Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Treninzi za mršavljenje

Treninzi za mršavljenje

Najučinkovitiji treninzi za mršavljenje

Ako na internetu istražujete koji su najučinkovitiji treninzi za mršavljenje i tako ste naletili na ovaj članak, prije svega moramo vas pohvaliti. Odlučna želja za zdravim životom i gubitkom suvišnih kilograma je hvalevrijedna i ovim putem vam želimo zaželjeti da ne stanete samo na istraživanju te teme već da nastavite i s aktivnom primjenom. Na internetu postoje brojni treninzi za mršavljenje i svaki za sebe jamči da je najbolji. Mi ćemo vam najprije opisati neke principe kojih se trebate držati ako želite mršaviti, prije nego što krenemo u konkretne opise treninga. Ako želite smršaviti, morate trošiti više kalorija no što je vaš dnevni unos kalorija s kojim inače održavate masu koju imate. Kalorijski deficit se može postići treningom, ali svakako će pomoći, dapače, neki bi rekli da je i nužno, da istodobno kontrolirate i prehranu. Što se pak tiče samog utjecaja treninga na gubitak kilograma, visokointenzivan intervalni trening se pokazao kao jedan od najučinkovitijih. Više o tome u idućim poglavljima.

Visokointenezivni intervalni treninzi za mršavljenje

Visokointenzivni intervalni trening popularnije zvan i kao HIIT pokazao se kao jedan od najučinkovitijih treninga za gubitak masnog tkiva. Za razliku od aerobnog treninga poput laganog trčanja, gdje kroz duži period održavate povišen rad srca i trčite npr 8 km u sat vremena, HIIT je nešto potpuno drugačije. Istraživanja ističu prednost HIIT treninga pred tradiocionalnim steady pace treningom, gdje je u fokus grupi istraživanja koja je radila HIIT treninge izgubila i do 9 puta više masnog tkiva od grupe koja je radila klasični aerobni trening. Razlog tomu je što visokointenezivni intervalni treninzi za mršavljenje imaju tzv. afterburn efekt, tj. vi nastavljate sagorjevati mast i puno nakon odrađenog treninga ( do 24 h nakon! ). HIIT je također u prednosti pred standardnim aerobnim treningom jer potiče rad brzih mišičnih stanica i pomaže u očuvanju mišične mase. Uz sve navedeno, HIIT trening će vam itekako uštediti vrijeme, jer za odraditi kvalitetan HIIT trening je dovoljno i 10 minuta u danu. Stoga opravdano možemo zaključiti da su HIIT treninzi za mršavljenje daleko najučinkovitiji.

Što su onda uopće visokointenezivni intervalni treninzi za mršavljenje?

U prethodnom poglavlju ste pročitali dasu visokointenezivni intervalni treninzi za mršavljenje daleko najučinkovitiji i zanimaju vas pojedinosti? Onda ajmo objasniti o čemu se točno radi kada je u pitanju tzv. HIIT trening. Dakle, HIIT je vrsta vježbanja koja uključuje intervale jako visokog intenziteta nakon kojih slijede faze oporavka niskog intenziteta ali i kratkog trajanja. Razmak tih intervala može biti različit, npr. 40 sekundi rada i 20 sekundi oporavka, ili pak 20 sekundi rada i 40 sekundi oporavka, ili pak 15 sekundi rada i cijela minuta oporavka, sve ovisi o vašoj spremnosti kao i o samoj naravi vježbi. Ako se pitati gdje se rade HIIT treninzi za mršavljenje, odgovor će vam se svidjeti: bilo gdje! Možete ih raditi već i vani, na atletskoj stazi, ili pak u teretani. Primjer najjednostavnijeg takvog treninga je da odradite šprint od 100 metara, zatim se odmarate minutu i napravite opet šprint, i tako u krug. Budite samo oprezni da se radi o jako intenztivnoj vježbi te da postoji mogućnost od ozljede!

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko