Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Vježbe za mršavljenje

Vježbe za mršavljenje

Odabir vježbe za mršavljenje

Većina nas se preko hladnijeg perioda godine ponešto opusti i često se uslijed manjka kretanja udebljamo pokoji kilogram. Toga najčešće postanemo svjesni s dolaskom toplijeg vremena kada prilikom isprobavanja prošlogodišnje garderobe shvatimo da je postala nešto tijesnija nego što se sjećamo. Bilo da je takav slučaj ili da nosimo koji kilogram viška već dulje vrijeme, kada dođe vrijeme da se pokrenemo tražimo koje su najbolje vježbe za mršavljenje kako bi se malo doveli u red i osim fizičkog izgleda, pokušali utjecati i na opće stanje našeg tijela. Vježbe za mršavljenje neće dati trenutne rezultate, no uz ustrajnost i redovitu tjelovježbu, prvi rezultati mogu postati vidljivi u relativno kratko vrijeme. Kao i za sve vježbe, ovakav tip vježbi najbolje je prilagoditi ne samo svojoj kondiciji, već i slobodnom vremenu koje je dostupno na raspolaganju. Nekim ljudima je bitan faktor i novac te si svatko ne može priuštiti teretanu, no i za takve ljude postoji rješenje.

Vježbe za mršavljenje uz kardio trening

Lutajući po bespućima interneta na najviše će se mjesta naći savjeti za vježbe za mršavljenje u vidu kardio treninga. U kardio trening spada tjelovježba kao što je hodanje, brzo hodanje i trčanje te je ovaj tip vježbi dostupan apsolutno svima bez obzira na financijsko stanje i mogućnost plaćanja teretane jer se mogu raditi gotovo bilo gdje na otvorenom, ali je isto tako podobno za svakoga bez obzira na kondiciju jer sami možemo birati tempo koji nam odgovara te ga pojačati s obzirom na to kako nam tijelo reagira. I dok vježbe za mršavljenje uz cardio trening mogu biti učinkovite u početku, kroz dulje vrijeme rezultati će stagnirati jer ovaj tip tjelovježbe osim što topi masno tkivo, također i smanjuje udio mišićne mase u tijelu. Stoga je kardio trening poželjno kombinirati i s nekim drugim tipovima vježbi kao što su vježbe za snagu te kontroliranijom prehranom kako bi tijelo dobilo potrebnu snagu za izgradnju mišićnog tkiva.

Vježbe za mršavljenje uz kombinirani trening

Iako se spomenulo da vježbe za mršavljenje uz kardio trening imaju rezultata do neke točke, nemojte se dati obeshrabriti i odustati od njih, nego ih iskombinirajte s nekim drugim vrstama tjelovježbe. Kardio trening uz trening snage daje dobre rezultate jer treninzi snage omogućuju izgradnji mišićnog tkiva koje pak pomaže razgradnji masnog tkiva i pomažu ubrzati metabolizam. Vježbe za mršavljenje najučinkovitije će biti ukoliko uz kardio trening ubacite intenzivne treninge velikih mišićnih skupina kao što su prsa, leđa i noge. Takve vježbe aktiviraju ne samo velike mišićne skupine, već i cijelo tijelo zbog čega se troši veća količina energije kako bi se tijelo oporavilo u što kraćem roku. Kombinacija nekoliko vrsta treninga uz pravilnu ishranu dati će najbolje rezultate, no treba biti svjestan da rezultati ne dolaze preko noći već je za iste potrebna ustrajnost i posvećenost krajnjem cilju. Svaki napor i odricanje kroz vrijeme će se vidjeti i zasigurno ćete se osjećati bolje.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko