Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Vježbe sa trakomu

Vježbe sa trakomu

Prednosti koje imaju vježbe sa trakomu

Trening s nekom vrstom opterećenja je nešto što bi svaka osoba u određenom obliku i intenzitetu trebala raditi tokom života. Vježbe pod opterećenjem poboljšavaju držanje, jačaju kosti i sprječavaju ozljede, što rezultira boljom kvalitetom života i boljim zdravstvenim stanjem. Vježbe intenziteta mogu doći u raznim oblicima, bilo da su to vježbe s vlastitim tijelom, utezima, elastičnom trakom itd. Upravo vježbe sa trakomu se pokazuju kao jedne od najpristupačnijih. Razlog tomu je što za vježbe sa trakomu ne trebate uložiti puno novca. Dovoljno je kupiti jednu ili dvije elastične trake različite jačine. Cijena takve trake iznosi niti pola mjesečne članarine za teretanu. Druga velika prednost je za što vježbe s elastičnom trakom možete raditi gdje god hoćete: kod kuće, u prirodi, na vikendici itd. Traka je lako prenosiva, a vježbe su jednostavne za izvoditi. Konačno, prednost takvih vježbi je što je manja mogućnost od ozljede nego što je to kod vježbi s utezima.

Najbolje vježbe sa trakomu

U prethodnom smo poglavlju istaknuli brojne prednosti koje nose vježbe sa trakomu. Primamljivo zvuči činjenica da za malo novaca možete napraviti dobar trening bilo gdje, a pri tom ne biti u opasnosti od ozljede kao što bi to bili prilikom treninga s nekim drugim spravama. Ono što se vjerojatno pitate jest koje su onda najbolje vježbe sa trakomu. Vježbe koje možete raditi su bezbrojena u nastavu ćemo iznijeti neke od najboljih, tj. one koje će vam najviše koristiti prilikom treniranja. Prednji čučanj s elastičnom trakom je jedan od njih. Vježbu ćete izvesti tako da stanete na elastičnu traku s vašim nogama a krajeve trake držite u rukama tako da rekrižite ruke na prsima. Držite tijelo ravno, napunite trbuh zrakom i napravite čučanj. Ponovite 8 do 15 ponavljanja ovisno o vašoj spremi. Druga odlična vježba je okomito veslanje. Pozicija će biti ista kao zadnji put, dakle stojite na traci s nogama i krajevi elastične trake su vam u rukama, samo što ćete sada otići u pretklon i povlačiti ruke prema sebi. Na taj način rade leđni mišići i bicepsi.

Vježbe sa trakomu za noge i stražnjicu

Pripadnice ljepšeg spola često rade vježbe sa trakomu kako bi ojačale noge i stražnjicu. Cilj im je izgledati privlačnije, a muški dio publike se uopće ne žali jer itekako rado vole vidjeti ženu s lijepo oblikovanim nogama i stražnjicom. Vježbi za noge i stražnjicu ima puno. Jedna od najboljih vježbi je čučanj kojeg smo opisali u prethodnom poglavlju. U nastavku ćemo vam navesti još nee vježbe sa trakomu s kojima možete ojačati noge i stražnjicu. Jedna od njih su prednji udarci nogom s trakom. Elastičnu traku učvrstitte čvorom za neki nepomični objet u visini vaših prsa, a drugi kraj pričvrstite oko vaših gležnjeva. Prebacite težinu na slobodnu nogu a drugu nogu opterećenu s elastičnom trakom podižite, na način da protegnete koljeno sve dok potpuno ne bude ispruženo ispred vas. Na taj način čete uključiti rad vaših kvadricepsa. Radite otprilike 8 ponavljanja a zatim promjenite nogu te napravite iste vježbe i za drugu nogu.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko