Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Vježbe s girjom

Vježbe s girjom

Vježbe s girjom, jedan ili dva metalna utega, mnogo različitih vježbi, savršeno oblikovano tijelo

Razne vrste opterećenja vježbačima otežavaju vježbanje, ali zato dobijete dvostruko bolje i brže rezultate, nego da iste vježbe izvodite bez opterećenja. Vježbe s girjom, jedan ili dva metalna utega, mnogo različitih vježbi, savršeno oblikovano tijelo, a samo se trebate polako naviknuti na vježbe pod opterećenjem. Ovakve vježbe pod opterećenjem su vjerojatno koristili i Stari Grci za trening prvih olompijskih takmičara, što znači da girja nije neka moderna izmišljotina. Sačuvano je kamenje s dvije rupe za prste koje su koristili Shaolin redovnici također za vježbe snage i izdržljivosti. Sličan način vježbanja primjenjuju mnoge vojske, a preporučuje ih i sportska medicina. Vježbe s girjom su običnim ljudima postale omiljene tek početkom 21 stoljeća. Ako redovito vježbate i želite vježbe pojačati s girjom, ne trebate učiti neke nove vježbe. Radite svoje omiljene vježbe, samo dodajte girju. Vježbanje pod opterećenjem je korisno za cijelo tijelo iako postoje i ciljane vježbe snage, te vježbe za učbršćivanje nogu, stražnjice i bedara.

Vježbe s girjom, ciljano vježbanje ili kompleksne vježbe za sve mišiće i zglobove u cijelom tijelu

Fitness treneri kažu da i početnici u vježbanju pod opterećenjem odmah uoče napredak u čvrstoći ciljanih mišića, pa iako to zovu instant učinkom, taj početni uspjeh je velika motivacija vježbačima da nastave s treningom. Vježbe s girjom, ciljano vježbanje ili kompleksne vježbe za sve mišiće i zglobove u cijelom tijelu, početnici bi možda za početak i trebali utrenirati cijelo tijelo, a tek nakon toga se pozabaviti pojedinim grupama mišića. Prvo poboljšajte snagu i zdržljivost cijelog tijela, steknite kondiciju, a tek onda idite na izdvojene elemente i vježbe kojima želite postići posebne učinke. Vježbe s girjom brže tope masnoće u vašem tijelu, učvršćuju mišiće, zatežu kožu pa mršavljenje ne ostavlja ružni izgled obješene kože. Girja jača sve mišiće vaših ruku i jača stisak vaših ruku, pa ćete pri rukovanju u društvenim susretima djelovati energičnije i samopouzdanije. Vježbanje je komotno, možete ga provoditi doma, ne morate zbog toga ići u teretane ili fitnes centre.

Vježbe s girjom, zagrijavanje, izbor vježbi, ponavljanje izabranih vježbi, odmaranje između pojedinih vježbi, na kraju se ohladite i istegnite

Svi vježbači znaju da se prije svakog sustavnog vježbanja treba lagano zagrijati i pripremiti tijelo za napore koji idu uz vježbe. Vježbe s girjom, zagrijavanje, izbor vježbi, ponavljanje izabranih vježbi, odmaranje između pojedinih vježbi, na kraju se ohladite i istegnite, za početak koristite vježbe koje poznajete, samo im dodajte girju. Ponavljanje pojedinih vježbi ovisi o rezultatu koji želite postići i težini vježbi, ali ne bi trebali raditi vježbe ispod 8 ponavljanja, ali niti više od 16 ponavljanja, a broj vježbi ne bi trebao biti veći od 3 -4, i nikako se ne zaboraviti između setova vježbi minutu, dvije odmoriti. Vježbe s girjom kao i bilo koje druge vježbe na kraju treba završiti opuštanjem, hlađenjem tijela i laganim istezanjem. Ako želite biti vitki, lijepi, mišićavi napeti, oblikovat ćete polako, jednu po jednu grupu mišića, kuda god se budete kretali izazivat ćete uzdahe svojom čvrstinom i snagom, a više ćete se sviđati i sami sebi.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko