Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Trčanje kalorije

Trčanje kalorije

Trčanje kalorije ovisi o mnogim faktorima

Okruženi raznim idealim ljepote i utegnutim tijelima koja viđamo na svakom koraku kada su mediji u pitanju često i kod nas probude želju za oblikovanjem tijela. Mnogi ljudi koji se žele riješiti viška kilograma pri tome se odlučuju za tjelovježbu u obliku trčanja. Trčanje se kao takvim smatra jednom od onih aktivnosti koja troši velik broj kalorija, a da pri tome ne zahtijeva dodatne sprave i slično te je zbog toga dostupna apsolutno svakome. Trčanje kalorije mogu biti poprilično visoke brojke, no to ne znači da će svako trčanje potrošiti isti broj kalorija. Trčanje kalorije ovisi o mnogim faktorima te iz toga razloga kratkotrajno, lagano trčanje na ravnom terenu neće potrošiti jednak broj kalorija kao i jači tempo trčanja uz uspon. Osim faktora tempa trčanja i terena po kojem se trči, na potrošnju kalorija utječu i tjelesna težina pojedinca, godine te tjelesni sastav, odnosno, omjer mišića i masnog tkiva u tijelu.

Trčanje kalorije više se troše uz veći napor

Trčanje kalorije iznositi će veći broj kod osoba s većom tjelesnom težinom, pa će tako osoba od 60ak kilograma i osoba od 90ak kilograma koje trče jednaku duljinu staze i jednakim tempom potrošiti različite iznose kalorija. Iz tog razloga ćete zamijetiti i sami da ćete trčanjem lakše mršaviti u početku, kada imate ponešto veću tjelesnu težinu nego kada izgubite pokoji kilogram. Trčanje kalorije također će se brže trošiti ukoliko ravan teren zamijenite s terenom koji ima barem neki nagib, odnosno, uspon. Što je trčanje zahtjevnije zbog terena, potrošnja kalorija biti će veća. Međutim, ukoliko ste početnik i krećete s trčanjem, nemojte si odmah nabijati tempo jer ukoliko niste u kondiciji, vlastitom tijelu mogli bi napraviti više štete nego koristi i mogli bi ga preforsirati zbog čega bi potencijalni proces mogao biti usporen. Trčanjem se mogu baviti svi kojima zdravstveno stanje to dopušta, no najbitnije je slušati vlastito tijelo kako bi se dugoročno došlo do željenog cilja.

Trčanje kalorije prilagodite svojem tijelu

Ukoliko ste početnik u trčanju i nemate previše kondicije, nemojte se dati smesti ili osjećati se loše jer ne možete odmah ostvariti željeni cilj. Slušajte svoje tijelo i njegove mogućnosti te za početak krenite umjerenim tempom željenu dionicu i s vremenom pojačavajte svoj tempo. Trčanje kalorije trošiti će se onog trenutka čim se pokrenete, a kako ćete s vremenom biti u boljoj kondiciji, lakše ćete moći ubrzati tempo i prilagoditi se zahtjevnijim terenima. Kada dođete do neke određene kondicije, tijelu će biti mnogo lakše svladavati razne prepreke i uspone pa će se time i trčanje kalorije povećati i lakše ćete doći do svog cilja. Za najbolje rezultate pri mršavljenju i oblikovanju tijela, osim trčanja, poželjno je ubaciti još pokoji oblik tjelovježbe kako bi aktivirali još pokoju mišićnu skupinu te tijelo natjerali na dodatnu potrošnju kalorija jer iako trčanje slovi kao jedan od najboljih načina mršavljenja i oblikovanja tijela, kontinuirana monotona tjelovježba djelovat će stalno na istu mišićnu skupinu.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko