Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Vježbe za cijelo tijelo

Vježbe za cijelo tijelo

Zašto bi primarno trebali birati vježbe za cijelo tijelo?

Vježbe za cijelo tijelo koriste različite mišićne skupine u tijelu osobe a ne samo jednu. Nijedna vježba neće raditi na svakom mišiću, ali ove vježbe obično rade na gornjem dijelu tijela, donjem dijelu tijela i trbušnom zidu. Glavni razlozi zašto bi trebali koristiti što više mišićnih skupina u jednoj vježbi su: Ušteda na vremenu – sa jednom vježbom možete pogoditi više mišićnih skupina, umjesto pojedino gađati svaku mišićnu skupinu zasebno. Globalni hormonski odgovor tijela – kada radimo vježbe za cijelo tijelo, zbog puno uključenih mišićnih skupina koje su pod naporom, tijelo je pod velikim stresom i stoga reagira s većim izlučivanjem hormona kako bi se tijelo što prije oporavilo i postalo jače da sljedeći put bude sposobno podnijeti taj napor. Ko-kontrakcija i sinergija mišića – kod višezglobnih vježbi mišići nauče zajedno raditi i samim time biti motorički efikasniji kod izvođenja te vježbe. To rezultira većom funkcionalnom sposobnosti snage, te smanjenim postotak nastanka ozljede.

Funkcionalne vježbe za cijelo tijelo

Višezglobne vježbe snage biti će od najvećeg utjecaja za globalni hormonalni odgovor. Neke od ovih vježbi činiti će vam se kao vježbe je jednu mišićnu skupinu, no zbog velikog intenziteta često je cijelo tijelo uključeno, naročito trbušni zid, leđni mišići i gluteus. Oni su najčešće odgovorni za stabilnost kralježnice, te će najčešće biti aktivni kod vježbi gdje sila opterećenja prolazi kroz kralježnicu. Najosnovnije vježbe za cijelo tijelo stoga su: Čučanj – iako na prvu pomislite kako je to vježba za noge, no ako pogledamo izbliza vidimo kako se cijelo tijelo kreće kroz prostor i stoga zahtjeva mišiće koji stabiliziraju kralježnicu da budu aktivni, naročito s vanjskim opterečenjem. Mrtvo dizanje – kao i kod čučnja, u mrtvom dizanju se velika sila prenosi kroz kralježnicu, a ujedno se smatra i jednom od najkompletnije vježbe za cijelo tijelo. Sklekovi – počevši od napetosti cijelog tijela kao u položaju planka, koje osigurava neutralnu poziciju kralježnice, sklek je odlična vježba za cijelo tijelo.

Aerobne i anaerobne vježbe za cijelo tijelo

Osim vježbi snage postoje i razne aerobne i anaerobne vježbe za cijelo tijelo. Razni oblici trčanja su na primjer odličan izbor koji uključuje mnogo mišićnih skupina da u sinergiji izvode kompleksan pokret, bilo lagani jogging ili šprint. Plivanje je jedno od najkompletnijih oblika kretanja koje će osigurati da cijelo tijelo bude uključeno, ujedno će mišići raditi u aerobnom i anaerobnom obliku rada. Veslanje – isto tako spada u odlične vježbe za cijelo tijelo. Radeći sličan pokret kao mrtvo dizanje, veslanje će uključiti cijeli stažnji lanac mišića s dodatnim naglaskom na mišiće ruku. Vježbe puzanja, poput bear crawl-a i crab walk-a, zbog svoje velike aktivnosti trbušnog zida i okolnih stabilizatora zglobova također možemo ubrojiti u vježbe cijelog tijela. Za kraj, ponekad možete uzeti i dvije jednostavnije vježbe i spojiti ih u jedno i s time uključiti cijelo tijelo. Pa tako za primjer na završetku svakog čučnja možemo nadodati rameni potisak ili vertikalno bacanje medicinke prema zidu.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko