Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Usporen metabolizam

Usporen metabolizam

Usporen metabolizam riješite brzo i jednostavno!

Usporen metabolizam je normalna stvar kod dijela pučanstva, ali je isto tako dobra izlika milijunima ljudi da ne vježbaju. Znate one pojedince koji traže neko opravdanje što su se zapustili pa kažu da imaju takav spori metabolizam. To nije problem jer uz pravilan trening i ishranu možete imati metabolizam kakav želite – svejedno ćete postići kalorijski deficit i mršavjeti, odnosno izgradit ćete se i dalje uz pošten trud uložen u trening u prehranu. Ukoliko imate usporen metabolizam, postoji par normalnih savjeta koji će Vam s time pomoći. Jedan od njih je taj da izbjegavate jesti kasno navečer. Dopustite svom tijeli da prođe oko 12 sati između večere i doručka. Na taj način potaknut ćete tijelo da sagorjeva već postojeće kalorije tokom sna. Dakle, drugim riječima gubit ćete kile dok spavate! To vrijedi i za one bez usporenog metabolizma, no svakako se nemojte izgladnjivati bez veze. Ukoliko zaista morate pojesti nešto navečer, neka to radije bude neka zdrava večera, nego vrećica čipsa.

Usporen metabolizam potaknite s pravilnim snom i uz puno vode!

Zvuči vrlo generično, ali to jest istina! Usporen metabolizam ispravite s redovitim unosom vode. Svatko od nas je već čuo onu poznatu da moramo popiti 2 litre vode dnevno kao minimum. Većina nas to redovito ispuni, no svakako svatko od nas ima dane kada prođe i podne već, a da nije popio ili popila prvu čašu vode. Redovito se hidratizirajte i probudit ćete Vaš usporen metabolizam. Osim pijenja vode, bitno je i da normalno spavate. 7-8 sati sna svaku noć bilo bi idealno, a isto tako pomaže Vašem tijelu da se resetira za novi dan. Naučite se leći u pristojnije doba noći, zaboravite na tu dodatnu epizodu serije ili film koji ste htjeli pogledati i napravite nešto za sebe tako da legnete ranije. Probudite se naspavaniji i zdraviji, a onda će i metabolizam raditi brže. Dakle, za bolji metabolizam svakako se potrudite piti više vode tokom dana, a pripazite i na to koliko spavate dnevno.

Usporen metabolizam potaknite s vježbanjem!

Zadnje, ali nikako ne i najmanje važno je treniranje. Kažu da svaki zdravi čovjek ima hobi koji ga drži fizički aktivnim. Koji je Vaš? Jeste li možda zapustiti ovaj dio svog zdravlja jer previše radite? Imate djecu pa ne stignete ii nešto treće? Neovisno o razlogu, treba svatko od nas vježbati kako bi očuvao svoje zdravlje i svoju pokretljivost do duge starosti. Usporen metabolizam može biti odličan razlog da krenete napokon vježbati. Osim što ćete ubrzati svoj metabolizam ukoliko pijete dosta vode i redovito spavate, sada ćete ga još jednom upogoniti s treninzima. Usporen metabolizam lako se rješava kada sve ostalo radite pravilno. Trening će Vam omogućiti da ste u boljoj fizičkoj spremi, da Vaše tijelo dobije bolji i zdraviji oblik te ćete se osigurati za starost i jednog dana biti ona brza bakica ili deda koji jure za tramvajima po Zagrebu. Napravite danas nešto za svoje zdravlje sutra – počnite vježbati!

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko