Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Trčanje i mršavljenje

Trčanje i mršavljenje

Idu li trčanje i mršavljenje skupa?

Ako vam je cilj gubitak neželjenih kilograma vjerojatno razmišljate o trčanju. Točnije, postavlja se pitanje idu li trčanje i mršavljenje skupa, tj. može li si pomoću trčanja smršaviti? Zanimljiva će vam biti statistika da svega 58 % trkača i trkačica navodi gubitak kila kao glavni razloz zašto se bave trčanjem. Rezultati raznih istraživanja će vas također mođda iznenaditi. Trčanje iako podrazumjeva gubitak kalorija, ne znači da će biti presudan element u vašoj borbi protiv kilograma. Trčanje i mršavljenje iako na prvu zvuče kao da idu skupa, to ne treba biti nužno tako. Ako se pitate koliko trebate trčati da biste izgubili kile i potrošili npr. jedan obilniji obrok u McDonaldsu, odgovor je nažalost jako puno. Točnije, ući ćemo konkretno u brojke. Ako želite potrošiti 900 kalorija, morate otrčati optlrilike 15 kilometara srednjim tempom. 1 5 kilometara je velika kilometraža za nekoga tko nije u formi. Stoga, uvijek će efikasniji način borbe protiv neželjenih kila biti kontrola prehrane.

Trčanje i mršavljenje kao efikasan način života

Trčanje je širok pojam i može podrazumjevati razne stvari. Ako vam je cilj trčanje i mršavljenje, morate znati da trčanje može doći u različitim formama i oblicima, te različitih intenziteta. Iako smo rekli da trčanje umjerenim tempom nema utjecaj na gubitak tjelesne mase, morate znati da takvo trčanje ima i dalje brojne benefite za vaše zdravlje, točnije za povećavanje opće tjelesne kondicije. Ako trčanje i mršavljenje želite iskoristiti na najbolji mogući način, morate trčati u posebnoj zoni s određenim brojem otkucaja srca koji znači izgaranje masti, tj. zona kucanja sca koja je najefikasnija za gubitak masti. Najbolji način treninga trčanjem za gubitak masti je visokintenzivni intervalni trening. To znači da ćete npr. 30 sekundi trčati jako brzo, skoro maksimalno, a zatim trčati jako sporo idučih 30 sekundi. Na taj način ćete raditi ponavljanja. Ako vam to bude preopterećujuće, možete smanjiti period brzog trčanja i povećati fazu odmora, npr. u omjerima 20 – 40.

Trčanje i mršavljenje – idu li skupa?

Kao što smo spomenuli, da bi uspjeli sagorjeti veliki broj kalorija potrebno je trčati barem jedan sat dnevno, i to nekoliko puta u tjednu, u visokom intenzitetu. Prethodno opisan intervalni trening je oblik treninga gdje trčanje i mršavljenje najviše idu skupa, upravo zato jer se na taj način povisuje bazični metabolizam. To znači da se događa t z v. afterburn efekt, gdje gubitak masti se nastavlja daleko nakon što ste završili trening, čak i do 24 h snakon. Drugim riječima, to znači da gubite masti dok se odmarate i trošite puno više kalorija no što bi potrošili da mirujete. U tom smislu trčanje i mršavljenje najviše idu skupa i svakako trebate trenirati na taj način ako vam je cilj gubitak kila. Ako ne vjerujete, probajte sami i recite nam rezultate za mjesec dana. Ono što morate voditi računa da je to visokointenzivan trening što znači da je mogućnost za ozljedu veća, stoga se svakako pripazite.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko