Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Vježbe za bicepse

Vježbe za bicepse

Vježbe za bicepse i kako vježbati

Nešto je neobično oslobađajuće u udaranju u teretanu kako biste se u potpunosti usredotočili na jednu mišićnu skupinu. Naravno, većinu vremena trebali biste raditi uravnotežene treninge koji pogađaju cijelo tijelo ili ciljati mišiće nogu jedan dan, drugi sljedeći itd. Ali ponekad šetnja u teretanu znajući da ćete razbiti biceps i ništa osim bicepsa, gotovo je opuštajuće u usporedbi s razmišljanjem o tome kako strukturirati sesiju tako da radi s različitim mišićima.

Curls su ključ prilikom skupljanja bicepsa, ali to nije tako jednostavno kao jednostavno prevrtanje neobično velikog broja setova standardnih curls bučica. Morate pravilno prilagoditi tempo vježbanja kako biste istinski testirali biceps, a također i radili razne kovrče tako da mišiće radite iz svih kutova, a donja rutina čini upravo to. Sačinjavaju ih serije šest vježbi odrađenih u tri superseta. To znači da radite prvi set vježbe za bicepse A, a odmah zatim prvi set vježbe B. Odmorite se u dodijeljenom razdoblju, a zatim započnite s drugim uzastopnim setovima A i B. Nakon što završe sve setove superseta 1, pomaknite se na superset 2.

Uz setove i ponavljanja za svaku vježbu pronaći ćete i točan tempo u kojem trebate raditi. Prvi broj je vrijeme u sekundama koje biste trebali potrošiti na spuštanje utega, drugi broj koliko dugo trebate zastati na dnu poteza, treći broj je koliko treba vremena da se podigne uteg, a konačni broj koliko dugo trebali biste pričekati na vrhu dizala. Slijedite upute vježbe za bicepse i začas ćete poderati rukave majica.

Kako izvući više od vježbe za bicepse

Krećite se kroz cijeli raspon, kretanjem mišića kroz čitav raspon pokreta uključit će maksimalan broj mišićnih vlakana, što je ključ bržeg rasta. I izbjegavajte zamahivanje utega pomoću zamaha – ponavljanja varanja ometat će, a ne pomoći, vaše dobitke. Na vrhu svakog ponavljanja (kada su vam ruke najbliže bradi) stisnite biceps što je jače moguće jednu sekundu kod ove vježbe za bicepse. To će zapaliti dodatna mišićna vlakna kako bi održala težinu na miru i povećala protok krvi za pumpu za izgradnju mišića.

Istezanje na dnu, na dnu svake replike (kada su ruke potpuno uspravne), istegnite triceps što je jače moguće jednu sekundu. To će vam osigurati da prođete kroz čitav niz pokreta, kao i uklanjanje bilo kakvog zamaha s vaših ponavljanja.

Svi želimo veće bicepse. Pa, većina nas zna. Izvrsno izgledaju u uklopljenoj bijeloj majici, izgledaju još bolje od njih i pomažu u pohvali dobro definiranom torzu. Da, neki će ljudi reći da je izolirano vježbanje, vježbe za bicepse glupo. Razumijemo, ali nekoliko dana samo čeznemo za pumpom. I znate što? U tome nema srama.

Vježbe za bicepse i na što se fokusirati

Vaši su bicepsi u osnovi velika mišićna skupina koja sjedi na prednjem dijelu vaše nadlaktice. Znate onu o kojoj govorimo. Dovoljno često buljite u to prilikom savijanja. Latinski, poznat je kao biceps brachii, što znači dvoglavi mišić ruke. I zašto je to, pa, vaši su bicepsi podijeljeni u dva dijela: dugačka i kratka glava. Obje glave potječu od lopatice – lopatice – i okupljaju se u sredini ruke čineći mišić koji smo svi zavoljeli i poznajemo. Kratka glava proizlazi iz izbočine na lopatici koja se naziva korakoid. Prolazi uz dugu glavu unutarnje strane ruke. Duga glava potječe iz šupljine u lopatici koja se naziva glenoid, prolazeći kroz rameni zglob do nadlaktice.

Izgradnja većih bicepsa ne mora biti teška ako radite pravilne vježbe za bicepse. Samo što vjerojatno to radite pogrešno – kovrče će vas dovesti samo do sada. Da, ni u početku nismo mogli vjerovati. Zapravo postoje vježbe za bicepse za koje više nego dovoljno da sve vaše treninge učine jedinstvenima, a mi ćemo vam pokazati najučinkovitije.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko