi bez većih problema, ali čučnjeve na jednoj nozi naizmjence ćete možda morati uvježbati. Vježbe za noge kod kuće, podizanje na prste nogu, čučanj raširenih nogu, saginjanje, no, vježbe na podu će nekima biti draže jer mogu voziti bicikl u zraku, podizati jednu ili obje noge u različite položaje, podizati i spuštati kukove, pružati otpor stopalima na zidu pred sobom.

Vježbe za noge kod kuće, podižite koljena naizmjenično, stupajte, uključite glazbu, plesni koraci također mogu biti divne ponavljajuće i ugodne vježbe

Vježbajte uvijek u isto vrijeme, to će vam pomoći da vježbanje lakše pretvorite u redovni ritual. Tijekom vježbanja možete dodavati nove vježbe koristeći stolce ili druge dijelove namještaja kao uporište, oslonac ili drugu vrstu pomoći. Vježbe za noge kod kuće, podižite koljena naizmjenično, stupajte, uključite glazbu, plesni koraci također mogu biti divne ponavljajuće i ugodne vježbe, skačite i poskakujte na prstima, saginjite se da rukama dodirnete prste na nogama, radite most na podu, radite ono što vam je ugodno i što će sigurno dati rezultate. Savijte noge u koljenu naizmjence prema natrag tako da rukom iza leđa dotaknete stopalo ili nađite neku svoju posebnu figuru koju ćete ponavljati. Vježbe za noge kod kuće su većini i drage jer nema zadane koreografije, može se dodavati neke svoje elemente za vježbanje, a opet može se vježbati i uz neki dobar trenerski video. Istina, neki odu u fitness centar nekoliko puta, pokupe program vježbi i nastave ih vježbati kod kuće.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko