Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Trčanje svaki dan

Trčanje svaki dan

Trčanje svaki dan i koja je oprema potrebna

Trčanje svaki dan je odličan oblik rekreacije, ali ako nemate adekvatnu opremu, onda vam trčanje svaki dan može prouzročiti različite tjelesne ozljede. Prvo na što trebate obratiti pozornost kada krećete sa trčanjem je to da imate prave tenisice za trčanje. Naime, tenisice su najvažniji dio opreme svakog trkača.

Prave tenisice moraju biti lagane i napravljene od prozračnog materijala te moraju imati veliki i mekani đon, kako vaši zglobovi i koljena ne bi imala preveliki stres tijekom trčanja. Nadalje, potrebne su vam i prave čarape. Čarape moraju biti prave sportske, po mogućnosti od provjerene marke, jer prave čarape sprječavaju trenje i preveniraju nastanak žuljeva na stopalima.

Sljedeće na što morate obratiti pozornost su hlače i majica u kojima trčite. Preporučljivo je da budu od laganog materijala koji upija znoj. Dodatna oprema koju možete koristiti dok trčite se odnosi na mini torbicu u kojoj možete držati svoj mobitel i ključeve od stana. Navedena torbica se zakači oko pasa i na taj vam način neće smetati tijekom trčanja.

Trčanje svaki dan i kako ono treba izgledati

Kao što je već rečeno trčanje svaki dan je iznimno dobro za vaše cjelokupno zdravlje, ali ako želite izvući maksimalne koristi od toga što ćete trčanje svaki dan prakticirati, onda trebate znati kako pravilno trčati i koji tempo držati tijekom trčanja. Pravilno trčanje podrazumijeva da cijelim stopalom dodirujete podlogu, a ne da trčite na prstima. Ukoliko trčite na prstima, lako možete ozlijediti tetive i listove.

Trebate držati uspravan stav blago nagnut prema naprijed. Ruke se trebaju kretati naprijed nazad što je bliže moguće tijelu. Tijekom trčanja probajte što više svoj trup držati napetim kako bi lakše mogli održavati pravilan stav tijekom samog trčanja. Osim pravilnog stava trebate i pravilno disati tijekom trčanja.

Postoje razne preporuke o tome, jedna preporuka govori da trebate disati na nos, dok druga preporuka govori da trebate disati na usta. No, sve se više preporuča da dišete onako kako vama najviše odgovara. Vrlo vjerojatno će samo disanje ovisiti o vrsti trčanja koje prakticirate, ukoliko trčite jednoličnim sporim tempom, onda ćete vrlo vjerojatno disati na nos, a ako prakticirate kratko intenzivno trčanje, onda ćete vrlo vjerojatno disati na usta.

Trčanje svaki dan i koje vrste trčanja postoje

Osim što je važno znati koju opremu trebate koristiti i kako treba izgledati trčanje svaki dan, važno je da znate i koje vrste trčanja postoje. Jedno od najčešće prakticiranih vrsta trčanja kod rekreativaca je trčanje istim tempom na duže vrijeme. Naime, osoba odredi tempo trčanja koji može održavati nekoliko desetaka minuta bez prestanka.

Ovaj tip trčanja se preporuča početnicima da prije svega steknu samu naviku trčanja i da pravilno nauče trčati. Jednom kada savladate ovaj tip trčanja preporuča vam se prelazak na trčanje sa promjenom ritma. Riječ je o vrsti trčanja gdje izmjenjujete periode laganog tempa i brzog tempa trčanja.

Trčanje svaki dan promjenjivim ritmom će najviše utjecati na vašu kondiciju i na zdravlje vašeg srca i krvnih žila. Probajte tijekom brzog tempa doseći 80-100% svoje maksimalne brzine trčanja, a tijekom laganog tempa trčite tek toliko da ne hodate. Lagani tempo služi kao period odmora između dva brza intervala. No, svakako nemojte preskočiti prvu vrstu trčanja, jer kao što je napomenuto ono će vas naučiti pravilno trčati.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko