Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Vježbe za istezanje

Vježbe za istezanje

Vježbe za istezanje su korisne, ali evo na što morate paziti!

Svaki kome je cilj zdravo tijelo i zdrav duh, uključiti će neki oblik fizičke aktivnosti u svoju dnevnu rutinu. Takvu fizičku aktivnost također trebaju pratiti i vježbe za istezanje, koje su jako bitne za cjelokupno zdravlje tijela. U svega 10 minuta istezanja dnevno možete postići brojne pogodnosti poput pravilnijeg držanja, veće mobilnosti i fleksibilnosti. Ako se pak istežete prije treninga i to tako da zadržite jednu poziciju svega desetak sekundi, moguće je da radite dvije učestale i velike greške. Stoga je dobro znati sva pravila koja se odnose na vježbe za istezanje kako bi iz njih izvukli maksimum. Najprije, vježbe istezanja nije dobro raditi prije treninga jer su znanstvena istraživanja pokazala da to utječe na snagu prilikom izvođenja pokreta. Idealan trenutak za istezanje bi trebao biti u drugom dijelu dana, skroz odvojeno od samog treninga. Nadalje, nije dovoljno zadržati jednu poziciju svega 10 sekundi. Za optimalan učinak istezanja, potrebno je zadržati pozu barem 20 na više sekundi.

Vježbe za istezanje u obliku statičkog i dinamičkog istezanja

Ono što se prvo mora razumijeti kada su u pitanju vježbe istezanja jest činjenica da vježbe za istezanje dolaze u dva oblika: kao statičko i kao dinamičko istezanje. Razlikovanje te dvije vrste vježbi za istezanje od velikog je značanja za vaš daljnji napredak. Dinamičko istezanje je element treninga u kojem se mišići cijelo vrijeme kontrahiraju i opuštaju, drugim riječima, krećete se i niste u mirnoj poziciji. To je dio prije treninga u kojem se mišična vlakna u tijelu zagrijavaju, tj. možemo reći da se dovode u ” radnu temperaturu “. Takvo istezanje će spriječiti nastanak ozljeda. Međutim, takvo istezanje neće nužno voditi do veće fleksibilnosti. S druge strane, vježbe za istezanje u statičkom obliku su potpuno druga priča. Kao što im sam naziv kaže, kod ove vrste istezanja nema gibanja, već se drži određena poza određeni dio vremena. Upravo će ovakva vrsta istezanja biti od najveće koristi za vašu fleksibilnost.

Zašto su vježbe za istezanje dobre?

Kao što smo već naveli, vježbe za istezanje imaju brojne benefite. Dinamičko istezanje će voditi do veće aktivacije mišičnih vlakana pa samim time i smanjene mogućnosti ozljeda tokom treninga. Kao što znamo, ozljede usporavaju napredak te ih treba izbjegavati pod svaku cijenu. Nadalje, vježbe za istezanje vode do boljeg opsega pokreta, veće gibljivosti tijela. Navedeno znači da, u kojoj god poziciji se vaše tijelo našlo, neće biti iznenađeno tom pozicijom na način da ne zna kako se ponašati i da je veća mogućnost ozljeda. Mišično-živčani sustav će vam biti prilagodljiviji za razne situacije u kojima se možete naći. Upravo taj veći opseg pokreta će omogućiti da izvodite vježbe na način da iskoristite njihov puni potencijal. To znači da ćete zbog većeg opsega pokreta moći napraviti dublji čučanj, dublji deadlift, dublje propadanje, a sve to znači da će sila djelovati jače i dulje na vaš mišić nego inače, što znači da će mišić više rasti.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko