Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Ugljikohidrati dijeta

Ugljikohidrati dijeta

Ugljikohidrati dijeta i zašto ju odabrati

Brojne studije ukazuju da ugljikohidrati dijeta regulira gubitak kilograma i poboljšanje zdravlja. Ove su dijete već desetljećima u upotrebi, a preporučuju ih mnogi liječnici. Još najbolje, obično nema potrebe za brojanjem kalorija ili korištenjem posebnih proizvoda. Trebate jesti raznoliku hranu koja će vas dovoljno hraniti i zasititi.

Desetljećima su nam govorili da masnoće štete našem zdravlju. U međuvremenu su prehrambeni proizvodi s niskim udjelom masti, često puni šećera, preplavili police supermarketa. To se poklopilo s početkom epidemije pretilosti i, unatrag je, vjerojatno bila velika pogreška. Iako širenje proizvoda s malo masnoće ne dokazuje uzročnost, jasno je da poruka s malo masnoće nije spriječila porast pretilosti i vjerujemo da je to doprinijelo.

Studije sada pokazuju da postoji malo razloga za strah od prirodnih masti. Umjesto toga, kada vas zanima ugljikohidrati dijeta, ne morate se bojati masnoće. Jednostavno smanjite unos šećera i škroba, pobrinite se da unosite dovoljnu količinu proteina – ili čak velike količine proteina – i možete jesti dovoljno prirodne masti da biste uživali u obrocima.

Ugljikohidrati dijeta i što jesti

Kada izbjegavate šećer i škrob, šećer u krvi nastoji se stabilizirati, a razina hormona koji skladišti masnoće pada, što može olakšati sagorijevanje zaliha masti u tijelu. I to sve spada pod osnovna pravila kada je ugljikohidrati dijeta u pitanju. U ovom odjeljku možete točno naučiti što jesti s malo ugljikohidrata, želite li više vizualne vodiče, detaljne popise hrane, ukusne recepte ili jednostavan vodič za početak.

Uz to, veći unos proteina i prisutnost ketona (ako jedete vrlo malo ugljikohidrata) mogu učiniti da se osjećate sitije, čime prirodno smanjujete unos hrane i potičete mršavljenje. Brojne studije ukazuju da dijete sa malo ugljikohidrata pored ostalih prednosti vode ka gubitku kilograma i kontrolirani unos šećera u krvi.

A što jesti kada vam prehranu regulira ugljikohidrati dijeta? A što ne? Jedite: Meso, riba, jaja, povrće koje raste iznad zemlje i prirodne masti (poput maslaca). Izbjegavajte: Šećer i škrobnu hranu (poput kruha, tjestenine, riže, graha i krumpira). Jedite kad ste gladni i zaustavite se kada ste zadovoljni. To može biti tako jednostavno. Ne trebate brojati kalorije niti vagati hranu.

Stroga ugljikohidrati dijeta

Većina ljudi može sigurno započeti prehranu s malo ugljikohidrata pa tu spada i ugljikohidrati dijeta. Ali u ove tri situacije možda će vam trebati neka priprema ili prilagodba: Uzimate li lijekove za dijabetes, na pr. inzulin? Uzimate li lijekove za visoki krvni tlak? Dojite li trenutno? Ako niste ni u jednoj od ovih skupina i nemate drugih teških kroničnih zdravstvenih stanja, dobro je krenuti! U našem postu možete pročitati više o kontraindikacijama za keto dijetu što je srodan naziv koji nosi ugljikohidrati dijeta. Iako dijeta s niskim udjelom ugljikohidrata ima brojne dokazane prednosti, ona je i dalje kontroverzna.

Glavna potencijalna opasnost odnosi se na lijekove, posebno za dijabetes, gdje će možda trebati prilagoditi doze (vidi gore). Porazgovarajte sa svojim liječnikom o svim promjenama u lijekovima i relevantnim promjenama načina života. Ovaj je vodič napisan za odrasle sa zdravstvenim problemima, uključujući pretilost, kojima bi mogla profitirati dijeta s malo ugljikohidrata. Kontroverzne teme povezane s prehranom s niskim udjelom ugljikohidrata i naš stav o njima uključuju zasićene masnoće, kolesterol, cjelovite žitarice, crveno meso i ograničavanje kalorija za mršavljenje.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko