Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Tuna dijeta

Tuna dijeta

Što je tuna dijeta i kako se provodi?

Danas postoje mnoge dijete koje se fokusiraju na jednu namirnicu pa po njoj nose i ime. Tuna dijeta ovdje nije izuzetak, a radi se o dijeti u kojoj jedete isključivo tunu uz par drugih namirnica. Tuna dijeta nije za svakoga, ali ipak traje samo 3 dana i može se sprovesti. Ova dijeta omogućit će Vam gubitak do 5 kilograma u 3 dana. Stanite na vagu tek četvrti dan za puni rezultat. U ovoj dijeti bitno je napomenuti da su potrebni i suplementi. Nisu u pitanju klasični proteinski suplementi (proteine ćete dobiti iz tune), već multivitaminski suplement. Naime, premda je tuna jedna od najboljih namirnica za sportaše radi visokog udjela proteina, nije tako bogata kad su u pitanju minerali i vitamini, stoga se oni nadomješćuju sa suplementom. Isprobajte dijetu s tunom na 2 dana ukoliko ste početnik, a 3 dana dijete neka ostanu rezervirana samo za one s čeličnim živcima i najupornijima.

Kako izgleda tuna dijeta?

Dobro je znati da u ovoj dijeti ne jedete tunu tri puta dnevno. Obrok s tunom rezerviran je za ručak, dok su ostali obroci u danu raznovrsniji. Kad je u pitanju doručak, tuna dijeta pripisuje obrok koji će omogućiti kalorijski deficit, no svejedno dati tijelu potrebnu energiju za početak dana. Dakle, primjer doručka za tuna dijetu je: čaj ili kava bez šećera i mlijeka, sok od četiri iscjeđene naranče ili tri grejpa, šnita tosta i žlica maslaca od kikirikija. Za ručak pripremite tunu – birajte svježu tunu umjesto one konzervirane jer takva ima puno masti. Mast se može iscjediti i jesti konzervirana tuna, no naša preporuka je da idete s boljom opcijom, a to je svježa riba. Suho pržena tuna od 150 g uz šnitu tosta i čašu vode je sve što Vam treba za ručak. Kad je u pitanju večera, tuna dijeta propisuje zdrav obrok s puno povrća i malim kalorijama: prodinstajte povrće zajedno s piletinom ili puretinom (150-200g) i uz to popijte vode.

Tuna dijeta – kakvi su rezultati i iskustva?

Tuna dijeta drži se do 3 dana te se nakon toga obavezno prekida dijeta. Tuna sadrži živu u svom sastavu, stoga ako ćete prečesto jesti tunu, mogli biste naići na zdravstvene probleme. Zato ovakvu dijetu nikada nemojte prakcitirati duže nego što je propisano! Tuna dijeta je kratkoročna dijeta namijenjena onima koji u kratkom roku žele skinuti par kilograma. Tunu dijetu ne ponavljajte barem 2 tjedna nakon što ste ju završili. Ovakva dijeta spada u skupinu onih restrikvnih dijeta, no kako se radi o samo 3 dana, lako ju je izdržati. Ukoliko planirate dugoročno gubiti kile i želite smršaviti više od par kilograma, onda nemojte prakticirati ekpresne dijete, već se radije odlučite za temeljtije i kvalitetnije gubljenje kila uz treninge i zdravu prehranu koja nije restriktivna, već samo zdrava. Istražite na našem sajtu više o dijetama i treninzima te pronađite svoju dijetu koja će Vam najbolje odgovarati. Najbitnije kod dijeta je Vaša volja, stoga neće biti problema!

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko