Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Vjezbe za mršavljenje

Vjezbe za mršavljenje

Vježbe za mršavljenje radite kod kuće!

Mnogi se pitaju kako smršaviti i kako pronaći najbolji način odnosno soluciju za dodatne kilograme kojih se žele riješiti. Vježbe za mršavljenje mogu se raditi i kod kuće – ne morate ići u teretanu niti odlaziti igdje drugdje da biste vježbali. Home workout model vježbanja dobio je na velikoj popularnosti u 2020. godini, najviše iz razloga što smo svi ostajali doma. Vježbe za mršavljenje mogu se raditi i bez rekvizita. Dakle, sve što Vam treba da biste počeli vježbati su tenisice, odjeća i ručnik. Oslobodite si prostor u boravku ili nekoj sobi i započnite trening od 45 minuta do sat vremena u kojem ćete se dobro umoriti. Pričamo o HIIT-u (high intensity interval training) pomoću kojeg su mnogi smršavili u kratkom roku. HIIT izgleda tako da 40 sekundi vježbate pa 20 sekundi odmarate i tako radite seriju vježbi. U ovom članku približit ćemo Vam HIIT, ali moramo napomenuti da za najbolji rezultat ipak najpametnije pitati HIIT trenere.

Vježbe za mršavljenje će istopiti višak kilograma samo tako!

HIIT programi danas postoje na internetu, a postoje i oni besplatni koji Vam mogu biti prvi korak. Ideja je da se prvo dobro zagrijete kroz istezanje i par vježbi koje će Vas pripremiti na trening. Istezanje obavite za cijelo tijelo jer HIIT trening uključuje gotovo uvijek svaku skupinu mišića. Nakon toga dolazimo do prvog seta vježbi. Vježbe možete iskombinirati sami ili ih složiti uz pomoć trenera. Vježbe za mršavljenje uglavnom uključuju standardne pokrete poput čučnja, skleka, trbušnjaka i sličnog, no isto tako uz različite varijacije. Vježbe za mršavljenje rade se u setu od 8 komada, 40 sekundi vježba, 20 sekundi odmor. Možete početi s jumping jacksima, nastaviti s donjim trbušnjacima (ležite na podu i noge podižite do 90 stupnjeva te ponavljajte), uvrstite plank, marince, skijaški skok, čučanj u raznim varijacijama i slično. Taj set od 8 vježbi ponovite 3 puta s pauzom od 2 minute između svakog seta. Napravite drugi set vježbi i imate cijeli trening.

Vježbe za mršavljenje najbolje idu u kombinaciji s dobrom prehranom.

HIIT može biti sastavljen od svakojakih vježbi, a ukoliko ne znate što biste radili, pronađite ideje na internetu ili još bolje, posavjetujte se s privatnim trenerima ili stručnjacima za HIIT. Oni će Vam također reći da su vježbe za mršavljenje ništa ukoliko se usputno zdravo ne hranite. Vrlo je bitno i važno za znati da je prehrana sasvim jednako, ako ne i važnija od treninga kako bismo izgubili kilograme odnosno izgradili svoje tijelo. Vježbe za mršavljenje pomoći će nam da se dobro iznojimo i izgubimo višak energije, no ukoliko pored toga jedemo samo masno i kalorično, nećemo moći postići kalorijski deficit što znači da nećemo moći gubiti na kilaži. Zato stavite veliki naglasak i na prehranu i računajte da ćete samo uz dobar trening i dobru prehranu uspjeti postići rezultate. HIIT treninge potražite na internetu, a najbolji savjet je da pitate privatne trenere za dodatne sugestije. Sretno s mršavljenjem i prehranom!

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko